- 6 Temmuz 2007
- 12.289
- 2
- 39
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
AY BEN GELDİMMMMMMMMMKIZLAR DAYANAMAFIM ÇATLADIMMMMMMMM zemuszemus
osun derman bilgi alışverişi yaparıssss :))
ayyy hoşgeldin hayatımmm... hihoyyyt
amin canım aminnn işallhhh:Saruboceq:
kız patoş yazdı şimdi bana gel dedim onada
sendeolunca tam oluyoo hayatımm...HOŞ GELDİN HATUN ARAMIZAAAAAAA BEN PATOŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ vereliniortak vereliniortak
HOŞ BULDUK CANIM YA...NE KADAR ÇOK YAZMIŞINIZ OKU OKU BİTİREMEDİMMMMMMMMMMMMMMMM
TAM DEDİKODU ALANI OLMUŞ OH SOHBET HARİKA VALLAHİİİİİİİİİopuyorumnanaktan
sazancımmmmmmmmmmmmmmmmmmm ben geldim ...sen nerdesinnnnnnnnnnnnnopuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
sazancımmmmmmmmmmmmmmmmmmm ben geldim ...sen nerdesinnnnnnnnnnnnnopuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
ee anacımm ben geldim hepiniz kayboldunuz yaaaaaaaaaaaaaaaaaa çıkıcam şimdi zatennnnnnnnnnnnnnnnn:umursamaz::umursamaz::umursamaz::umursamaz:
ee anacımm ben geldim hepiniz kayboldunuz yaaaaaaaaaaaaaaaaaa çıkıcam şimdi zatennnnnnnnnnnnnnnnn:umursamaz::umursamaz::umursamaz::umursamaz:
he seni görüce kaçtıkkkkkkkkkkkkkk:sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:
gitmişş kız hadi konuşaakkk kaydirigubbakcemile3 :roflol::roflol::roflol:
anam buda kasap aramaya gitti herhall...
bende çıkıyom cicişlerim hadi öptüm hepiniziii..kalın sağlıcakla... sengözlerimebaksanab
günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr cicişlerrrrrrrrrrrrrrrr a.s. gününüz çok güzel geçsinnnnnnnnnn :teytey::teytey::teytey:
fahrişim yine karga bokunu yemeden açılışı yapmışşşşşş opuyorumnanaktan
Günaydınnn ciciş naber nasılsınnn ayy ben çok süslüyümmmm akşama kına varyaaa...gece 2 ye kadar kaş ,bacak aldım oje sürdüm ütü yaptımmmm..sabah kalkıp saçlarımı yaptımmmm :bbo:
günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr cicişlerrrrrrrrrrrrrrrr a.s. gününüz çok güzel geçsinnnnnnnnnn :teytey::teytey::teytey:
fahrişim yine karga bokunu yemeden açılışı yapmışşşşşş opuyorumnanaktan
Günaydınnn ciciş naber nasılsınnn ayy ben çok süslüyümmmm akşama kına varyaaa...gece 2 ye kadar kaş ,bacak aldım oje sürdüm ütü yaptımmmm..sabah kalkıp saçlarımı yaptımmmm :bbo:
Günaydın fahriş vallahi maşallhın var yani....sabah sabah..site öbetçisi gibisin hayatımmm opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
ay yeşim ne kadar çok hazırlanmışsın....vallahi çekte görelim...akşama ne giycen kız kınadaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
e nasılsınız bakemmmmmmmmmmm
günaydın tatlımm ee bundan sonra böyle erken açılacak dükkan canımm kaydirigubbakcemile3
ay sahi kız bu akşam aynurun kınası var dimiiiiiii ay nasıl da süsü yapmışındır sen şimdi kokoşşşşşşşşşşşşşş :roflol: çekte görelim bakalımmmmmmmhihoyyyt
anam patoşumda gelmişşş...Kız hani aldığım gün akşam msnde gözterdiğim elbise varya onu giycem...siftahı yapcammm opuyorumnanaktanGünaydın fahriş vallahi maşallhın var yani....sabah sabah..site öbetçisi gibisin hayatımmm opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
ay yeşim ne kadar çok hazırlanmışsın....vallahi çekte görelim...akşama ne giycen kız kınadaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
e nasılsınız bakemmmmmmmmmmm