- 2 Ekim 2013
- 2.065
- 710
- 178
- Konu Sahibi nehirnil111
-
Mobilyalarımız şimdilik bu kadar Doğtaştan yana kullandık tercihimizi köşe takımımız vizon renginde olacak berjerimiz lacivert orta sehpası henüz yok, Yatak odamız bazalı şekilde hazırlanacak sadeci bizden ancak böyle birşeyler oluştusizlere daha daha güzelleri nasip olsun inşallah
Eki Görüntüle 1341461 Eki Görüntüle 1341462 Eki Görüntüle 1341464
Teşekkür ederim canım daha güzelleri sana nasip olsun kuzucum beğendin mi gerçektenkuzucumm çok ferah görüüyor. insanın gözü gönlü açılır sizin eve gelince :) güle güle kullanın canım benim. gayet güzel ve hoş seçimler olmuş :)
Teşekkür ederim canım daha güzelleri sana nasip olsun kuzucum beğendin mi gerçektenSon günlerde acaba köşeyi vizon yapmaktan vazgeçip bej krem renginde mi kalayım dedim ama laciverte de başka renk olmuyor kire gitmez diye de düşündüm şu aralar kararsız gibiyim
Sağol kuzum fikrin için aksesuarları artık beyaz bej mavili tonlara seçip yumuşatacağımyok bence değiştirme kararını. öyle daha tatlı olur nacizane fikrim :)
hayırlı olsun canım çok güzel hepsi :)))iyi günlerde kullan:))) ne kadar tuttu mobilyalarınız:))Mobilyalarımız şimdilik bu kadar Doğtaştan yana kullandık tercihimizi köşe takımımız vizon renginde olacak berjerimiz lacivert orta sehpası henüz yok, Yatak odamız bazalı şekilde hazırlanacak sadeci bizden ancak böyle birşeyler oluştusizlere daha daha güzelleri nasip olsun inşallah
Eki Görüntüle 1341461 Eki Görüntüle 1341462 Eki Görüntüle 1341464
Sağol canım daha daha güzelleri senin olsun inşallahhayırlı olsun canım çok güzel hepsi :)))iyi günlerde kullan:))) ne kadar tuttu mobilyalarınız:))
canım çok güzeller güle güle kullan kaç aldın bunlarıİkea çıkartmalarım
Üçlü kavanozlarım - yağlık sirkeliğim - rendem - çırpıcım - tuzluk biberliğim - mutfak havlularım
Sitesinde yok evde en uygun yerde çektim kızlar
Eki Görüntüle 1297960
Daha daha güzelleri sana nasip olsuncanım çok güzeller güle güle kullan kaç aldın bunları
Teşekkür ederim canım beğenmene çok sevindim daha daha güzelleri sana nasip olsun inşallahCanim hepsi harika Allahim guzel guzel mutlu mutlu kullanmayi nasip etsin
canım ütü bende bunu almayı düşünüyorum da bunu tercih etme sebebin neydiÜtümüz ve Tost makinemizin eksikliğini de tamamladık
Eki Görüntüle 1348529 Eki Görüntüle 1348530
Canım genel olarak araştırdım en çok memnun kalınan ütü buydu ben kazanlı istemiyordum o yüzden buharlılarda bunu tercih ettimcanım ütü bende bunu almayı düşünüyorum da bunu tercih etme sebebin neydi
bende kazanlı düşünmüyorum canım hep baktım azur serisini öneriyorlar ama elime ağır geldi ama ya 4870 2 yada 4870 22 yi alıcam galibaCanım genel olarak araştırdım en çok memnun kalınan ütü buydu ben kazanlı istemiyordum o yüzden buharlılarda bunu tercih ettimBiraz daha hafif olsa daha iyi ama ne yapalım her güzelin bir kusuru vardır
Birbir arasında sanırım çok fark yoktu benim ki 22 olabilir bak unuttumbende kazanlı düşünmüyorum canım hep baktım azur serisini öneriyorlar ama elime ağır geldi ama ya 4870 2 yada 4870 22 yi alıcam galiba
Aynen öyle canım pratik olsun işimize yarasın yeter kievet tatlım yeter ki kolay ütülensin de önemli olan o
Şans eseri uygun fiyata denk geldiğim su şişemiz
Eki Görüntüle 1437866
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?