- 15 Ocak 2009
- 4.663
- 108
Günaydın fıstıklar ne haber nasılsınızzzzzzzkaydirigubbakcemile3
günaydın tatlım iyiyiz senden brrrrrrrrrr:1hug:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın fıstıklar ne haber nasılsınızzzzzzzkaydirigubbakcemile3
günaydın tatlım iyiyiz senden brrrrrrrrrr:1hug:
Kızlarrrrr hadi gelinde kuduraakkk şurdaaaaa hihoyyythihoyyyt
geldim hayatım kudurak hadi........laelaelaelaelae laelaelaelaelae laelaelaelaelae laelaelaelaelae
sevimde gelecektee malll şifresini yanlış girmekten bloke ettirmişşşş :mymeka:
ya kızlar benı bulun ben sızı bulamıyommmmmmmmm dermanım rotusum nerdesınızzzzzzzzzzz
yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
ya kızlar benı bulun ben sızı bulamıyommmmmmmmm dermanım rotusum nerdesınızzzzzzzzzzz
ACELE CEVAP : Bu ilişkide kimi eli kimin cebinde belli değil... bu ilişkiden haırlı bişey çıkmaz...Kızın ablasının kayın validesi...ortamın biti gibi bişey..çocuk olsa o çocuk benden diye ortaya atılır.. delikafadulden delikafadulden delikafaduldenartık şifrelerimi unutmıcam çünkii hepsiniii kaydettim size bi konu açıyımmııııııııııııııı şimdikkkk benim emicemin karısının kız kardeşinin komşusunun oğlunun bi sevgilisi var ama araları bu aralar çok kötü... nedenine gelince kızın ablasının kocasının kayınvalidesi bunların ilişkisine karşı çıkması ve etrafa pis kokan dedikodular yayması bu konuda ne düşünüyosunuz sizce kızın ablasının kayınvalıdesının bu ıişlkıdekı rolu ne olmalıdırrrrrrrrrrrrr acele cevap verırsenız sevınırımmmmm derman ve rotusa fahrıste olabılırrrrrrrrrr
artık şifrelerimi unutmıcam çünkii hepsiniii kaydettim size bi konu açıyımmııııııııııııııı şimdikkkk benim emicemin karısının kız kardeşinin komşusunun oğlunun bi sevgilisi var ama araları bu aralar çok kötü... nedenine gelince kızın ablasının kocasının kayınvalidesi bunların ilişkisine karşı çıkması ve etrafa pis kokan dedikodular yayması bu konuda ne düşünüyosunuz sizce kızın ablasının kayınvalıdesının bu ıişlkıdekı rolu ne olmalıdırrrrrrrrrrrrr acele cevap verırsenız sevınırımmmmm derman ve rotusa fahrıste olabılırrrrrrrrrr
enn iyisii kadını öldürmek a.s
Evine hırsız girdi süsü verilebilir CADIARZU
Günaydınnnnnnlarr günaydınlarrr...
İyi bir güne başlamak dileğiyle öpüyorum seviyorumm sizleriiiiii opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan