Nehirnilin çeyizcikleri :)

Takım değil canım 1 takım pike seti sonra normal çift kişilik nevresim takımlarından bahsediyorum
hee nevresım takımlarını sormuyorum canım senın paylaştıgn var ya gelin pike ve nevresımınden bahsediyorum . kaç tane olmalı diyee.. Çeyiz için setlerden ..

hee nevresım takımlarını sormuyorum canım senın paylaştıgn var ya gelin pike ve nevresımınden bahsediyorum . kaç tane olmalı diyee.. Çeyiz için setlerden ..
1 tane yeterli canım ben kullanmadığım için ona bile ihtiyaç duymadım özel günler de seriyorum misafirlikte falan o kadar

1 tane yeterli canım ben kullanmadığım için ona bile ihtiyaç duymadım özel günler de seriyorum misafirlikte falan o kadar
anladım cnım çok teşekkürler... bende 1 tane pike seti alayım pamuk olandan canım.. kışın yorgan üstü yazın normal olarak kullanılır :*

anladım cnım çok teşekkürler... bende 1 tane pike seti alayım pamuk olandan canım.. kışın yorgan üstü yazın normal olarak kullanılır :*
Aynen canım zaten nevresim takımları daha kullanışlı oluyor açıkcası pike setleri en azından benimkisi göstermelik

Aynen canım zaten nevresim takımları daha kullanışlı oluyor açıkcası pike setleri en azından benimkisi göstermelik
ya zaten nevresım takımlarınn yorganı çıkarıyorsun pike oluyor yani annem öyle kullanıyor.. pikeleri örtü olarak kullanıyor annem

ya zaten nevresım takımlarınn yorganı çıkarıyorsun pike oluyor yani annem öyle kullanıyor.. pikeleri örtü olarak kullanıyor annem
Pike genelde kullanıyorum hafif serinlerde battaniye geri kalanda nevresim takımı evimiz sıcak oluyor bir kaç ay anca yorgan kullanabiliyoruz

gene ben
kurtuluşn yok ama ne yapayımmm gereksiz seyler almak istemıyorum
aşağıdakilerden memnunmusun ?

Eklentiler

• $188437_146575672073575_5244814_n.jpg
    40,2 KB · Görüntüleme: 117
  • $B4AB6C31AC714BDAB11DDFA937CAB3F8.jpg
    27,5 KB · Görüntüleme: 146
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…