- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.587
- 798
- Konu Sahibi nehirnil111
-
Canım ben bana özel 50 TL lik bir indirimle 250 TL ye aldımcanım ütünü ne kadara aldın bende 4870/22 veya 4919 düşünüyorum...peki 4919 düşündün mü hiç. birde senin aldığın ütü kumaşa görer kendi mi ayarlıyor ısısını
Çok teşekkür ederim canım daha güzeli senin olsunÇok tatlı rengiiii
Nerden aldın
maşallah herşey bitmiş gibi ağız tadıyla kullanın inşallah herşey çok güzel ve tatlı
Canım ben bana özel 50 TL lik bir indirimle 250 TL ye aldımHiç düşünmedim baştan beri aklımda bu modeli vardı çok araştırmıştım çünkü kendi kendine ayarlamıyor sanmıyorum canım normal buharlı ütüleme
Çok teşekkür ederim canım daha güzeli senin olsunFarklı renkleri de var paşabahçenin ürünü pembe kırmızı yeşil mor turuncu ne istersen ben realden aldım hafta sonu 5 TL ye düşmüştü bayağıda büyük
Çok teşekkürler Amin inşallahdaha güzelleri size nasip olsun Eksik çok ama olduğu kadar çok şükür
Ütü için fiyat yazmışsın ya bi an bana yazdın onu sandım.Şişeye 250 verdin sandım
Az daha uyuyayım ben
Kız onu şişeye versem uyuyamam o şişeyi elime alamam ben
Ahahah ütüde pahalı bakma inşallah memnun kalırım herkes metedip durdu aldım bendeBi de indirim falan diyo.ucuza gelmiş öyle deme
Canım genel yorumlara bakmak lazım bazı istisnalar her ürün geçerli birazda şans işi açıkcası inşallah memnun kalırız seçimlerimizdenteşekkür ederim canım bende bu ütüyü yada 4919u düşünüyorum bakalım bazıları su akıttığını filan yazmış ama kafam karıştı ...
inşallah canım çook teşekkür ederim...Canım genel yorumlara bakmak lazım bazı istisnalar her ürün geçerli birazda şans işi açıkcası inşallah memnun kalırız seçimlerimizden
Canım çok teşekkürler daha daha güzelleri senin olsun inşallahgüle güle kuşlan canım.hepsi çok güzeller.çiçekli kupalarında gözüm kaldı özellikle.kırılırsa aklına ben gelirim heralde.ama kem gözlü değilimdir korkma.
Canım çok teşekkürler daha daha güzelleri senin olsun inşallahMadame coconunda onlar bende bayılarak aldım birşey olmaz göz degmez
Onlarda madame coco canım eski modellerindençiçeklileri de çok beğendim.maşallah canım.teşekkür ederim :)
Kız onu şişeye versem uyuyamam o şişeyi elime alamam ben
ne yalan söylim bende öyle sandım ilkÜtü için fiyat yazmışsın ya bi an bana yazdın onu sandım.Şişeye 250 verdin sandım
Az daha uyuyayım ben
O kadar uçmam ya artık daha uygun almaya çalışıyorum malum paracıklar suyunu çektine yalan söylim bende öyle sandım ilk
bu dönemler zor geçiyor canım haklısın çalışıyorsun dimi kuzum??O kadar uçmam ya artık daha uygun almaya çalışıyorum malum paracıklar suyunu çekti
Evet çalışıyorum canım son aylar sıkıştırıyor tabi eksik çok az mecburi olanları almaya çalışıyorum elimden geldiğincebu dönemler zor geçiyor canım haklısın çalışıyorsun dimi kuzum??
Resimlerden ya da kişisel iletilerinden falan çıkartabiliyorum canım ben bazılarınıya kimileri nicklerini değiştirmiş tanıyamıyorum
bende eski yorumlara bakıp alıntılardan çıkarmaya çalışıyorum o yüzden topiğini talan ettimResimlerden ya da kişisel iletilerinden falan çıkartabiliyorum canım ben bazılarını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?