- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.587
- 798
- Konu Sahibi nehirnil111
-
Evet, ben şimdi kına mekanıyla anlaştım mesela, avansım hoop oraya gitti.
2 ay içinde komple kapatmayı düşünüyorum çünkü son zamanlar daha fazla masraf çıkacak.
Olsun canım ya, zaten country denince nedense akla hep gül dal çiçek ve pembe rengi geliyor. Halbuki country kır evi stili,e sadece pembe, mavi, yeşil ve beyaz' dan çiçekli koltuk ve perdelerden oluşmuyor. Ekose ve çizgili kumaşların, toprak tolarının da kullanıldığı bir tarz country, mobilyanın beyazı değil, ahşabın her tonunu barındırıyor.. Doğallık ve sadelik demek, aslında tabaktan çanağa çiçek ve renk demek değil.. Hatta şuan ben dahil bakıyorum herkesin country değil vintage vari aslında..
Eki Görüntüle 1317983 Eki Görüntüle 1317988 Eki Görüntüle 1317990
Ben bulamadım canım bir çok site var ama oyshonun yok sanırımYa kızlar oysho dan online alışveriş yapabiliyomusunuz :) yada ev giyimi çamaşır alışverişi yaptığınız site varmı???
Bende kına mekanı bulacağım o kadar çok şeye para harcıyoruz ki sıra gelmiyorEvet sade tercih etmemden yana kurtarıyor gibiyim o üstteki paylaştıklarına var ya bittim bebe mavilerinden gök mavilerinden gözümü alamam hiç bir zaman pembeden daha çok içimi açıyor sanki su yeşilleri falan Vintage sevmiyorum ama ağır geliyor bana Sana özelden bir şey yazıcam canım işten çıkarsam akşam yazarım
Ben bulamadım canım bir çok site var ama oyshonun yok sanırım
Aynen ama görünen o country ve vintage`in harmanlanmis hali
Bimbambom benimde artık bir gelin pike setim var
Eki Görüntüle 1297939
ben de aldımm bundannn=) sanırım sitedeki bütün kızların çeyizinde var buu güle güle kullan nehircimmm
kesinlikleeGüzel ama değil mi aşkla kullanalım canım çok şeker tam bir gelin seti
Beyaz eşyalarımızı da aldık nasipse darısı fırınımızın başına onu da eve göre artıkBuzdolabı ve Bulaşık makinemiz Siemens, Çamaşır makinemiz kurutmalı olarak LG
Eki Görüntüle 1341403 Eki Görüntüle 1341404 Eki Görüntüle 1341405
Iyi gunlerde kullanin kuzucum cok guzeller :)Beyaz eşyalarımızı da aldık nasipse darısı fırınımızın başına onu da eve göre artıkBuzdolabı ve Bulaşık makinemiz Siemens, Çamaşır makinemiz kurutmalı olarak LG
Eki Görüntüle 1341403 Eki Görüntüle 1341404 Eki Görüntüle 1341405
Çok teşekkürler canım benim hepimiz aşkla kullanalım pişman olmayalım inşallahHarikaaaa..
Güzel günler de kullan canım..
Teşekkür ederim kuzum benim daha daha güzeli sana nasip olsun inşallahIyi gunlerde kullanin kuzucum cok guzeller :)
Mobilyalarımız şimdilik bu kadar Doğtaştan yana kullandık tercihimizi köşe takımımız vizon renginde olacak berjerimiz lacivert orta sehpası henüz yok Yatak odamız bazalı şekilde hazırlanacak sadeci bizden ancak böyle birşeyler oluştusizlere daha daha güzelleri nasip olsun inşallah
Eki Görüntüle 1341461 Eki Görüntüle 1341462 Eki Görüntüle 1341464
Kalite ve siklik kokuyor resmen. Iyi gunlerde kullanin canim. Senin zevkinden de bu beklenirdi, aydinlik sevimli bir evin olacak bayildim :)Mobilyalarımız şimdilik bu kadar Doğtaştan yana kullandık tercihimizi köşe takımımız vizon renginde olacak berjerimiz lacivert orta sehpası henüz yok, Yatak odamız bazalı şekilde hazırlanacak sadeci bizden ancak böyle birşeyler oluştusizlere daha daha güzelleri nasip olsun inşallah
Eki Görüntüle 1341461 Eki Görüntüle 1341462 Eki Görüntüle 1341464
Ferah değil mi canım bizimde içimizi açtı gördüğümüzde bari country oluşturamadık modernin de şirin hali olsun dedik spora kaçtık birazda artık renklerle açacağız nasipse çok daha güzelleri sizlerin olsunKuzum içim açıldı resmen, harika bir model. Güzel günler de kullan inşallah..
Öyle mi diyorsun canımcım ya inşallahKalite ve siklik kokuyor resmen. Iyi gunlerde kullanin canim. Senin zevkinden de bu beklenirdi, aydinlik sevimli bir evin olacak bayildim :)
Insallah kuzucum o da olacak Allah'in izniyle zaten bir planim var ozelden yaziyorun :*Öyle mi diyorsun canımcım ya inşallaheminim ki seninde harika bir evin olacak zevklerimiz benziyor kuzum benim bir gün belki o koltuk da beraber kahve yudumlamak da nasip olur
Tamam kuzu yaz bekliyorumInsallah kuzucum o da olacak Allah'in izniyle zaten bir planim var ozelden yaziyorun :*
Öyle mi diyorsun canımcım ya inşallaheminim ki seninde harika bir evin olacak zevklerimiz benziyor kuzum benim bir gün belki o koltuk da beraber kahve yudumlamak da nasip olur
Ayy inşallah canım, hayali bile mutlu etti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?