• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanma sürecine giriyorum sanırım...

Bu nasıl bir dünya nasıl zihniyet, kontrol parasını ondan istemeyeceksinizde kimden isteyeceksiniz???NE DEMEK BENDEN PARA DILENME!!!. Sonuna kadar haklısıniz hamileliginde gercekleri gören kadinlar çoğunlukta yanlız değilsiniz. Emin olun en doğru kararı veriyorsunuz. Aman hamileyim, çocuğumuz olacak, bebegime bunu yasatmamayim diye şimdi sabredip otursaniz emin olun bu adam hiç duzelmeyecek. Sizin h assasiyetinizi kullanacak. Çocuk olup babayla aynı evde bir bağ kurmaya başladığında ayrılmak sizin için çok daha zorlaşacak. Bu çileyi çekip duracaksiniz sonra. Doğacak yavrunuzun ve sizin adınıza en doğru kararı vermişsiniz. O adama da söyleyecek bir kamyon lafım var da suan ortam müsait değil:sinirli:
Evet huylu huyundan vazgeçmiyor ki...

Çok üzücü içim parçalandı hem sinirlendim hem acıdım eşine insan olamamış vicdan merhamet yoksunu
Boşanma sürecinde size yaşattıklarını ve yaşatacaklarını kanıt olarak saklayın hiçbirşey yapamaz bebeğinizi alamaz
Allah yardımcın olsun
ALLAH(c.c)'ım razı olsun teşekkür ederim.

Seni korkutuyor ya iki buçuk yaşına kadar senle durur sonra elinden alırım diye. İki buçuk yaşına kadar senin koynunda büyüyen süt kuzusunu senden kim ayırabilecekmiş sordun mu ? O kuzu o caninin yanında bile durmaz annem annem diye. Ayrıca karnındayken önemsemedigi çocuga nasıl bakacakmış. Kolaymıymış çocuk büyütmek. O anca hafta sonları çocugunu görüp sevmeyi bilir onuda çocuk yetiştirmek sanar......
Hafta sonları gelip babalığını tam yapar umarım.

Eşinizin attığı para dilenme mesajı duruyorsa silmeyin derim avukatınıza olanları anlatın hiç bir hakim yüz kızartıcı suç olmadığı zamanlar hariç bebeğini anneden almaz telaş yapmayın kendinizi üzmeyin hem bebeğinize hem size yazık
Teşekkür ederim. ALLAH(c.c)'ım razı olsun...

Bazı adamlar koca olamıyor işte! Allah yardımcın olsun arkadaşım. Sana gözdağı vermeye çalışıyor bebeği alırım diye.yavaş alsınn hangi kanun verecek ufacık bebeği. Sen şuan sadece bebeğinin sağlığını düşün çünkü onun sana ihtiyacı var.
ALLAH(c.c)'ım razı olsun teşekkür ederim.

Muaynelerınızı karsılamakta sıkıntı olmayacaksa suanda gercı dava sonuclanana kadar iştirak nafakası baglanacaktır mecburı odemek zorunda sıgortası varsa tabı
Evet sigortası var. Bu güzel bilgiyi verdiğniz için teşekkür ederim.ALLAH(c.c)'ım razı olsun.

Kimse boşanmak için evlenmez ama yine de iyi ki huyunu suyunu anlamışsınız.
Böyle bir insanla hayat geçmez gerçekten, çocuk için de zor.
Aileniz arkanızda, çalışacaksınız da. Daha ne olsun hiç minnet etmeyin.
Çocuğu da alamaz ama korkutmak istiyor.
Hayırlısı olsun her şey gönlünüzce olsun inşallah.

Kimse boşanmak için evlenmez ama yine de iyi ki huyunu suyunu anlamışsınız.
Böyle bir insanla hayat geçmez gerçekten, çocuk için de zor.
Aileniz arkanızda, çalışacaksınız da. Daha ne olsun hiç minnet etmeyin.
Çocuğu da alamaz ama korkutmak istiyor.
Hayırlısı olsun her şey gönlünüzce olsun inşallah.
ALLAH(c.c)'ım razı olsun. Teşekkür ederim.

Allah yardimcin olsun insallah.. Ve ailenden de Allah razi olsun ki yanindalar.. K.validen falan yok mu ? Bu durumda seni arayan kizim nasilsin diye bebegi soran eden yok mu? Yanlis anlama ama bence esin bekarliga coktan alismis bu yuzden bebisini düşün ve adami bosver gitsin.. Allah kolaylik versin..

Sen dava açtığında sen ve bebeğin için hakim tedbir nafakasına hükmedecek yani dava açtığın tarihten itibaren bu nafakayı alabileceksin. Boşandığında ise bu nafaka yoksulluk ve iştirak nafakası olarak devm edecek. Yani devlet her daim senin yanında ve dava açmanla birlikte nafakaya hak kazanacaksın. Bunları düşün için rahat olsun. Hele bebek için olan nafakayı sen istemesen bile hakim verir.
Benden para dilenme sözünü msj olarak yazdıysa silme, mahkemede lehine olacak bu.

Onu bile haketmiyor böyleleri çocuğa kötü model
Haklısınız. Ben bebeğim olsun ço istedim ama o ilk bir sene istemedi. Ben de üzerine gitmedim. O da isteyince karşılıklı oldu çocuk istemimiz... Ama bana şunu da dedi. Ben seni mutlu etmek için bu bebeği yaptım. Neyin kafasını yaşıyorsa artık bilemedim.

Allah yardimcin olsun insallah.. Ve ailenden de Allah razi olsun ki yanindalar.. K.validen falan yok mu ? Bu durumda seni arayan kizim nasilsin diye bebegi soran eden yok mu? Yanlis anlama ama bence esin bekarliga coktan alismis bu yuzden bebisini düşün ve adami bosver gitsin.. Allah kolaylik versin..
ALLAH(c.c)'ım razı olsun kardeşim. Eşimin ailesi ile görüşmüyorum. Onlar da beni istememiş sanırım zamanında. En son telefon konuşmamızda beni aramamasını istemiştim. Bana bizi kabul etmiyorsan oğlumun yanında yerin yok demişti. Bir daha da konuşmadık. Ama çok şey yaptılar bana ama yazmaya elim gitmiyor. Çünkü o günleri hatırlayıp ağlayıp bebeğimi üzmek istemiyorum.
Bu günde annemi aradı annesi 1 kere... Ama annem açmadı. Geçen eşime artık abimlere konuyu açacağımı demiştim. O da yeni söyledi belki ailesine. Bilemedim. Çünkü onlar yapıcı olmaya değil hakaret etmeyi biliyorlar.

Son düzenleme:
Benden para dilenme kısmında midem bulandı, kusma ihtiyacı duydum.
Allah yardımcınız olsun.
Mutluluklar dilerim bundan sonrası için.

Sen dava açtığında sen ve bebeğin için hakim tedbir nafakasına hükmedecek yani dava açtığın tarihten itibaren bu nafakayı alabileceksin. Boşandığında ise bu nafaka yoksulluk ve iştirak nafakası olarak devm edecek. Yani devlet her daim senin yanında ve dava açmanla birlikte nafakaya hak kazanacaksın. Bunları düşün için rahat olsun. Hele bebek için olan nafakayı sen istemesen bile hakim verir.
Benden para dilenme sözünü msj olarak yazdıysa silme, mahkemede lehine olacak bu.
ALLAH(c.c)'ım razı olsun canım ne kadar güzel bilgiler bunlar böyle. Teşekkür ederim. Anlaşmalı boşanmak istedi zaten. Ama ben istediğim şartlar olmadıktan sonra anlaşmalı boşanmak istemiyorum. Bebeğimin haklarını almak istiyorum sonuna kadar...

Şok oldum gerçekten. Mesela geçen kış ne yaptınız kalorifer işini? Yine martta kapanmasını mı istedi? Veya bebek plansiz miydi, eşin istemedi mi? Ay insana evladı yük olur mu gerçekten çok üzüldüm :( hiç bir probleminiz yokken birden muayene parası yüzünden ayrılığa gelir mi bir yuva :((

Back