• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nerde yanlis yapiyorum

ya kusura bakmada annen gercekten cok gamsızmıs ...ne bıleyım yemek ev işi bır bayanın yapması gereken seyler cok üzüldüm sen eve cıkmak ıstıyorsun ama eve cıkınca baban ve kardeslerın aklında klmıcakmı veya kendı evınde yemek pişirip yerken kardeşlerın aklına gelmıcekmı bence ya kardeslerınle cık o eve yada cıkma sabır et herkese bır gorev ver sende dahıl o şekılde yapın belkı annende sızden bırazcık bıseyler ogrenır...

ya kusura bakmada annen gercekten cok gamsızmıs ...ne bıleyım yemek ev işi bır bayanın yapması gereken seyler cok üzüldüm sen eve cıkmak ıstıyorsun ama eve cıkınca baban ve kardeslerın aklında klmıcakmı veya kendı evınde yemek pişirip yerken kardeşlerın aklına gelmıcekmı bence ya kardeslerınle cık o eve yada cıkma sabır et herkese bır gorev ver sende dahıl o şekılde yapın belkı annende sızden bırazcık bıseyler ogrenır...

valla kadin diyor ki ben calisiyorum, bide evde ev isi yapip yorulamam, ne bulursa yesin cocuklar. Inan durum böyle, abartmiyorum. HAtta sirf bu yüzden terapiye bile basladim. (tabi bosanmam da bir pay sahibi). Eve cikicam cünkü hergün 90km yol gidip geliyorum, degmiyor valla. Görev dagilimi yapamiyorum, cünkü cocuklar ufak daha, yanima da alamam, ki alsam zaten cikmanin bi anlami yok.
Maalesef yine onlari yanliz birakmak zorundayim yoksa ben sinir hastasi olucam.

kizlar simdi babama yarin sinavimin oldugunu, ve yemek yapamayacagimi söyledim (kardesim disardan yemek söyledi simdi) ve babamin lafi su: begenmiyorsan git kartalkiz, dicek baska laf yok.

Ne bu simdiii

valla kadin diyor ki ben calisiyorum, bide evde ev isi yapip yorulamam, ne bulursa yesin cocuklar. Inan durum böyle, abartmiyorum. HAtta sirf bu yüzden terapiye bile basladim. (tabi bosanmam da bir pay sahibi). Eve cikicam cünkü hergün 90km yol gidip geliyorum, degmiyor valla. Görev dagilimi yapamiyorum, cünkü cocuklar ufak daha, yanima da alamam, ki alsam zaten cikmanin bi anlami yok.
Maalesef yine onlari yanliz birakmak zorundayim yoksa ben sinir hastasi olucam.

baban sana kapıyı gostermıs zaten ya bu durumda en ıyısı gıtmek bence:(

arkadaslar böyle modeller görüyorum bende... sindirilmiş bir kocayı da buldular mı ohooooo hayat onlara güzel madem sewmiyosun yemek yapmayı ew işi yapmayı neden dört tane dogurdun çocuklara komsu kadınnmı bakacakk yaa ne sinir bişey ALLAH kolaylık versin senn için çok zor evliligin btmiş bide burda huzursuzlukk

off offff :ssz:
annelik duygusu nasıl bilmiyorum ama kendi anneme bi kez daha şükrettim.
senin adına da üzüldüm arkadaşım. kardeşlerini de bırakman zor tabi. ama işlerin ve okulun aksarsa senin için problem olur bence. yani onları halledersen kardeşlerine ilerde daha faydalı olacağını düşünüyorum. en azından bi süre kendini düşünmelisin. annene ne diyebilirsin ki bilemedim. nasıl çocuklarını umursamaz yaa.. :19:

canım yerinde olsam dakika durmam. Tamam kardeşlerin canın ciğerin ama senin hayatında onlara köle olarak geçmez ki. Zaten bir badire atlatmışsın ve şimdide hem çalışıp hem okuyorsun azmini tebrik ediyorum. Ama sana da yazık, yarın birgün dersinden kalsan okulun uzasa kardeşlerin telafi edecek mi? Yanlış anlama ama zaten kardeşlerin alışkındır evin durumuna veya ne bulursa yemeye çünkü annenein olayı yeni değilmiş, hep böyleydi diyorsun. Maaşın ev tutmaya ve kendini döndürmeye yetiyorsa hiç durma.

Özür dilerim, annenizi yargılamak istemezdim ama dayanamayacağım.
Bir anne kendine yemek hazırlıyorken nasıl çocuklarını düşünmez.
Hadi sizi ve 17 yaşındakini geçtim, hatta 12 yi de(kıyamam o da çok küçük aslında) ama 5 yaşındaki bebektir yahu, insanın içi nasıl dayanır?
5 yaşındaki çocuğunun açlık durumunu düşünmeyen insan keşke anne olmasaymış demek istiyorum lütfen kızmayın.
Ben de yerinizde olsam, (ki kardeşim var 18 yaşında onun bile karnı aç olsa ben koşar hazırlarım ona) dayanmaya çalışırım, şu bir gerçek ki anneniz hiç bir annenin olamamsı gerektiği kadar gamsız,hem de çocukları konusunda.
Allah zamanınızı bereketlendirsin diye dua edicem sizin için, sanırım başka çözüm yok.Bu arada biraz daha planlı çalışmayı deneyin, tabi ev işlerinizi de bu plana dahil edin.Bazen sıkışıklıkta bereket oluyor.

nasıl ya anlamadım.ayrı eve cıksanız ne olucak yazık daha 5 yasında ıcım acıdı.bana gelın dıyesım geldı valla.bebek daha.annenızle cıddı bır konusma yapma zamanı gelmıs

Bazen karar vermek ne kadar güç oluyor... Allah yardımcınız olsun...:(
Ayrı eve çıkmanız gerekiyor bu durumda.. Hafta sonları ya da hafta içi vakit bulduğunuzda bir kaç saat gidip, kardeşlerinize bir kaç günlük yemek yapabilirsiniz... Sizin sakin ve dingin bir ev hayatına ihtiyacınız var...Bu ortamı sağlayınca haftada bi kaç saat o eve gidip yemek yapmak zor gelmeyecektir ve sizi yormayacaktır eminim..Kolaylıklar diliyorum..

herseyı gecerımde o 5 yasındakı bebek nedır ya bebek o daha o nasıl butun gun ac bekler

çok ilginç
benimde annem baya dağınıktır ama çok güzel yemekler yapar

pekı kararın kesınmı kartal kız ?

Back