- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.587
- 798
- Konu Sahibi nehirnil111
-
bende eski yorumlara bakıp alıntılardan çıkarmaya çalışıyorum o yüzden topiğini talan ettimduygulandım da gelinlik provalarımı falan paylaşmışım ahh ahh geçiyor zaman işte
Canim cok guzel ciciler almissin bayildim :)Porland kadınlar günü indiriminden kendime bulduğum yamuklarımYamuk demek ben demek
2 Adet mavi şamdanımız
2 Adet miniş recelliğimiz
1 Adet karafımız
Eki Görüntüle 1444409 Eki Görüntüle 1444412 Eki Görüntüle 1444413
Porland kadınlar günü indiriminden kendime bulduğum yamuklarımYamuk demek ben demek
2 Adet mavi şamdanımız
2 Adet miniş recelliğimiz
1 Adet karafımız
Eki Görüntüle 1444409 Eki Görüntüle 1444412 Eki Görüntüle 1444413
Amin canım cümlemizi inşallahaynen öyle canım ya kavuşmaya şafak sayarken şimdi 9 ayı devirir olduk zman nasıl geçmiş anlamıyorumAllah herkesi sevdiğine kavuştursun
Teşekkür ederim canım daha güzeli sana nasip olsunCanım güle güle kullan.Çok beğendim cicilerini.Karafın harika özellikle
Sağol kuzum daha güzelleri senin olsun inşallahCanim cok guzel ciciler almissin bayildim :)
Diğerleri güzel değilmiydiYeni aldiklarin çok güzelmis, mutlu günlerde kullan canim
Eksiklere devam kadınlar günü indiriminden az faydalanayım dedik
3lü maviş sahan setimiz , Maviş Çaydanlığımız, Baharatlık setimiz, Silikon çırpıcımız, Kahve cezvemiz(sanırım 5-6 fincan alıyordur biraz irice)
Eki Görüntüle 1446292 Eki Görüntüle 1446295 Eki Görüntüle 1446296 Eki Görüntüle 1446297 Eki Görüntüle 1446298
Amin canım cümlemizi inşallah
Teşekkür ederim canım daha güzeli sana nasip olsunBende çok sevdim onu 15 TL ye buldum nasıl kaptım anlatamam
Sağol kuzum daha güzelleri senin olsun inşallah
Diğerleri güzel değilmiydişaka şaka Teşekkürler canım benim hepimiz inşallah aşkla kullanalım
Canım sahan seti çaydanlık sütlük Kokmaz, Çırpıcı Tantitoni, Baharatlık seti BernardoBunlar hangi marka tatlım
Hayır hiiiiic güzel değildiAl sana cevap
Bütün ceyizin harika tatlım
3lü maviş sahan setimiz , Maviş Çaydanlığımız, Baharatlık setimiz, Silikon çırpıcımız, Kahve cezvemiz(sanırım 5-6 fincan alıyordur biraz irice)
Eki Görüntüle 1446292 Eki Görüntüle 1446295 Eki Görüntüle 1446296 Eki Görüntüle 1446297 Eki Görüntüle 1446298
Sağol kuzum benim daha güzelleri senin olsun inşallah
Ooo eksikler bir bir tamamlanıyor, zaman daralıyor
Güzel günlerde ağız tadıyla kullanın inşallah kuzum benim
Aynen bende o şekilde alıyorum en azından ufak ufak taksitler olduğunda birden fazla şey alıyosun ve o eksik tamamlanıyor. Sıkılmadan da ödeniyorSağol kuzum benim daha güzelleri senin olsun inşallahEvet zaman dararlıyor aslında alacak durum yok ama 6 taksitle falan almaya çalıştım çünkü zaruri olanlar şimdi almasam düğünden sonra almam gerekecekti aynı işe gelecekti
Ne yapalım halletcez bir şekilde kuzumAynen bende o şekilde alıyorum en azından ufak ufak taksitler olduğunda birden fazla şey alıyosun ve o eksik tamamlanıyor. Sıkılmadan da ödeniyor
Amin cümlemize inşallahhepsi çok güzel iyi günlerde kullanmayı nasip etsin Allahtost makinemi ve saç kurautmamız aynı
49 TL ye aldım canım kadınlar günü indirimi yazıyordu ama genelde de bernardo indirimde şuanda da öyle olabilir fiyatı hoşuma gitti 6 tane baharat alır 2lisi de vardı hatta iki katlıCanım hepsi birbirinden güzel bernardodan aldığın baharatlık setinin fiyatını öğrenebilirmiyim?? bende cam arıyorum ama genelde fiyatlı yüksek oluyo birde kullanımı nasıl? yani içinden baharatlığın dökülmesi için gözleri nasıl??
49 TL ye aldım canım kadınlar günü indirimi yazıyordu ama genelde de bernardo indirimde şuanda da öyle olabilir fiyatı hoşuma gitti 6 tane baharat alır 2lisi de vardı hatta iki katlıgözleri normaldi baharatlık seti bulamıyordum grili siyahlı arıyordum olmadı camlı kormazın gözü olmadan kapta kaşıklı olanını alacaktım son anda bunda karar kıldık
O da camdı görünüyordu ama dökmeli değil kaşıkla içinden alıyordun falan ama ben böyle alışmışım böyle dökmeli arıyordum bir bak sende canım piyasada daha aşağısına yok zaten setCanım bence kapaklıdan ziyade bunlar daha kullanışlı geliyo bana, porselen veya seramiklerin içinde hangi baharat olduğu göremiyosun o yüzden böyle camlı ve gözlü olanı alman en iyisi olmuş hayırlı olsun güzel günlerde kullan inş. Bende bi bernardoya bakıyım. fiyatıda fena değilmiş. Bir de Emsanın metal, altı cam olan baharatlığı var ama fiyatı daha yüksek
O da camdı görünüyordu ama dökmeli değil kaşıkla içinden alıyordun falan ama ben böyle alışmışım böyle dökmeli arıyordum bir bak sende canım piyasada daha aşağısına yok zaten set
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?