• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliliğim bitecek bu gidişle !!Regl-anksiyete

Allah 'ım sen bana yardım et... çok zor birşey bu ... baş ağrısı değil ki ilacını iç geçsin... ruhum bedenimden ayrılıyor resmen...

Ailem Ankarada kaldı ben batmana gitmiştim evlendiğimde, 4 sene kaldık, 10 senedirde panik atakliyım, ama ben çalışıyodum o yüzden çevrem de oldu kafamı dağıttığım şeyler de

Ailem Ankarada kaldı ben batmana gitmiştim evlendiğimde, 4 sene kaldık, 10 senedirde panik atakliyım, ama ben çalışıyodum o yüzden çevrem de oldu kafamı dağıttığım şeyler de
Bende de 7 seneden beri war :( ilacım etkisini kaybettiği için doktor dozunu yükseltti ama işe yaramadı sanırım.. kafayı yicemm en sonundaaa dayanamıyorum artıkkk

Normal antidepresan kullanıyorum.. şuan ailem'in yanındayım.. onlar halimi görüp üzülmesin diye uykum war diyip yattım... yatağın içinde ağlıyorum.. allah kimseye böyle birşeyle karşılaştırmasın... ankara ya giderken bari annem in gözü arkada kalmasın onun için yarın dimdik duracağım.

bu durum hangi olaydan sonra ortaya çıktı açıkça anlatır mısınız
bu basit bir aileden ayrılma değil gercekten eşinizle ne yasadınız da böyle oldu
bir de konuda eşim çok anlayışlı demişsiniz eski konunuzda eşim halimden anlamıyor diye yakınmışsınız hangisi doğru
önemli olan sağlığınız gerekirse eşinizden ayrılın

Ben evliyim canım bi de düşün... allah düşmanımın başına vermesin böyle birşeyyy
Bende yakında evleneceğim ve korkuyorum eşime karşı da sosyal fobim tavan yapar diye. Bende bu sf yüzünden hiç kimsem olmaz yapayalnız kalırım diye hep anksiyete yapıyorum anksiyetem tavan yapıyor hatta suan da da ilaç kullanıyorum. Bilemiyorum yasamayan bilemez bu durumu.

Öğretmenim ama henüz atanamadım..hasta olmadan önce, çokça yere başvurdum cevap gelmedi ...hala haber bekliyorum .. özel okulda çalışmayı düşünüyorum.. ama öğretmen alımları şuan yok.. beni üzen en çok şey ailemin uzakta olması... ve hastalandığım da evde yalnız olmak... ve evlendiğim şehirde 1 tane bile arkadasımın olmaması... mecbur bu hafta içi evime gideceğim eşim gel artık dedi :KK43: o da haklı böyle evlilik olur mu hiç ???
Panik atak ve ankisiyete bozukluk tedavi edilebilir. Bir yakınımda vardı. Bahar ayları daha çok etkiliyorfu onu. Ama ilaçlar fayda etti. Bazan yıllar sonra tekrar etse bile yeniden ilaçlarla kontrol altına alınıyor. Sizde bir an önce iyi bir psikiyatriye gidin.

bu durum hangi olaydan sonra ortaya çıktı açıkça anlatır mısınız
bu basit bir aileden ayrılma değil gercekten eşinizle ne yasadınız da böyle oldu
bir de konuda eşim çok anlayışlı demişsiniz eski konunuzda eşim halimden anlamıyor diye yakınmışsınız hangisi doğru
önemli olan sağlığınız gerekirse eşinizden ayrılın
Eşim başta anlayışsızdı sonradan doktor hastalığımı anlatınca detaylı olarak.... bunları bilerek yapmadığımı anladı...eşim naz yaptığımı zannediyordu... bu olay 99 da 17 ağustos depreminden sonra başladı... eşimi tanımadan önce de wardı

Panik atak ve ankisiyete bozukluk tedavi edilebilir. Bir yakınımda vardı. Bahar ayları daha çok etkiliyorfu onu. Ama ilaçlar fayda etti. Bazan yıllar sonra tekrar etse bile yeniden ilaçlarla kontrol altına alınıyor. Sizde bir an önce iyi bir psikiyatriye gidin.
Psikiyatriye gittim ilacımın dozunu arttırdı... ama ben hala iyileşemedim:(

Kızlar kusura bakmayın doğrudürüst yazamadığım için.. çünkü yataktan kalkcak halim gücüm yokk

Eşim başta anlayışsızdı sonradan doktor hastalığımı anlatınca detaylı olarak.... bunları bilerek yapmadığımı anladı...eşim naz yaptığımı zannediyordu... bu olay 99 da 17 ağustos depreminden sonra başladı... eşimi tanımadan önce de wardı

sadece ilaç mı içiyorsunuz terapi yok mu
ben de ekstrasistol olduğumu öğrendikten sonra başlamıştı bir yıl okula gidemedim nerdeyse
ama şimdi çok iyiyim
o zaman bir kitap okumuştum
güneşe bakmak ölümle yüzleşmek-ırvın yalom
belki işinize yarar

Bende de 7 seneden beri war :KK43: ilacım etkisini kaybettiği için doktor dozunu yükseltti ama işe yaramadı sanırım.. kafayı yicemm en sonundaaa dayanamıyorum artıkkk

Başka ilaç artı terapi olabilir çaresi, başetmeyi öğreniyorsun zamanla, ben batmandayken bir de babamı kaybettim, 1 ay sonra kucağıma oğlumu aldım

ben de ekstrasistol olduğumu öğrendikten sonra başlamıştı bir yıl okula gidemedim nerdeyse
ama şimdi çok iyiyim
belki işinize yarar

Ben okucam

Başka ilaç artı terapi olabilir çaresi, başetmeyi öğreniyorsun zamanla, ben batmandayken bir de babamı kaybettim, 1 ay sonra kucağıma oğlumu aldım

Ben okucam

doktor tavsiyesi vs. değildi ben oda arkadaşımda görüp (kendisi hemşire ) okumuştum
gayet güzeldi ve gercekten bir eşiği geçmeme yardım etti
Astoria Astoria siz psikolog tunuz galiba bu kitap hakkında ne dersiniz

ama şimdi çok iyiyim
belki işinize yarar
Terapiyi ankara da alayım dedim... ama henüz ankra ya gidemedim daha :(.

doktor tavsiyesi vs. değildi ben oda arkadaşımda görüp (kendisi hemşire ) okumuştum
gayet güzeldi ve gercekten bir eşiği geçmeme yardım etti
Astoria Astoria siz psikolog tunuz galiba bu kitap hakkında ne dersiniz

Hangi kitaptan bahsediliyor göremedim.

Bence senin aklın hala ailenin evinde kendini eşine evliliğe ve yaşadığın yere adapte edemiyorsun bunu benimsemen gerekiyor kendini şartlandırırsan ve arkadaşların söylediği gibi bi meşgale edinirsen atlatırsın

Ben hiç iyi değilim yardım edin bana ne olur :KK43: kafayı yicem düşünmektennn ... çok korkuyorum herşeydenn... şuan yine sıkıntı bastııı.. ailem gitmelisin dıo eşim gel diyor... şuan nabzım 120 lere çıktı tansiyon aletiyle ölçtümm resmen nefes alamıyorummmm...
Gideceksin diye mi böyle oldu ? :/

Ama ne zamana kadar ailenle yaşayacaksın ki?

Back