- 24 Ekim 2017
- 378
- 188
- 23
- Konu Sahibi French Oje
Ablalarım kardeşlerim yardımınıza ihtiyacım var sevgilimle kavga ettik az önce... bu sorunu ta ilişkimizden beri yaşıyoruz hala daha çözemedik. Şimdi sevgilim ve ben farklı şehirlerdeyiz. Evlendikten sonra ben kendi bulunduğum yerde yaşamamızı istiyorum o ise kendi şehrinde oturmamızı istiyor. Konuştuk daha önce dedi ki benim işim gücüm düzenim burda elimden gelen bu kadar. Bende devamlı üsteliyorum işlerin burdada olabilir diye... ailem beni uzak bir yere göndermek istemiyor bide benim oturduğum yerle onunki arasında çok fark var. Burda yazamayacağım, güvenlik açısından. ailem bu konuda çok katı sevgilimde katı, bende. Az öncede konu açıldı biraz patladı bana illa orası diyorsan sil numaramı dedi. Sonra yatıyorum ben bişey diyomusun dedi yok dedim kapattık. Numarasını sildim muhtemelen yarın görecek... sırf bu kelimeyi edebildiği için gerçekten sildim. Yanlış mı yapmışım doğru mu sizce ne yapıyım. Tamam onu anlıyorum ama ondada hiç anlayış yok sanki. İki arada bi derede kaldığımı görmüyor. Bundan başka hiçbir sıkıntımız yok diyebilirim bu yüzden ilişkimiz bitsinde istemem ikimizde birbirimizden vazgeçemiyoruz bilmiyorum böyle ölene kadar heralde evlenmeden konuşucaz. Bir fikre ihtiyacım var nasıl ikna edebilirim veya nedir başka yolu ?
————————————————————————-
Sevgilimle bugün konuştuk numara silme olayı kapandı... mantıklı bir şekilde ona anlattım o da bana inanmıyorsun elimden başka bir şey gelmiyor dedi. Denedinmiki buraya gelmek için dedim denedim olmadı dedi. Daha önceden sadece bir kez başka bir yer için denemişti ama nedense birden bire vazgeçti orada akrabaları vardı aynı işi yapan onların yanına gidecekti. Sonra kim ne demişse onların yanına mı gideceksin onlar şöyle, böyle vs.... demişler sevgilimde bir şekilde vazgeçmişti. Ama bu konuları bana detaylı anlatmıyor.
Konuşmamızın en sonunda bana dedi ki birbirimizi üzmeyelim ben seni çok seviyorum, bu konu bir daha açılmasın ben diyeceğimi dedim daha da geriye dönmem sen geleceksin düşün kararını ver ayrılırsan üzülürüm belki hayatta bile olmam dedi. Sanırım artık bir karar verme vakti geldi... ayrılmak ağır basıyor sanki çünkü içimde bir yerde diyorum beni seven insan ne olursa olsun uğraşırdı. Bu kadar katı olmazdı en azından orta yolu bulmaya uğraşırdı... bu zamana kadar hiç ayrılmadık birbirimiz olmadan duramadık küssek bile hemen barışırız. Şimdi nasıl olur bilmiyorum. Sizce ne yapıyım akıl verin
————————————————————————-
Sevgilimle bugün konuştuk numara silme olayı kapandı... mantıklı bir şekilde ona anlattım o da bana inanmıyorsun elimden başka bir şey gelmiyor dedi. Denedinmiki buraya gelmek için dedim denedim olmadı dedi. Daha önceden sadece bir kez başka bir yer için denemişti ama nedense birden bire vazgeçti orada akrabaları vardı aynı işi yapan onların yanına gidecekti. Sonra kim ne demişse onların yanına mı gideceksin onlar şöyle, böyle vs.... demişler sevgilimde bir şekilde vazgeçmişti. Ama bu konuları bana detaylı anlatmıyor.
Konuşmamızın en sonunda bana dedi ki birbirimizi üzmeyelim ben seni çok seviyorum, bu konu bir daha açılmasın ben diyeceğimi dedim daha da geriye dönmem sen geleceksin düşün kararını ver ayrılırsan üzülürüm belki hayatta bile olmam dedi. Sanırım artık bir karar verme vakti geldi... ayrılmak ağır basıyor sanki çünkü içimde bir yerde diyorum beni seven insan ne olursa olsun uğraşırdı. Bu kadar katı olmazdı en azından orta yolu bulmaya uğraşırdı... bu zamana kadar hiç ayrılmadık birbirimiz olmadan duramadık küssek bile hemen barışırız. Şimdi nasıl olur bilmiyorum. Sizce ne yapıyım akıl verin
Son düzenleme: