- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.587
- 798
- Konu Sahibi nehirnil111
Teşekkür ederim beğenmenize çok sevindim daha güzelleri sizlerin olsun inşallahHeşey çok güzel mutluluklar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim beğenmenize çok sevindim daha güzelleri sizlerin olsun inşallahHeşey çok güzel mutluluklar
yatak odası çok güzelmiş canım ferah ve şıkMobilyalarımız şimdilik bu kadar Doğtaştan yana kullandık tercihimizi köşe takımımız vizon renginde olacak berjerimiz lacivert orta sehpası henüz yok, Yatak odamız bazalı şekilde hazırlanacak sadeci bizden ancak böyle birşeyler oluştu sizlere daha daha güzelleri nasip olsun inşallah
Eki Görüntüle 1341461 Eki Görüntüle 1341462 Eki Görüntüle 1341464
yazdım ya kız@mickey34 gel bakalım buraya öyle beğenip kaçmak yok
Bende sana yazmıştım miki neredesin sen beğenip kaçıyorsun diye Teşekkür ederim canım beğenmene çok sevindim darısı kısa zamanda sana nasip olsun inşallahZaman geçiyor gerçekten herşeyin hayırlısıyatak odası çok güzelmiş canım ferah ve şık
herşey çok güzel güle güle kullan
vay be kız beyaz eşyalarını da almaya başladınız he zaman ne çabuk geçiyor
Şimdi gördümyazdım ya kız
@mickey34 gel bakalım buraya öyle beğenip kaçmak yok
Bende sana yazmıştım miki neredesin sen beğenip kaçıyorsun diye Teşekkür ederim canım beğenmene çok sevindim darısı kısa zamanda sana nasip olsun inşallahZaman geçiyor gerçekten herşeyin hayırlısı
amin canım inşallahŞimdi gördüm
amin canım inşallah
eviniz hazır mı mobilyaları almaya başladığınıza göre bende senin yatak odana benzer şunu gördüm de çok beğendim Eki Görüntüle 1341556
sen nerden aldın hazır mı
hımmm öyle mi anladım canım evet küçükmüş zten sorun yaşamazsın düğün tarihi belli miydi yaHayır canım hazır değil zaten ne demişler ya eve göre eşya alacaksın ya da eşyaya göre ev artık bizde eşyaya göre ev bulacağız Zaten her eve olabilecek şeyler aldık kocamanda değiller ufaklar hepsi sığar yani canımÇok güzelmiş beğendim bizim ki hazır Doğtaşın ürünü bazalı olarak hazırlayacaklar öyle bir seçeneği vardı çok model beğendim ama bazalı olması gerekiyordu her modelde baza çalışmıyorlar çalışırlarsa modelin bir anlamı kalmıyor farklı yatak eklemeleri gerekiyor falan o yüzden bunda karar kıldık
Evet canım nasipse inşallah 14 Haziranhımmm öyle mi anladım canım evet küçükmüş zten sorun yaşamazsın düğün tarihi belli miydi ya
hımmm ama resimdeki kombin çok kötü renkleri sen artık güzel kombinlersin nevresimini falan hayırlısı olsun
bende çok beğendim bak buda yemek odası ve tv ünitesi
Eki Görüntüle 1341597
Eki Görüntüle 1341598 bayıldım
Teşekkür ederim kuzum benim beğendin mi güzellerimiAmin inşallah hepimiz aşkla kullanalımKuzucum kocaman masallah esyalarda neredeyse bitmis Rabbim gule gule oturmak nasip etsin insallahh :)
normal fiyata almışsın bence güle güle kullan hediye çekini deKızlar bugün bernardodan yemek takımı aldım bilmiyorum sizce pahalı mı?
1600 liraya aldım, 1000 lira da hediye çeki verdiler
Canım genelde yemek takımları o fiyata oluyor bence 1500 TL civarında almıştım ayrıca hediye çeki falan yoktu jumboda 1000 TL yi hesaplarsan yani sen 600 TL ye almış oldun geri kalanıyla farklı şeyler alacaksın yani öyle düşünKızlar bugün bernardodan yemek takımı aldım bilmiyorum sizce pahalı mı?
1600 liraya aldım, 1000 lira da hediye çeki verdiler
Sağol boncuğum teşekkür ederim daha daha güzelleri sana nasip olsun inşallahoy oy oyyyyy mobilyalar alınmışşş,istediiklerin olmuş kuzu
her biri ayrı ayrı güzel.
güzel günlerde kullanmak nasip olsun
Hayırlı olsun canım iyi günlerde kullanın :)Ütümüz ve Tost makinemizin eksikliğini de tamamladık
Eki Görüntüle 1348529 Eki Görüntüle 1348530
Teşekkür ederim kuzum benim daha daha güzelleri sana nasip olsun inşallahHayırlı olsun canım iyi günlerde kullanın :)