• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lohusalık

• Konu Sahibi Konu Sahibi Zok
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Neeee evli adam kendine kızmı arıyor Allahın dan bulsun canım terbiyesiz bulur birdaha bakalım o senin gibi davranacakmi
Davranmaz tabi herkes ben mı ağzımı bile açmıyorum o bile suc oluyor bu seferde saf aptal oluyorsun

Davranmaz tabi herkes ben mı ağzımı bile açmıyorum o bile suc oluyor bu seferde saf aptal oluyorsun
Miktir et canım evladınla sana sağlık versin Allah o baba nusvetteside ne hali varsa görsün

Ben senin yerinde olsam boşanmam o aradığı kızla bakalım nasıl birlikte olcak evlenmek istese evlenebilcek mi süründür şerefsizi çocugunu da hiç bir şekilde gösterme babalık sıfatını haketmiyor çünkü bir insan bu kadar vicdansız olamaz çok sinirlendim ana kuzusu adamlar evlenmesin ya valla kaç yaşına gelmişler bir büyümemişler :sinirli::sinirli:
Bursa daha anlatmadıgim çok şey var benimde aklıma almıyor ilk bebeğin sonuçta senin evladın millet çocuğum olsun diye neler yapar

Back