Neeli Anneler ...(Fahriim Patoum buraya:)

osun derman bilgi alışverişi yaparıssss :))

HOŞ GELDİN HATUN ARAMIZAAAAAAA BEN PATOŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ vereliniortak vereliniortak

ayyy hoşgeldin hayatımmm... hihoyyyt

HOŞ BULDUK CANIM YA...NE KADAR ÇOK YAZMIŞINIZ OKU OKU BİTİREMEDİMMMMMMMMMMMMMMMM

TAM DEDİKODU ALANI OLMUŞ OH SOHBET HARİKA VALLAHİİİİİİİİİopuyorumnanaktan

sendeolunca tam oluyoo hayatımm...
sazancımmmmmmmmmmmmmmmmmmm ben geldim ...sen nerdesinnnnnnnnnnnnnopuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Fahhriiişşşşş ses verrrrrrr delikafadulden

ee anacımm ben geldim hepiniz kayboldunuz yaaaaaaaaaaaaaaaaaa çıkıcam şimdi zatennnnnnnnnnnnnnnnn:umursamaz::umursamaz::umursamaz::umursamaz:

ay kızlar benim çok saçlarım dökülüyor yaaaaaaaaaaaaaaaa ....sığı iliğile merhem var onu yapcam denminden beri kasapları arıyom telefonlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :lepi: :lepi:

ee anacımm ben geldim hepiniz kayboldunuz yaaaaaaaaaaaaaaaaaa çıkıcam şimdi zatennnnnnnnnnnnnnnnn:umursamaz::umursamaz::umursamaz::umursamaz:

zaten hepte biz kaybolunca gelirsin sen laelaelaelaelae
sazanlığı alıyorum senin sıfatından :dilcikar:

anam buda kasap aramaya gitti herhall...
bende çıkıyom cicişlerim hadi öptüm hepiniziii..kalın sağlıcakla... sengözlerimebaksanab

anam buda kasap aramaya gitti herhall...
bende çıkıyom cicişlerim hadi öptüm hepiniziii..kalın sağlıcakla... sengözlerimebaksanab

he kasap koşturuyordum hayatım vallahi....hadi b bende öptüm bebşim görüşükkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr cicişlerrrrrrrrrrrrrrrr a.s. gününüz çok güzel geçsinnnnnnnnnn :teytey::teytey::teytey:

günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr cicişlerrrrrrrrrrrrrrrr a.s. gününüz çok güzel geçsinnnnnnnnnn :teytey::teytey::teytey:

fahrişim yine karga bokunu yemeden açılışı yapmışşşşşş opuyorumnanaktan
Günaydınnn ciciş naber nasılsınnn ayy ben çok süslüyümmmm akşama kına varyaaa...gece 2 ye kadar kaş ,bacak aldım oje sürdüm ütü yaptımmmm..sabah kalkıp saçlarımı yaptımmmm :bbo:

günaydın tatlımm ee bundan sonra böyle erken açılacak dükkan canımm kaydirigubbakcemile3

ay sahi kız bu akşam aynurun kınası var dimiiiiiii ay nasıl da süsü yapmışındır sen şimdi kokoşşşşşşşşşşşşşş :roflol: çekte görelim bakalımmmmmmmhihoyyyt

Günaydın fahriş vallahi maşallhın var yani....sabah sabah..site öbetçisi gibisin hayatımmm opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

ay yeşim ne kadar çok hazırlanmışsın....vallahi çekte görelim...akşama ne giycen kız kınadaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

e nasılsınız bakemmmmmmmmmmm

günaydın tatlımmmmmmmmŞeniz
ee bilmiyonmu anacım öteki sitede de ben açardım heppppppp kaptırmam kimseye görevimiiiiiiiiiiiiii:dilcikar:

tam hazır değilim hayatım akşama bol bol çekiniriz zaten elbisem falan giyinik değilim daha...

anam patoşumda gelmişşş...Kız hani aldığım gün akşam msnde gözterdiğim elbise varya onu giycem...siftahı yapcammm opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…