• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Büyük bir aşkla evlendik .Ya sonra...

Belkide sizin bırakıp gidemeyeceğinizi bildiği için bu kadar rahat davranıyordur. Biraz göz korkutmayı deneseniz bebeklerinizi alıp bi süreliğine annenize gitseniz imkanınız varsa eğer.

Erkek annelerinin oğullarına az çok ev işlerinde yardımcı olmayı öğretmeleri gerekiyor daha küçüklükten. Sonra evlenince eşleri çekiyor tüm sıkıntıyı. Benim kayınvalidem eşimin ütüsünü bile yapmazmış mecbur kendisi öğrenmiş çok güzel ütü yapıyor. Bir gün eşimin gömleklerini ütülüyordum bana kızdı bırak sen o yapsın öyle alıştırma ilerde ihtiyacın olduğunda yardım etmez,evin tüm işini sen yüklenme dedi. Haklıymış kadıncağız. Sadece çocuklarınla ilgilen bence bir süre sonra yetişemediğini anlayıp kendi kendine birşeyler yapması gerektiğinin farkına varır mecburen.Sen söylenirsen dırdırcı olursun bir de. Kadınlar makine sanki,robot. Hem doğursun hem büyütsün,hem ev işi yapsın, hem yemek, hem kadınlık. Erkek te otursun tv karşısında oooh ne ala memleket. İnsan sinir oluyor.

Önce bi silkelen kendine gel bi bak aynaya yalnızım diyip durma Allahtan başka hiçkimsei yok zaten insanın... Sonra kucağına al çocuklarını sev öp kokla onlar için güçlü olman gerektiğini unutma.
ASLA AMA ASLA HİÇBİRŞEYİ TEK BAŞINA YAŞAMA. Kırdımı seni söyle ona ağladın kızıyor mu sen daha çok kız canın mı sıkıldı öfkeni belli et o zaman anlar. sen böyle susup yalnızım dedikçe o kendi dünyasını kuracak evde.Al karşına konuş empati kurmayı anlat rolleri değiştirin 1 günlük akşam evde o kadın anne hizmetçi olsun sen tv kumanda takıl. He bunuda denemiyorsa eğer gamsız ol. O gelmeden sen yemeğini ye ben tokum de yada beraber yiyin ama hızlı hızlı ye doy kalk o sırada onunla ilgilenme çocuklarınla ilgilen yemeği sen koyma tabağına kendi koysun sen onun karşısında yalnız değil çocuklarıylada gayet mutlu olan bi kadın imajı ver bak nasıl değişiyor. Erkekler aciz güçsüz gördüklerini kadını daha çabuk ezerler unuturlar
Çok haklisiniz inanın tek tutunagim çocuklarım . onlar için yiyorum guluyorum yaşıyorum . onlar olmasa kafayı yerdim . İyiki var canlarim

Bebeislsr cok kucukler ve ikiz bebege bakmakta zordur su sureci bir atlatsaniz rahatlarsiniz.
Esinizle kavga etmeden konusun sikintilarinizi anlatin

Kaç yaşındasınız? Nasıl tanıştınız? Ne kadar süre sevgililik yaşadınız?

Kab

Keşke kabul edebileceğim bir yer olsa . Çok uç nokta bura ile benim doğduğum yaşadığım şehir . Herşeyi insanları yemekleri bile . merkeze bile bir saat yol var çok zor alışmam . Zaten buraya tasinali çok olması zamanla düzelir umarım .

Tavsiyeleriniz için çok teşekkürler . Çocukların biraz buyunce okul isi olabilir dediğim gibi merkeze bir saat yol car o arada çocuklara bakacak kimse yok

Yapacağınız sadece bir kayıt. Sonrası sınava gireceginizde iki saat babası bakacak.
..

Çoğu insan evlendiği zaman tanımadığı insanların arasına karışıyor, doğduğu büyüdüğü yeri bırakıyor. Evlilik bu.

peki simdi diyormusun keske mantik evlili yapsaydim karakterini az cok tahmin edebuldigin mükemmel oldugunu hissettigin biriylw mi evlulik yoksa boyle ask evliligimi?

peki simdi diyormusun keske mantik evlili yapsaydim karakterini az cok tahmin edebuldigin mükemmel oldugunu hissettigin biriylw mi evlulik yoksa boyle ask evliligimi?
Tabiki mantık evliliği . Çünkü aşık olunca gözün hiçbirşeyi görmüyor . Evlenince erkekler gerçek yüzünü gösteriyor ama is isten geçmiş oluyor . Aslında ben sadece aşık olduğum için evlenmedim ama ayni evde yaşamadan insanların karakterini bilemiyorsun

Kaç yaşındasınız? Nasıl tanıştınız? Ne kadar süre sevgililik yaşadınız?
Şuan 22 yaşındayım . o beni uzun zamandır görmüş beğenmiş ilk baslarda ben istemedim sonra baktım ki bu doğru insan bende onu sevmeye çalıştım ve sevdimde iki sene sevgililik yaşadım ama öncelerden beri tanıyordum bende ailem de

Tabiki mantık evliliği . Çünkü aşık olunca gözün hiçbirşeyi görmüyor . Evlenince erkekler gerçek yüzünü gösteriyor ama is isten geçmiş oluyor . Aslında ben sadece aşık olduğum için evlenmedim ama ayni evde yaşamadan insanların karakterini bilemiyorsun

canım mantık evliliği olunca gözün her şeyi görür mü zannediyorsun? değil. karşındaki ne kadar tanıtırsa o kadar, alemde ne oyuncular var, aynı eve girmeden hele ki çocuk olup seni garantiye almadan ne kadar odun olduklarını göremiyorsun:KK14: elin iyisi olmaz olmuyor:KK43:

Bebeislsr cok kucukler ve ikiz bebege bakmakta zordur su sureci bir atlatsaniz rahatlarsiniz.
Esinizle kavga etmeden konusun sikintilarinizi anlatin
Aynen çok zor ikiz bebek . Eşimin fırsatı varken yardim etmeyince bende sinirleniyorum iste . Birde ilk defa bebeklerime yalniz bakıyorum .6 ay annem benleydi ondan zorlaniyorum galiba

canım mantık evliliği olunca gözün her şeyi görür mü zannediyorsun? değil. karşındaki ne kadar tanıtırsa o kadar, alemde ne oyuncular var, aynı eve girmeden hele ki çocuk olup seni garantiye almadan ne kadar odun olduklarını göremiyorsun:KK14: elin iyisi olmaz olmuyor:KK43:
Çok haklisiniz valla bende eşimin ilk önce kalbine aşık oldum sonra beni sevmesine . Ama evlenince değişiyor herşey . Dediğiniz gibi çocuk olunca tamamen kendilerine ait zannediyorlar . Ve o büyük AŞK bitiyor

once yasadigin yeri kabullen. kucuk yerler kucuk cocukla cok daha avantajli oluyo emin ol.
disari cik bebek araban vardir herhalde bebeklerini koy arabasina. etrafi dolas, kucuk yerin insani da sicak olur iki muhabbet edersin belki, parkta vs iki insan gorursun. cocuklarina da yay bi battaniye sal yere.

suan hrseye hayir simdi yapamam diyosun. disari cikmak hava almak senin de havani degistirir.

cocuklarin belli bi yasa gelip de ikisi birbirini oyalamaya baslayana kadar evi de salla gitsin. herseye yetismek zorunda degiliz.

İkizleriniz mı var?
Allah bağışlasın
Benimde ikizlerim 7 aylık
Birde 3yasinda oğlum var
Doğduklarından beri kendim bakıyorum ne annem ne kardeşlerim ne kv gelmedi yardıma
Ama oğlum ve eşim yardım etmeselerdi bakamazdım

Eşimde ilk zamanlar evin dağınıklığına laf ederdi
Sofrada ekmeğine bile tereyağını ben sürerdim
Ama artık yapamıyorum ki daha ben bekliyorum

Eşim her söylendiğinde eline tutuşturdum bezi makinayı
Yapamıyorum işte ya sen yap ya da laf söyleme bide evim dağınık diye üzülmek istemiyorum dedim
Zaten ikizlere yardımcı lazım illaki ama bizim imkanımız yok tutmaya

Eşiniz yardım edecek başka çaresi yok
Yada ses etmeyecek

Devamlı ağlamayın
Bı zaman sonra ağlamanız onun için önemsiz olacaktır
Net şekilde konuşun

Küsüyormuş
Küserse küssün takmayın

erkekler zaten verdiği sözden genelde cayar o yüzden evlenmemiş bayanlar iyi okusunlar burayı.hiçkimseye 100 de 100 güvenip hayatını teslim etmeyeceksin ve büyük sözü dinleyeceksin.tecrübeyle sabit...

Back