- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.587
- 798
- Konu Sahibi nehirnil111
-
Amin canım benim inşallah sanada en güzelleri nasip olsungüle güle mutlu günlerde kullan canım inşallah en iyilerini al zaten bi 5 10 sene eşya ıvır zıvır alınmaz :))
çalışıyor musun canım :)Amin canım benim inşallah sanada en güzelleri nasip olsunEşya alırken iyilerini bizi idare edebilecekleri almaya özen gösteriyorum çok param gidiyor biraz sıkıntı çekiyoruz ama evlenene kadar sonrasında rahat etmek için bunlar sonuçta evlenince her ay bunlarla uğraşamam daha ev giderleri var farklı hayallerimiz var yani şimdi aldık aldık yoksa zor
Tabi ki kız yoksa bu kadar şeyi kim alır banaçalışıyor musun canım :)
iyi yapıyorsun canım şimdi almıycaksın da ne zaman alıcaksın :))Tabi ki kız yoksa bu kadar şeyi kim alır banaBakma asgari ücretin az üstüne çalışarak yapıyorum bunları kendime yemiyorum giymiyorum düşün
Evlenince biraz zor alırım zaten canımiyi yapıyorsun canım şimdi almıycaksın da ne zaman alıcaksın :))
inşallah mutlu huzurlu yuvan olur canımEvlenince biraz zor alırım zaten canımHepimizin gönlündekini nasip etsin Rabbim
Amin canım inşallah hepimizi Rabbim tez zamanda kavuştursuninşallah mutlu huzurlu yuvan olur canım.bana da tez zamanda sevdiğime kavuşmak nasip olur umarım :))
çok güzel canımm güle güle kullanın mutluluklaMobilyalarımız şimdilik bu kadar Doğtaştan yana kullandık tercihimizi köşe takımımız vizon renginde olacak berjerimiz lacivert orta sehpası henüz yok, Yatak odamız bazalı şekilde hazırlanacak sadeci bizden ancak böyle birşeyler oluştusizlere daha daha güzelleri nasip olsun inşallah
Eki Görüntüle 1341461 Eki Görüntüle 1341462 Eki Görüntüle 1341464
Teşekkür ederim şekerim daha daha güzelleri sana nasip olsun inşallahçok güzel canımm güle güle kullanın mutlulukla
Teşekkür ederim şekerim daha daha güzelleri sana nasip olsun inşallah
Teşekkürler Mutim evet bende ilk görüldüğümde benim olmalı dedimMavili nevresimine bayıldım
Çok teşekkür ederim beğenmenize çok sevindim daha daha güzelleri sizlere nasip olsun inşallahhepsi birbirinden güzelmusmutlu günlerde kullanın inşallah... özellikle 12 kişilik yemek takımınıza bayıldım acaba markasını öğrenebilir miyim? ıı bir de ne kadara aldınız acaba?
Çok teşekkür ederim beğenmenize çok sevindim daha daha güzelleri sizlere nasip olsun inşallahYemek takımım Jumbonun 2012 yılında 1500 TL civarında almıştım aşağı yukarı öyleydi fiyatı 12 parça şeklinde servis tabakları, pasta tabakları,Çay kahve fincanları da içerisinde olarak
Beyaz eşyalarımızı da aldık nasipse darısı fırınımızın başına onu da eve göre artıkBuzdolabı ve Bulaşık makinemiz Siemens, Çamaşır makinemiz kurutmalı olarak LG
Eki Görüntüle 1341403 Eki Görüntüle 1341404 Eki Görüntüle 1341405
Teşekkür ederim canım daha daha güzelleri sana nasip olsun inşallahkuzum çok güzel görünüyorlar :) güle güle kullan. kaç programlı bulaşık makinen ve çamaşır makinen kaç kg kapasiteli? bide ne kadara aldınız? :)
Teşekkür ederim canım daha daha güzelleri sana nasip olsun inşallahBulaşık makinemiz 6 programlı aslında çok programlıya gerek yoktu aynı işi görüyorlar ama onda güzel bir indirim yakalamıştık olmuşken o olsun dedik üst kısmı seleli çatal bıçağı ayrıca oraya dizebiliyorsun düz şekilde istersen içine sepette sonradan alıp ekleyebilirsin Çamaşır makinemiz 8 kg yıkama 4 kg kurutma 1400 devir 10 yıl motor garantili satış elemanı gibi hissettim bir an kendimi Bizim arkadaşımızın sorumlu olduğu yerden aldık güzel bir indirim yaptı 4900 TL ye aldık üç güzelimizi ama dediğim gibi normalde 5500-6000 TL civarında tutardı sanırım
Evet tanıdık olması önemli canım ama olsun genelde bayilerde onlardan alın diye aşağı yukarı bir indirim yapıyorlar merak etme hatta nakit alacaksanız daha da şanslısınıztanıdık olması büyük avantaj oluyor evet. bizim böyle bir şansımız yok malesef :/ rastgele olacak. fiyatları iyi almışsınız :)
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...lin-ceyizcikleri.668709/page-52#post-38389443tanıdık olması büyük avantaj oluyor evet. bizim böyle bir şansımız yok malesef :/ rastgele olacak. fiyatları iyi almışsınız :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?