ya kusura bakmada annen gercekten cok gamsızmıs ...ne bıleyım yemek ev işi bır bayanın yapması gereken seyler cok üzüldüm sen eve cıkmak ıstıyorsun ama eve cıkınca baban ve kardeslerın aklında klmıcakmı veya kendı evınde yemek pişirip yerken kardeşlerın aklına gelmıcekmı bence ya kardeslerınle cık o eve yada cıkma sabır et herkese bır gorev ver sende dahıl o şekılde yapın belkı annende sızden bırazcık bıseyler ogrenır...
valla kadin diyor ki ben calisiyorum, bide evde ev isi yapip yorulamam, ne bulursa yesin cocuklar. Inan durum böyle, abartmiyorum. HAtta sirf bu yüzden terapiye bile basladim. (tabi bosanmam da bir pay sahibi). Eve cikicam cünkü hergün 90km yol gidip geliyorum, degmiyor valla. Görev dagilimi yapamiyorum, cünkü cocuklar ufak daha, yanima da alamam, ki alsam zaten cikmanin bi anlami yok.
Maalesef yine onlari yanliz birakmak zorundayim yoksa ben sinir hastasi olucam.
kizlar simdi babama yarin sinavimin oldugunu, ve yemek yapamayacagimi söyledim (kardesim disardan yemek söyledi simdi) ve babamin lafi su: begenmiyorsan git kartalkiz, dicek baska laf yok.
Ne bu simdiii
pekı kararın kesınmı kartal kız ?
bide dört çocuk yapmış neye güvenmiş sizede yazık kardeşlerinizede yazık.ne iş yapıyor anneniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?