- 18 Eylül 2013
- 2.110
- 740
- 148
- Konu Sahibi nehirnil111
-
güle güle kullan canım benimde şimdi ilk hedefim tost makinesiyle blender almak. uygun bir kampanya bekliyorum.Ütümüz ve Tost makinemizin eksikliğini de tamamladık
Eki Görüntüle 1348529 Eki Görüntüle 1348530
Teşekkür ederim canım daha daha güzelleri sana nasip olsun inşallahgüle güle kullan canım benimde şimdi ilk hedefim tost makinesiyle blender almak. uygun bir kampanya bekliyorum.
Teşekkür ederim canım sende güle güle kullan inşallah pişman olmayızGüle güle kullan canım bende ütümü aynısından aldım umarım memnun kalırız
Hayırlı olsun canım mutlulukla kullan :)
Canım blender'ı tefalden aldım ben, blenderı 4 bıçaklıydı çırpıcısı da ikili olduğu için mikser görevini görüyor. Bimeksten 200 liraya aldım, aklında bulunsun :)Teşekkür ederim canım daha daha güzelleri sana nasip olsun inşallahBenimde hedefim şimdi blender mikser saç şekillendirmeler
Teşekkür ederim canım bir bakayım aklımda bulunsun sende iyi günlerde kullan inşallahCanım blender'ı tefalden aldım ben, blenderı 4 bıçaklıydı çırpıcısı da ikili olduğu için mikser görevini görüyor. Bimeksten 200 liraya aldım, aklında bulunsun :)
Ben de tefalden aldım kuzucum.Teşekkür ederim canım bir bakayım aklımda bulunsun sende iyi günlerde kullan inşallahaslında kafamda hepsi alacaklar ama borçlar yüzünden mecburen taksit taksit alıyorum
O zaman Tefale bir göz gezdireyim mikserini istiyordum zaten ama blenderlarına da bakayım bir kuzum sağolBen de tefalden aldım kuzucum.
Ben set olarak aldım canım. Blender mikser filan. Mikseri kesinlikle tefalin daha iyi. Ben setini 230 liraya almıştım. braunun teli kopacak gibi çok ince.O zaman Tefale bir göz gezdireyim mikserini istiyordum zaten ama blenderlarına da bakayım bir kuzum sağol
Evet evde kullanıyoruz ince sıçratıyor biraz ama memnunuz Braundan ama yinede ben Tefalin mikserini istiyorum belki Braununda çırpıcısıyla blenderını alırım ya da Philipsden set alırım hepsini eleyipBen set olarak aldım canım. Blender mikser filan. Mikseri kesinlikle tefalin daha iyi. Ben setini 230 liraya almıştım. braunun teli kopacak gibi çok ince.
Tefal set de iyidir, onu da değerlendirmelerin arasına al bence :)Evet evde kullanıyoruz ince sıçratıyor biraz ama memnunuz Braundan ama yinede ben Tefalin mikserini istiyorum belki Braununda çırpıcısıyla blenderını alırım ya da Philipsden set alırım hepsini eleyip
Ütümüz ve Tost makinemizin eksikliğini de tamamladık
Tamam kuzumTefal set de iyidir, onu da değerlendirmelerin arasına al bence :)
Teşekkür ederim canım sana da daha güzelleri nasip olsun inşallahGüle güle kullan tatlım hepsini.
Teşekkür ederim canım daha daha güzelleri senin olsunÇok güzeller canım, güle güle kullan tost makinen bizim evdekinin aynısı..
Teşekkür ederim canım daha daha güzelleri senin olsunMemnun musunuz canım peki
Kararsız kalmıştım Tefalinkiyle ama tercihim bu yönde oldu bakalım hepimiz memnun kalırız inşallahBir sıkıntı yaşatmadı, anneciğim almıştı güzel yani, güle güle kullan canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?