Şok oldum gerçekten. Mesela geçen kış ne yaptınız kalorifer işini? Yine martta kapanmasını mı istedi? Veya bebek plansiz miydi, eşin istemedi mi? Ay insana evladı yük olur mu gerçekten çok üzüldüm
hiç bir probleminiz yokken birden muayene parası yüzünden ayrılığa gelir mi bir yuva
([/QUOTE
Canım geçen sene ben KPSS için dersaneye gidiyordum ve de o dersanenin rehberliğinde çalışmaya başladım. Eşimde çalşıtığı için kombi hep en düşükteydi akşamları yükseltiyorduk. Evde olduğum dönemler anneme geliyordum haftalık iznimde falan.... İnternetten ders çalışıyordum annemde sınırsız internet var. Ben evlendikten sonrada gelip ders çalışırım diye kapattırmadı. Eşimle nadir izin günlerimiz aynı oluyordu. Onda da tüm gün dışarda falan oluyorduk.
Muaneyene parası sarsmış onu... Öyle diyor. zaten konu da yazdım. Daha yazmadıklarım var.
İlk yıl ben çocuk istedim ama eşim istemeyince üstelemedim bile. O da istediğinde karşılıklı bir istekle oldu. İyi ki oldu kızım. RABBİM(c.c) cümlesinin evladını bağışlasın inşaALLAH(c.c)...
Bana diyor ki geçen bebeği sen mutlu ol diye yaptım diyor. Sanki kafasına bıçak dayadım. Şaka gibi...
Eve erzak falan alırdı ama ben hesap dışına hiç kaçmadım. Hep tutumlu oldum. Zaten ben çalışmayı bırakınca olan oldu. Ki her ay harçlığımı annem veriyordu. Eşim anca parasız kalınca istersem verirdi. Evliliğimizin ilk zamanları haçlığı verirdi ben istemeden. Nasıl değişti anlamadım.
Evet boşanıyoruz durum bunu gösteriyor. Benim zor zamanımda yanımda olmayı aramayanı ben ne yapayım. İlk başlarda hayati tehlike çıktı. Biz ayrıldıktan sonra doktor düşük tehliken var dedi eşimin yanında. Ama o ne yaptı ben bebekle ilgilenmiyorsun diye o kadar mesaj attıktan sonra aradı. Halada aramıyor. Bebeğini merak etmeyeni ne yapayım ki ben...