ey aşk sen nelere kadirsinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn naniknanik naniknanik naniknanik naniknanik :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:canımmmmm canım canım canım canımmmmmmmmmmmmmm günaydınnnnnnnnnnnnŞeniz hadi bakemmmmmm işallah iyi bir gün olmasını temenniiii ediyorum bendeeeeeeeeeeee :teytey: ay kızzzzzzzzz bende seni seviyorummmmmmmmmmmmm:1hug::1hug::asigim::asigim:
ey aşk sen nelere kadirsinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn naniknanik naniknanik naniknanik naniknanik :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
Günaydınnlaarrrrrrrrrrrrrr...
günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrhihoyyyt
Günnaydın canımmm... opuyorumnanaktan
günaydınnnnnnnnnnn tatlişkommmmmmmmmmm nbrrrrrrrrrrrrŞenizŞeniz
İyilik canım ne olsun...Senden nbr???
Ayberk dahada iyileştimi nasıl :ecrin_bebek:
iyiyim canım yaa ne olsunn
ayberkde çok şükür iyi canım maşallah pazardan beri hiç ateş çıkmadı eski formunada kavuşmaya başaldı velettkaydirigubbakcemile3
ırmakcığım napıyoo
ay akşam msnye giridm çağrı yapcaktım sana sonra özgür eskişehire gitcekti sabah erken kalkıcam dedi yatalım dedi fazla durmadım çıktım sonra hemenna.s
iyi hadi çok şükür atlaşmışsınız...
Irmoşta ne yapsın iyi canım ...Dün biz eve geç girdik sonrada hazırlık (kıyafet,oje,duş falan ) saat geç oldu yattım hemen...açacaktım aslında ama yorgundum girince çıkamıycamı bildiğim için yattım sırnaşık şey
sağol canımm atlattaık şükür :dance:
ya bende geç açtım ayberk uyuduktan sonra banyo falan yaptım biraz bakayım dedim işte fazla kalamadım ama bende bizimki gidecek diye 5.30 da kalkıyoruz ay vallahi artık haftada iki kere oluyo nerdeyse eskişehir yaa git gel yapıyo hepp kocişim özlüyorum sonra ben onuuuuuuuuuuopuyorumnanaktan
KIZLAR CANLARIM NAPIYONUZ...BEN ÖZLEDİM SİZİ ÇOK...OH VALLAHİ..BENSİZ BENSİZ YAZIŞIYONUZ.......:gitme: :gitme: :gitme: :gitme:
AY AYYYYYYYYYYYYYYYY bi dönsekte bense yazışsam..ama tatil çok keyifliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiopuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
koca delisiiiiiiiiiiiiiiiiii:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: naniknanik naniknanik naniknanik naniknanik naniknanik
Hoşgeldin hayatımm boşver tatilin keyfini çıkar doya doyaaa...KIZLAR CANLARIM NAPIYONUZ...BEN ÖZLEDİM SİZİ ÇOK...OH VALLAHİ..BENSİZ BENSİZ YAZIŞIYONUZ.......:gitme: :gitme: :gitme: :gitme:
AY AYYYYYYYYYYYYYYYY bi dönsekte bense yazışsam..ama tatil çok keyifliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiopuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan