• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nerde yanlis yapiyorum

ben annenizin size yemek yapmaz mesela bunu anlarin
camasirlarinizi kaldirmaz falan ok ama
evde 3 kardes birde koca var
onlarinda annesi ve hanimi
cok ilginc
bak bu karakter heralde
benden 10 yas buyuk ablam var
kendisi daha bekar
annele ikisi kaliyo annem hasta zaten yasli kadin
annem hala onun arkadasini topluyor
ablam masallah keyif sadece
ben oraya ziyarete giderim
benden bekler yemek yapayim sofra kur kaldir
inan deli olurum
abime derim bu beni hasta edecek
abim derki sen iyide benim hanimda gelince ondan bekliyo herseyi
bazi kadinlar boyle heralde
dünya batsa umurlarinda degil
zor walla
en cok sinirle bulasiklari mak koyarken ablam gelir bana bakarak sigara icer
bende kayislar iyice kopar ......

evettt aynen canim ya, sinirden ölüyorum o an bende. yada simdi ben yemek yapmisim salata yapiyorum, bu geliyor, onu koyma kartalkiz ben sevmiyorum diyor ya, direk öldürebilirimmmm.
Allah senin de yardimcin olsun canim, ama abinin müstakbel esi icin simdiden üzüldüm :) insallah ablan evlenir en yakin zamanda :)

evettt aynen canim ya, sinirden ölüyorum o an bende. yada simdi ben yemek yapmisim salata yapiyorum, bu geliyor, onu koyma kartalkiz ben sevmiyorum diyor ya, direk öldürebilirimmmm.
Allah senin de yardimcin olsun canim, ama abinin müstakbel esi icin simdiden üzüldüm :) insallah ablan evlenir en yakin zamanda :)

onun evlenmesi zor
evlense bile yürümez
yada neyse insallah evlenir :()) annem daha rahat eder walla
bu arada yengem abimdedigim onlarda sehir disindalar yani arada ziyarete gelirler
yengeye bile evin kizi modunda kendisi misafir gibi davranir
Allah sizede sabir versin
zaten yuvaniz bozulmus
Allah bundan sonra bahtinizi acik etsin :()

onun evlenmesi zor
evlense bile yürümez
yada neyse insallah evlenir :()) annem daha rahat eder walla
bu arada yengem abimdedigim onlarda sehir disindalar yani arada ziyarete gelirler
yengeye bile evin kizi modunda kendisi misafir gibi davranir
Allah sizede sabir versin
zaten yuvaniz bozulmus
Allah bundan sonra bahtinizi acik etsin :()

aminnn insallah, güzel dilekler icin tsk ederim :)

ben evliyken, cogu aksam fazla yemek yapar babamdan yollardim, yesinler diye. Geriye kalan vakitlerde babam aksam isden eve gelince makarna, patates kizartmasi yapardi. Tabi bide Babannem yemek yollarmis.
Hic olmadi babam disardan yemek söylerdi. Düsünün yani.

cok ılgınc gercekten.acaba annenızın bır hastalıgı fılan mı var,yanı yemek yapmasına ıs yapmasına neden olan
bır problemı saglıksal bır sorunu var mı ? eger oyle bır durum ıse elden gelen bırsey olmaz .
ama aksı bır durum ıse ,gercekten cok ama cok garıp bır durum .ustelık bosanma durumunda olan bır bayansınız ,suanda sızın bır destege ıhtıyacınız
varken sız bırılerıne destek vermeye calsıyorsunuz.yagmurdan kacarken doluya tutulmak gıbı bırsey bu .
annen ıle konussanfayda etmez mı ? kı ılla konusmussundur dıye dusunuyorum .ayrı eve cıkmanızı tavsıye ederım .bu sartlar altında gercekten sızın ıcın cok zor.
sonucta yetıskın bır bayansınız babanızın dedıgı gıbı ''kolu komsu ne der'' mantıgı ıle hayatınızı zından edemezsınız.kolu komsuya gore yasayacak degılsınız

cok ılgınc gercekten.acaba annenızın bır hastalıgı fılan mı var,yanı yemek yapmasına ıs yapmasına neden olan
bır problemı saglıksal bır sorunu var mı ? eger oyle bır durum ıse elden gelen bırsey olmaz .
ama aksı bır durum ıse ,gercekten cok ama cok garıp bır durum .ustelık bosanma durumunda olan bır bayansınız ,suanda sızın bır destege ıhtıyacınız
varken sız bırılerıne destek vermeye calsıyorsunuz.yagmurdan kacarken doluya tutulmak gıbı bırsey bu .
annen ıle konussanfayda etmez mı ? kı ılla konusmussundur dıye dusunuyorum .ayrı eve cıkmanızı tavsıye ederım .bu sartlar altında gercekten sızın ıcın cok zor.
sonucta yetıskın bır bayansınız babanızın dedıgı gıbı ''kolu komsu ne der'' mantıgı ıle hayatınızı zından edemezsınız.kolu komsuya gore yasayacak degılsınız

hayir canim, hic bir saglik sorunu yok, sadece yaptigi kötülükler yüzünden antidepresan kullaniyor ama kullanmadan önce de böyleydi. Sabah kardesimi ana okuluna birakip gezmeye gidiyor, kahvaltisini ediyor, bildigin gamsiz yani :) cok konustum ama fayda etmedi, kavgalar bile ettik ama nafile.
ben bosanana kadar kalmayi düsündüm ama yarindan tezi yok ev bakicam kendime.

hafta sonu bolca yemek yap dolaba at.
17 ve 12 yaşındaki kardeşlerine toz alma paspas makineyle halıları silme işlerini yaptır.
sınav süresince babandan rica et o biraz idare etsin
sen sınavlarını halletmeye çalış.
işyerinde de öğle araları ders çalışmaya çalış.
patronların anlayışlıysa mesai saatinde de 1-2 saat ders çalış.

hayir canim, hic bir saglik sorunu yok, sadece yaptigi kötülükler yüzünden antidepresan kullaniyor ama kullanmadan önce de böyleydi. Sabah kardesimi ana okuluna birakip gezmeye gidiyor, kahvaltisini ediyor, bildigin gamsiz yani :) cok konustum ama fayda etmedi, kavgalar bile ettik ama nafile.
ben bosanana kadar kalmayi düsündüm ama yarindan tezi yok ev bakicam kendime.

ama canım antidepresan mgları cok onemlı bılıyorsundur .
yuksek ıse onlar da vucudun metabolızmasını degıstırıyor .yorgunluk uyku stres umursamamazlık ...
gıbı belırtılerı oluyor .annenın kullandıgı antıdepresanlar da o'nu gamsız umursamaz yapmıstır .
onemlı olan kac yıllık kullandıgı eger cok eskıye dayalı kullanıyorsa, bu tarz belırtılerı oluyor gercekten .
suan kı durumu aslın da gecmısınde yasadıgı bazı seylerın tepkısı de oluyor .

Son düzenleme:
kullandıgı antidepresanları bence baska bır doktora da gostermenız de fayda var .
belkı vucuduna agır gelıyor olabılır .benım yengem de kullanmıstı oradan bılıyorum .kadıncagız saf gıbı olmstu .
dunya yansa umrunda degıldı .kafasına hıc bırsey takmıyordu .sonra baska doktora gosterdık hapları vucuda agır geldıgını yuksek oldugunu soylemıstı .
degsıtırdı de kadın kendıne geldı

ama canım antidepresan mgları cok onemlı bılıyorsundur .
yuksek ıse onlar da vucudun metabolızmasını degıstırıyor .yorgunluk uyku stres umursamamazlık ...
gıbı belırtılerı oluyor .annenın kullandıgı antıdepresanlar da o'nu gamsız umursamaz yapmıstır .
onemlı olan kac yıllık kullandıgı eger cok eskıye dayalı kullanıyorsa, bu tarz belırtılerı oluyor gercekten .
suan kı durumu aslın da gecmısınde yasadıgı bazı seylerın tepkısı de oluyor .

Evet , bir boşvermişlik , umursamamazlık var annen de ..

antidepresanlarin en düsügünü kullaniyor canim, oldum olasi annem böyleydi. ben bile babannemde büyüdüm, 6 aylikken vermis beni. Calismak icin.
Kadin kendi acik acik söylüyor: ben yemek yapmayi sevmiyorum, ben bekarken de hep gezerdim, erkek gibiydim. simdi de aynen öyle.

antidepresanlarin en düsügünü kullaniyor canim, oldum olasi annem böyleydi. ben bile babannemde büyüdüm, 6 aylikken vermis beni. Calismak icin.
Kadin kendi acik acik söylüyor: ben yemek yapmayi sevmiyorum, ben bekarken de hep gezerdim, erkek gibiydim. simdi de aynen öyle.

o zaman arkadasım Allah yardımcın olsun ,sabır guc versın sana

Selam canım, öncelikle annenden 'bu kadın' diye bahsetmn çok garip geldidoğrusu. Yani o derece mi bağlarınız kopuk ?
Anneniz hep böyle miydi?babanızla ilişkisi nasıl? Yani eve bağlılığını engelleyen birşeyler var gibi annenizin. Psikolojik sorunları olabilirmi? Normal şartlarda bir annenin sergileyeceği tavır değil. Anneniz ne iş yapıyor.

Bazen annem evde olmadığı zamanlar babama yemek hazırlarken çok düşünüyorum annem böyle her istediğimizi yapmaya,sürekli arkamızı toplamaya nasıl sabrediyor diye.. Annelik böyle bir şey demek ki diyorum sonra.
Şükrettim konunu okuduktan sonra, Allah yardımcın olsun.

allah yardımcınız olsun.. acaba babanızla mı görüşseniz.. (annenizin değişeceğini yorulduğunuzu, yetişemediğinizi, o yüzden eve çıkmak istediğinizi mi söyleseniz... zor bir durum ama sonucunda tuttuğunu koparan bir kadın olacaksınız..

toplumda anneniz gibi insanlardan çokça var... benim çok yakın bir akrabam öyle.. öyle genç, cahil biri de değil 50 yaşında, işten gelir, 80 yaşındaki hasta annesinden hizmet bekler... yemek yer, bulaşığını makineye bile yerleştirmez.. zavallı kadıncağız, dizleri tutmaz, bir de soğuk mutfak, sular buz gibi... on dk. işi yarım saatte yapar... kızı da aynı annesi gibi yirmi yaşında, bayramlarda anneannesine gelmez, kardeşini yollari yemek almaya.. prenses ya eli bir işe bulaşmasın.. düşündükçe sinirlerim tepeme çıkıyor...

Selam canım, öncelikle annenden 'bu kadın' diye bahsetmn çok garip geldidoğrusu. Yani o derece mi bağlarınız kopuk ?
Anneniz hep böyle miydi?babanızla ilişkisi nasıl? Yani eve bağlılığını engelleyen birşeyler var gibi annenizin. Psikolojik sorunları olabilirmi? Normal şartlarda bir annenin sergileyeceği tavır değil. Anneniz ne iş yapıyor.

maalesef ben annemle hic güzel seyler hatirlamiyorum. bebekken beni vermis babannemlere, yengem büyüttü beni. Cok zor günlerdi o zamanlar, eve 10 yasinda geldim ben ve inanin daha da güzel olmadi birsey. Tam tersi, cok seyler yasatti bana. Anlatsam roman olur.
Belki anlamasi zor ama inanin ona dair icimde ne sevgi ne de saygi kaldi.

Bazen annem evde olmadığı zamanlar babama yemek hazırlarken çok düşünüyorum annem böyle her istediğimizi yapmaya,sürekli arkamızı toplamaya nasıl sabrediyor diye.. Annelik böyle bir şey demek ki diyorum sonra.
Şükrettim konunu okuduktan sonra, Allah yardımcın olsun.

Yatin kalkin annenize dua edin. Mesela ben dedemlere de gitsem yemeklerini yaparim, hizmet ederim ama farkli yani. Severek isteyerek yapiyorum. AMa evde kendimi enayi gibi hissediyorum gercekten. Bu kadar gamsiz olmasi beni cileden cikariyor.
YOksa isden kacmak degil niyetim.

allah yardımcınız olsun.. acaba babanızla mı görüşseniz.. (annenizin değişeceğini yorulduğunuzu, yetişemediğinizi, o yüzden eve çıkmak istediğinizi mi söyleseniz... zor bir durum ama sonucunda tuttuğunu koparan bir kadın olacaksınız..

toplumda anneniz gibi insanlardan çokça var... benim çok yakın bir akrabam öyle.. öyle genç, cahil biri de değil 50 yaşında, işten gelir, 80 yaşındaki hasta annesinden hizmet bekler... yemek yer, bulaşığını makineye bile yerleştirmez.. zavallı kadıncağız, dizleri tutmaz, bir de soğuk mutfak, sular buz gibi... on dk. işi yarım saatte yapar... kızı da aynı annesi gibi yirmi yaşında, bayramlarda anneannesine gelmez, kardeşini yollari yemek almaya.. prenses ya eli bir işe bulaşmasın.. düşündükçe sinirlerim tepeme çıkıyor...

Babamla bu konuda konusulmuyor, hemen sinirleniyor. Kabul edemiyoruz annemin haksiz oldugunu, aslinda bende cözemedim sebebini.
Herkes kendi dünyasinda bizde. Ben yapmayinca babam yapiyor ama ben eziliyorum. tabi sadece temizlik geliyor elinden. Yemek yine bana kaliyor. Zaten ev baktim, yarin acicam konuyu aileme.

Allah o bahsettiginiz teyzeye de sabir versin, cok zor bir durum. Sinir bozucu aslinda

Back