ay canım o çok güzeldir çok yakışır..ay çok güzel olucaksınnnnnnnnnnntam hazır değilim hayatım akşama bol bol çekiniriz zaten elbisem falan giyinik değilim daha...
anam patoşumda gelmişşş...Kız hani aldığım gün akşam msnde gözterdiğim elbise varya onu giycem...siftahı yapcammm opuyorumnanaktan
günaydın tatlımmmmmmmmŞeniz
ee bilmiyonmu anacım öteki sitede de ben açardım heppppppp kaptırmam kimseye görevimiiiiiiiiiiiiii:dilcikar:
tam hazır değilim hayatım akşama bol bol çekiniriz zaten elbisem falan giyinik değilim daha...
iyi tamam bakalımm çekinin bolbol canımmmmmmmmmmm
anam patoşumda gelmişşş...Kız hani aldığım gün akşam msnde gözterdiğim elbise varya onu giycem...siftahı yapcammm opuyorumnanaktan
ah kıyamam bennnnnnnnnnn...kız bende bi gün evden açarım bastırırım seni dicem ama...bana inat 5 te uyanır açarsın.....
ay canım o çok güzeldir çok yakışır..ay çok güzel olucaksınnnnnnnnnnn
....ne haber nasılsın
kızlar dün bi elbise beğendim elti gelicek ya bana düğün için...çok gezdim hep taşlı taşlı elbiseler vardı....dün buldum iki tane bu akşam üstü fotolarını çekicxem sizde görün biri kısa biri uzun....sade tam benlik öyle taşlı puçlu da değil....beraber karar veriririz..
gördünyaaa beee sendeeeeeeeeeeeeeeee...aaaaaaa hangi elbise ben niye görmedim yaaaaaaaaa delikafaduldendelikafadulden
ayy çekte görelim hayatımmm...kızlar dün bi elbise beğendim elti gelicek ya bana düğün için...çok gezdim hep taşlı taşlı elbiseler vardı....dün buldum iki tane bu akşam üstü fotolarını çekicxem sizde görün biri kısa biri uzun....sade tam benlik öyle taşlı puçlu da değil....beraber karar veriririz..
gördünyaaa beee sendeeeeeeeeeeeeeeee...
ayy çekte görelim hayatımmm...
Senin bu verdiğin site hani bikinileri aldığım süper bi site yaaaa harika elbiseler var kıyafetler tam benim tarzımmmm:..
Kız benim ürünler daha almanyadaymışyaaa çıkmamış yolaa 15 gün içinde elinizde diyoooo mafoldumben
habngi elbise be tarif et bakıyım hatırlayamadımmmmmmmmmmm bennnnnnnn sazanlık var biliyon birazzz kaydirigubbakcemile3
hangi siteeeeee ben niye bilmiyommmmmmmmmm banada söyleyin çabukkkkkkkkkk delikafaduldenklava: klava:
Site adı vermek yasak şekerimm verememmmmm... :1closedeyes:
ne olsun bebişim yaaa aynıı iştee ... sen nasılsın aleyna nasıl ne yapıyor ayy özledimm valla yaaaaa cimcimeeyiiiii :1hug:
evet canım o düğün içinnnnnnnnn...siyah beyaz buldum böyle sade kocakarı işi değil.....bak akşama çıkışta çekeyim onları kara veremedim:kedi:ay evet çekde görelimm bakalım nasıllarmış hani konuşmuştuk daha önce o düğün içinmii
gördünyaaa beee sendeeeeeeeeeeeeeeee...
ayy çekte görelim hayatımmm...
Senin bu verdiğin site hani bikinileri aldığım süper bi site yaaaa harika elbiseler var kıyafetler tam benim tarzımmmm:..
Kız benim ürünler daha almanyadaymışyaaa çıkmamış yolaa 15 gün içinde elinizde diyoooo mafoldumben
iyiyim hayatım vallihi bende akşam eve gidince salondaki kırma kapıları çıkardım....çok raht oldu ...koltukları yerleştirdim..12 ye kafar işlendik aleynada yardım etti....iyi aleyna aynı vallahi...dans sektöründe adım adım ilerliyor..... ay bende ırmağı özledim yaaaaaaaaaa
:1hug:
evet canım o düğün içinnnnnnnnn...siyah beyaz buldum böyle sade kocakarı işi değil.....bak akşama çıkışta çekeyim onları kara veremedim:kedi:
ya hayatım orda bakmadım benya keşke daha önce baksadımmmtüh düğün haftaya perşembe cuma yetişmezki oredan alsam...bunlar 80 tl di birisi 45...ordada uygundur sitedeeeeeeee...ay ne malım ya...hiç aklıma gelmedi baklmaz:
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrhihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
günaydınlarrrrrrrrrrr canlarımmmmmmmmmmmmmmŞenizŞeniz
günaydın fahrişim nbrr ???
opuyorumnanaktan