- 19 Ağustos 2013
- 1.057
- 759
- 208
- Konu Sahibi nehirnil111
-
Senin çeyiz topiğin var mıydı arzum?
Al al sende gördüğün şeyleri. Ben indirim falan beklemem uygun görünce alırım ama şu 2 hafta hiç bişi almıcam, çok çulsuzum
Bende alıyorum nasıl ödeyeceğim bilmiyorum çok fakirim
Ne yapalım çeyiz yapıyoruz yuva kurucaz inşallahSanirim hepimiz ayni dertten yaniyoruz
İnşallah boncuk amacım faiz ödememek en azın 500-600 kesilir faiz onunla da elektriklilerimi tamamlarım yaniEn azından kredi çekip faiz ödemezsin . İnşallah verirler
aynen öyle 10.000 cekcem 12,13 bin olarak ödicem, zoruma gidiyor vallaİnşallah boncuk amacım faiz ödememek en azın 500-600 kesilir faiz onunla da elektriklilerimi tamamlarım yani
Keşke bir yerden birşey çıksa da o faizi vermek zorunda kalmasanaynen öyle 10.000 cekcem 12,13 bin olarak ödicem, zoruma gidiyor valla
Keşke ama el mahkum...Keşke bir yerden birşey çıksa da o faizi vermek zorunda kalmasanbenimde o kadar olsa vermezler 3-4 bin civarıyla belki verirler diye ümit ediyorum
Bence de düşünmeyelim boşver herşey olacağına varır Rabbim büyükKeşke ama el mahkum...
Amann neyse, şuan düşünmek istemiyorum.Moralmanlarım bozuluyor
Canım diğer konuya cevabımı yazmıştım inşallah yardımcı olurkızlar bende 2 sene sonra falan evlilik düşünüyorum.maaşım 2000.sevgilimin maaşı 1500 civarı olur .evlenmeden önce ne kadarlık bi birikim yapsak düğünü borçsuz yaparız.sevgilimin maddi drumu kötü herşeyi sevgilim yapacak büyük ihtimal.sıfırdan başlayacağız yani.hem o hem ben ne kadar biriktirmeliyiz? eşyalar düğünden önce birktirdiğimz parayla alınsa.
nişan evde olsa.düğün orta halli olsa.bi fikir verebilir misiniz.?
Canım çeyizlerini güle güle kullanBiri beni durdursun battım bu ay
Saç kurutma makinamız vardı ama değiştirmeye karar verdik
Saç kurutma makinamız ve hem düzleştirici hem bukle şekillendiricimiz
Eki Görüntüle 1352438 Eki Görüntüle 1352439
Canım aslında almayacaktım ama onu nişanlım evinde bırakacak annesine anneler günü hediyesiydi o yüzden yenisini almamız gerekti yorumlardan okuduğum kadarıyla 2300w yüksek gücü falan ve fön içinde uygunmuş herkes memnun kalınca piyasa fiyatının yaklaşık 70 TL altına bulunca hepsiburada da kaçırmayayım dedimCanım çeyizlerini güle güle kullan
Sana naçizane bi tavsiyem var, bu saç kurutma makineleri pek iyi kurutmuyor, profesyonel kuaför makineleri var ben onlardan aldım hem de bunlardan daha uygun fiyatlıydı. Eğer kurutması yeterli geliyorsa sana değiştirme ama kurutması yeterli değilse kuaför malzemeleri satan dükkanlardan bulabilirsin o dediğim makineyi.
Güle güle kullanının kuzucummmm :)Biri beni durdursun battım bu ay
Saç kurutma makinamız vardı ama değiştirmeye karar verdik
Saç kurutma makinamız ve hem düzleştirici hem bukle şekillendiricimiz
Eki Görüntüle 1352438 Eki Görüntüle 1352439
Teşekkür ederim kuzum benim daha güzeli senin olsun inşallahGüle güle kullanının kuzucummmm :)
Teşekkür ederim canım daha güzelleri sana nasip olsuncanım güle güle kullan :) saç kurutma makinesiyle düzleşticiye ne kadar verdin :) o braun varya süper bişey aldığına pişman olmayacaksın :)
hepsi buradadaki fiyatlar gerçek canım ya .çok denedim ben orayı .Teşekkür ederim canım daha güzelleri sana nasip olsunKampanyadaydı kaldımı hepsiburadada bilmiyorum canım saç kurutma 99 TL ye düşmüştü son 5 üründü saç düzleştirici ve şekillendiricide 150 TL idi sanırım ondanda 2 tane falan yazıyordu normalde 260 TL mi ne onu aldığım için bukle yapıcı falan almayacağım artık idare eder beni inşallah ama bunlar kandırmaca oluyor piyasa fiyatından uygun olduğu için kaçırmak istemedim bir bak istersen
Bende memnunum yaptığım alışverişlerden canım ne yapalım çeyiz yaparken neresi uygunsa oraya odaklanıyoruz hiç matematiği iyi olmayan ben prof. çıkıcam yakındahepsi buradadaki fiyatlar gerçek canım ya .çok denedim ben orayı .
Bende memnunum yaptığım alışverişlerden canım ne yapalım çeyiz yaparken neresi uygunsa oraya odaklanıyoruz hiç matematiği iyi olmayan ben prof. çıkıcam yakında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?