Ev işleri , ben mi yanlış düşünüyorum canım sıkıldı

Ben zaten yapıyorum ama yani ben de az da olsa dinlenmek istiyorum . Her şeye yardım ediyorum zaten anneme gelince bir tane bulaşık yıkatmam, yemeğin çoğınluğunı yaparım ama temizlik, dip köşe istemesi yoruyor beni
Siz de anne ben buraya seni görmeye seninle vakit geçirmeye geldim demediniz mi ? Sürekli iş yapmaya gelmişsiniz gibi neden temizlik yapılıyo

Gitmeseydiniz anlamadım yani ben sizi. Onları çağırsaydınız görmek istiyorsanız yada görüntü konuşsaydınız. Cuma değil bence hemen bugün gidin evinize.

Çok haklısın maalesef. Benim annem ben gittiğimde hiçbir şey yaptırmak istemez. Ben o temizlik yaparken bir şeyler yaparım o bırak dese de. Ama her gün böyle ağır iş olmaz yani ne bileyim çamaşır asarım, bulaşıkları dizerim, haftalık temizlikte süpürge yaparım gibi.. bunları kendi evimde de düzenli yaptığım için yorulmuyorum ama cam silmeler veya derin temizliğe asla dokundurmaz annem.

Ya ben bu ana baba evine gidip dinlenmeye geldim diyenleri anlamiyorum, sanki hotel.
Oturucan da hizmet mi edecek yasli basli insanlar? Temizle ne olacak yani, gencecik insansiniz surda, oram agriyo buram ağrıyo amann valla bi ben mi dipçik gibiyim yav her isi de yaparım bi yerim de agrimaz var bi anormallik bende😂 dagi tasi oynatırsiniz daha ya.

Kızlar ara tatilde ailemin yanına geldim ama evde her iş bana bakıyor yani yemek, bulaşık temizlik cumaya hemen gitme kararı aldım, biletimi aldım. Ama annem daha fazla temizlik yapmamı istiyor bir yanım yap diyor ama bir yanım da yapma zaten senin ayrı bir evin var ve çalışıyorsun buraya biraz da olsa dinlenmeye geldin diye. Kararsız kaldım, borcum olmasa geziye gidecektim ama bir daha ne yapsam bilmiyorum annem ben gelince daha da salıyor ev işleri bana kalıyor yoruluyorum ona da acıyorum ne kadar evi temizlesem de annem hiç düzenli ve temiz değil malesef eski haline geri geliyor , ben de bu yaşta malesef bel fıtığı var. Vicdan yapıyorum açıkcası.
Ayip kız 1 hafta annene temizlik yapsan ne olur? Tut birini temizlet 2 bin mex

Aynı durum bizde de var. Ev iki katlı biz gidince annem hep mutfakta olur bende temizlik işlerini yaparım. Ne kadar yardımcı olursam o kadar kârdır bana 🥰
Anne olunca anladım anneliğin ne kadar yorucu olduğunu. Bekarken ve çocuğum yokken daha farklı düşünürdüm. 🫠

Ya ben bu ana baba evine gidip dinlenmeye geldim diyenleri anlamiyorum, sanki hotel.
Oturucan da hizmet mi edecek yasli basli insanlar? Temizle ne olacak yani, gencecik insansiniz surda, oram agriyo buram ağrıyo amann valla bi ben mi dipçik gibiyim yav her isi de yaparım bi yerim de agrimaz var bi anormallik bende😂 dagi tasi oynatırsiniz daha ya.
Hizmet beklemiyorum zaten bulaşık süpürge yapıyorum ama ev çok dağınılk ve tertipli değil her geldiğimde baştan uapıyorum ama olmuyor

Ayip kız 1 hafta annene temizlik yapsan ne olur? Tut birini temizlet 2 bin mex
Borcum olmasa öyle yapıcam onu da istemiyor bizim ev dağınık istif çiler malesef bir şey attırmıyorlar. Küçüklüğünüzden beri hem okul hem ev işi yapsaydınız bence böyle düşünmezdiniZ. Ben lise de bile ders çalışırken sofra kur bulaşık yıkayıp okula giderdim. Bunu annem de hep hastayım diye yaptırırdı. Hep böyle geçti çocukluğum. Bir yanım yap gitsin bir yanım da lüçüklükten beri yaptın ne oldu bu yaşta bel fıtığın var diyorum.

Annem bana geldiğinde zorla oturtuyorum direk mutfağa dalar derleyip toplamaya. Onun dışında ne görse el atar eli hep evimin üstündedir istemediğim halde. Aklına eser ütümü yapar evi siler vs… benim yaptığım işi beğenmediği için kendi evinde zaten iş istemez :KK70: benimki de normal değil ama sizinki de kendini kullandırmak. Bel fıtığı ne kötüdür bilirim, insan kendi evladına acımaz mı…sizi zorladığı noktada bırakın kasmayın

Temizlik için yardımcı tutun . Ve siz kadının başında durun ve kordine edin . Annenizin evi temiz olsun . Hem siz az yorulursunuz . Hem de annenize yardımcı olmuş olursunuz . Yaşlı insanlar . Desteğinize ihtiyaçları var .

Yardım edinde orası artık sizin eviniz değil toplama ve düzenleme ye girmeyin siz gelmeden bir kadın tütün bir gün ayrıntılı temizlik yapsın büyük ölçüde toplanır zaten . önceden her arar tatilde giderdim yada ne zmaan tatil olsa annemdeydim ama artık gitmiyorum. Yorulduğumu ve dinlenmek istediğimi söyledim bazen hiç bir şey yapmadan sadece battaniye altında yatıp kitap okuyorum o bile cok iyi geliyor. Yada arkadaşlarla birkaç gün dışarı çıktık kahvaltı yemeğe falan. Biraz da kendi evinizde yalnızlığın tadını çıkarın

X