- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.587
- 798
- Konu Sahibi nehirnil111
-
Teşekkür ederim canım senin cicilerinde hayırlı olsun huzurlu günlerde aşkla kullanalım inşallahHayırlı olsun canım, ben de ütüyü Philips alıcam inşallah, tost makinesi tercihimiz de aynı ama benimki seramik olan dışı kahverengi
Amin canım benim teşekkür ederim cümlemize inşallahCanım hepsi çok güzelllAllah ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin inşallah
Canım teşekkür ederim beğenmene çok sevindim Amin inşallah hepimiz aşkla kullanalımben geldim ccanımm tpiğinee muhteşem herşey sende benm gibi beyaz eşyana kadar birçok şeyi bitirmişsin. Allahım inşallah mutlu günlerde sağlıkla kullanmayı nasip etsin inşaallahh hepimizin gönlüne göre versin.herşeyini en kullanışlısından almışsın en mantıklısı
aynen kuzummmCanım teşekkür ederim beğenmene çok sevindim Amin inşallah hepimiz aşkla kullanalımSenelerce bizi idare etsin bir kaç kere daha almayalım baştan iyisi olsun dedim bakalım nasip tabi biraz şans işi bunlar hayırlısı
Ütümüz ve Tost makinemizin eksikliğini de tamamladık
Eki Görüntüle 1348529 Eki Görüntüle 1348530
Evet kuzu para olsa daha fazla hızlancam da mecbur araya sıkıştırıyorum eksiklerianammm ütüde tost makineside alınmışşşşhızlandın nehirrrr
çok güzel ikiside güle güle kullan
yalnız edanın dediği makine bu dimi. ben kıza pembeside var dyodum o tostetllaydı ya ben karıştırmışbu tostkolik miydi
Teşekkür ederim canım çok sağol daha güzelleri sana nasip olsunHerseyin çoooook güzel tatlim, güle güle kullan hepsiniii
evet karıştırdımEvet kuzu para olsa daha fazla hızlancam da mecbur araya sıkıştırıyorum eksikleri
Teşekkür ederim Boncuğum daha daha güzelleri sana nasip olsun
Evet buydu canım sen tostellalarla karıştırdın dimi onlar seramik ama çok tatlılar
Teşekkür ederim canım çok sağol daha güzelleri sana nasip olsun
evet karıştırdımbakalım ben ne alcam. ütü/tost mak/ saç kurt.mak kaldı elekrkli olarak.
Senin çeyiz topiğin var mıydı arzum?Bende ocakta olacak indirimleri bekliyorum hepsini almak içinnn...
Kendimi zor tutuyorum vallah burada cicilerinizi gördügüm zaman
Benimde blender seti,saç kurutma değişecek sanırım bir tane philipsin beğendim bakalım eski alınan aileye bırakılacak gibi eksik vardı onlarda da çünküevet karıştırdımbakalım ben ne alcam. ütü/tost mak/ saç kurt.mak kaldı elekrkli olarak.
Bende alıyorum nasıl ödeyeceğim bilmiyorum çok fakirimSenin çeyiz topiğin var mıydı arzum?
Al al sende gördüğün şeyleri. Ben indirim falan beklemem uygun görünce alırım ama şu 2 hafta hiç bişi almıcam, çok çulsuzum
tost makinasında olmazsa olmazım yok da ütü de kesinlikle tefal alcam canım.Benimde blender seti,saç kurutma değişecek sanırım bir tane philipsin beğendim bakalım eski alınan aileye bırakılacak gibi eksik vardı onlarda da çünküsaç şekillendiriciler kaldı bir tek elektrikli olarak hee ekstradan ekmek kızartma ekleyebilirim bunların yanına nişanlım istiyor Ütü philips tost makinesi korkmaz tostkolik derim ama senin bütçene gönlüne ne uyuyorsa canımcım
Hele ben bu ay battım. Karta cok yüklendim. Araba arızalandı bizim 200 tl ona 80 tl bandrolune verdik getti 280 tlBende alıyorum nasıl ödeyeceğim bilmiyorum çok fakirim
Ütü de Tefalde çok iyi zaten canımtost makinasında olmazsa olmazım yok da ütü de kesinlikle tefal alcam canım.
allahtan düzleştirici ve maşam var da bide onlar cıkmadı başımasen kardeşine bırakcaktğın için alıyorsun heralde
Geçmiş olsun canımHele ben bu ay battım. Karta cok yüklendim. Araba arızalandı bizim 200 tl ona 80 tl bandrolune verdik getti 280 tlneler nler alırdım var yaaa. o yüzden bu ra hiç bişey bakmamaya karar verdim. en kötü kredi çekcem ya o zaman alırım peşin peşin napıyım
Tek nişanlın kullanıyorsa eğer alsın canım olcakÜtü de Tefalde çok iyi zaten canımSaç maşasını kardeşim almıştı zaten o yüzden peşime alamam düzleştirici de yoktu onu ayrıca alacağım saç kurutma nişanlım vardı ama şimdi evden almak doğru olmaz sadece ben kullansam da diyor ama sonra vazgeçiyor alırım ben alırım diye bakalım ona göre şekillencek durum
Geçmiş olsun canımBende bakmamaya çalışıyorum dişlerim başlamadan kaplamaları bunları alayım tek çekim aradan çıksın dedim dişler geldikten sonra elime 100 TL anca kalacak beyaz eşyanın ardından falan ee onu da biriktirip damatlık alırım herhalde yani anlayağın Nil son kozlarını oynuyor
Evet tek o kullanıyor bakalım ne olacakTek nişanlın kullanıyorsa eğer alsın canım olcak
Sanada geçmiş olsun kuzu, battık iyice ya
Sen kredi cekmeyecektin dimi?
En azından kredi çekip faiz ödemezsin . İnşallah verirlerEvet tek o kullanıyor bakalım ne olacak
Sağol canım
Yok canım diş içinde işyerinden isteyeceğim onlar ay ay benden kessinler diyeceğim onay verirlerse yoksa kredi mecbur çekicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?