• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

SİZ OLSANIZ NE YAPARDİNİZ ?

Kocasi cicek almis o da bunu ifsa etmis whatsapp grubunda. Ne bileyim bence kari koca arasinda ozel seyler bunlar. Kocamin bana aldigi cicekten kime ne. Ha paylasiyorsam da elestrilere acik olmam gerekir degil mi. Bana bir neden soyleyin cicegi paylasmak icin?
Sevinmiştir kadın ya çiçeği eleştirmenın sebebı ne kı ?

Madem beklenti bilezik 14 ayar incecik birsey alir gotururdum. Bilezik mi evet bilezik iste :)

Merhaba kızlar
Annem zalim bir kaynanaymis zamanında .işte bundan 24 sene önce annem ben küçükken hep sohbete gidermiş beni yengeme atarmış bende bebekken çok aglarmisim yengem bir gün aç olduğumu farkedince beni emzirmis ..
Yengem aslında iyi biri ergenlik döneminde yanında kaldım 2 yıl ailem benimle ilgilenmedi yengem abim ilgilendi ..
Sorunlu bir ergenlik geçirdim ama asla hayatta hırsızlık gibi birsey yapmadım zamanında yengemin evinde kalırken hep para calinirdi gözler bana dikilirdi ..Ben yapmadım derdim abime yengeme yemin ederim ben yapmadım ..o 2 yıl hep hırsız damgası yedim .Aradan yıllar geçti bunu yengemin kendi oğlu çaldığını itiraf etti ..

Yengem süt annem herşeyimi anlatmak istediğim biriydi ama yıllar geçti eşimle nisanliyken bana bu adam SENİ Mİ 5 YİL Mİ BEKLEDİ dedi .
Bana hep bekarken yengem senin kapalı halin güzel açık halin degilde yarın seni alan şok olacak açınca gibi laflar sarfetti ..
Neyse bu yengemin oğlu instigramda hep ickili masalarda foto çekinip koyuyor İstanbul da görev yapıyordu yengem de dindar biri ..

İnsan yigeninin kötü olmasını ister mı ? Ben ablama hafif citlattim yengeme sen söyle ben karışmak istemiyorum dedim ablam da söylemiş yengem oğlunu aramis inanmayip oğlu da ENERJİ İCECEGİ O ANNE demiş üzerinde EFES yazan hangi içecek enerji içeceği ?
İnanır mısınız benim hep küçük seyleriimi ortaya döküp Büyüttü kendi evlatlarını savundu ne yaparsa yapsın
Bu yigenim şu an nişanlı ve instigrami sildi :))) neyse eşim bana istikbalden mobilya alıyor herşeyi güzel yapmaya gayret ediyor yengem bakti biz oğlumuza asla böyle bir ev duzemeyiz dedi eşim de yaptirir elin kızı dedi ..eşime SEN TUGCEYE ASİKTİN YAPTİN BENİM OGLUM ASLA ASİRİYA KACMAZ DEDİ
Simdi oğlu 3 katını yaptı
Ben eşimden ne altın istedim ne düzen sadece mobilyayi iyi aldı .
Oturmus Tuğce ipek eşarp aldırdı benim gelinimin gözü tok diyor şal aldı ..
Onlari geçtim evliyiz çok mutluyuz eşim üzerime çok düşer bir gun çiçek almış bunu whatshapp grubumuz var ailede oraya attım yigenlerim işte eşimi övdü falan yengem sunu yazmış CİCEK ALMAYAN ADAM DEGİL Mİ .illa adamlık çiçek almayla mı oluyor :)
Bir gün de karpuzun ortası kadar beni sevecek insanlar istiyorum yazdım :) yengem altına sunu yazmış ESİN SENİ SEVER TABİ SEN ONA KELEK MUAMELESİ yapmazsan yazmış
Kızlar ben çok becerikli biriyim çok şükür annem hiçbirsey ogretmedi kendi emegimle internetten Yapa Yapa öğrendim
Bir gün herkes beni ovuyor Tuğçe maşallah sana falan yengem direk su kelimeyi söyledi TUGCE İYİ HOS AMA BİR HUYU VAR Kİ BUTUN GUZELLİKLERİ SİLER LAF TASİYOR DEDİ
Kizlar inanın hep abimin eşi bana değer vermiş şimdi annem onun yanında kalıyor onun için ses cikarmadim ama sabır taşım catladi siz olsanız ben yerimde ne yapardiniz ?
Bir de ben evlenirken abim durumumuz yok dedi 1.000 liralık beyaz eşya aldı bana hediye olarak
Şimdi kendi oğlu evleniyor bilezik bekliyo size son sorum şu o 2 yıl kaldığımda bu yigenim tek bir kelime bile benimle komusmadi beni o evde istemedi .siz sizinle 6 yıl boyunca sizi bir kere aramamis dugununuzde gördüğünüz yigeninize bilezik alır mıydınız :)
Ben olsaydım bilezik falan almazdim sonuçta alsan da almasan da kıymet bilecek değecek insanlar değiller anlattığına göre. Ne diye kendimi sıkıntıya sokup bilezik alayım ki? Ha ama abin için almak istersen incecik küçük bir bilezik al erkekler takılmaz sonuçta bilezik mi bilezik.

Aslinda ne kadar kolay.beceremiyorsunuz.....size sikinti veren sizi uzen laf sokan insanlara nede yol veremiyorsunuz ? Oz teyzem esim asker diye bir yerde bana laf soktu diye teyzeme davetiye verdirmedim.aile vatsapinda var diye ben katilmadim.ne gerek var o kimki ben uzulecegime o uzulsun.koy meaafeni gitsin yaa yenge kim yani abinle gorusursun gider annei gorursun yengeyede merhaba de gec.takiya gelincede bir tane tam altin tak sanirim bir milyar galiba.kisasa kisas.yada hediyelik bikezik al gec.

Para çalmış üstüne kalmış, evindeyken konuşmamış, yıllarca arayıp sormamış. Abin 1000 tl lik hediye yaptıysa sen de o kadarlık takı yap. Abinin hatrına olsun. Yengenle muhatap olma, laf sokma adeti var ve bu seni rahatsız ediyor. Öyle gruba falan kendinle evliliğinle ilgili ayrıntılar verme.bitti gittiiiii.

Back