• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanma sürecine giriyorum sanırım...

Allah bunları bildiği gibi yapsın.
Madem sadece sperm donörleri gibi dolanacakları ortada gidip bagıslasalardı da bari o çok sevdikleri paradan verselerdi bunlara.
Hiç üzülme, seni çok çok iyi anlıyorum.
Emin ol bunlarsız hayat çok daha stressiz kolay ve mutlu olacaktır.
Boşanırsan ilk 3 ay sen sürünecek üzülecek sonra misler gibi ayaga kalkacak çok mutlu olacaksın.
O , ilk uç ay gezecek tozacak para yiyecek oh diyecek sonra uzuuun bi süre sürünecek, ayaklarına gelecek senin ayaklarına..
Evet, aynen öyle oluyor.

Son gelişmeleri yazmak istedim. Bana destek olan arkadaşlar için. Hafta başına yada haftaya davayı açacağım nasipse. Kendi akrabalarına yalan dolan anlatmış olayları.Kulağıma geldi. Bu insanı nasıl tanıyamadım inanamıyorum kendime. Erkek kardeşimle ilk defa konuştular ona da her şeyi yalan olarak anlatmış. Gelelim yüz yüze konuşalım demiş. Erkek kardeşim kabul etmemiş. Sosyal medyadan fotoğraflarımızı kaldırmış zaten.. Sürekli şurdayım burdayım diye durum güncelliyormuş. Elimde tüm yalanlarını ispatlayacak delillerim var çok şükür. Bebeği yüzeysel olarak soruyor mesaj yolu ile.

Bu arada kandiliniz mübarek olsun arkadaşlar. ALLAH(c.c)'a emanet olun dualarda buluşalım kk hatunları.
Şu sendeki cesaret ve özgüvenin yarısı bende olsa keşke. İnşallah herşey istediğin gibi olur.

Şu sendeki cesaret ve özgüvenin yarısı bende olsa keşke. İnşallah herşey istediğin gibi olur.
ALLAH(c.c)'ım razı olsun. teşekkür ederim.Aslında o kadar da cesaretli bir insan değilimdir. Çok sabrederim ama işte gözüm kararınca inceldiği yerden kopar.

Geçtiğimiz cumartesi doktor konturolu vardı. Kontrol parasını vermedi tabi. Aklına nerden estiyse perşembe akşam mesaj atmış. Yarın sabah gidelim diye. Cumartesi işten izin alması imkansızmış. Ben de kabul etmedim. Çünkü ayrıntılı ulturasona o gün girecektim. O da peki sen bilirsin demiş.

Back