Neeli Anneler ...(Fahriim Patoum buraya:)

ay nerdesiniz kızlar...kendi kendime kudura kudura ...kuduran yerlerim ağrıdı alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

artık şifrelerimi unutmıcam çünkii hepsiniii kaydettim size bi konu açıyımmııııııııııııııı şimdikkkk benim emicemin karısının kız kardeşinin komşusunun oğlunun bi sevgilisi var ama araları bu aralar çok kötü... nedenine gelince kızın ablasının kocasının kayınvalidesi bunların ilişkisine karşı çıkması ve etrafa pis kokan dedikodular yayması bu konuda ne düşünüyosunuz sizce kızın ablasının kayınvalıdesının bu ıişlkıdekı rolu ne olmalıdırrrrrrrrrrrrr acele cevap verırsenız sevınırımmmmm derman ve rotusa fahrıste olabılırrrrrrrrrr

ACELE CEVAP : Bu ilişkide kimi eli kimin cebinde belli değil... bu ilişkiden haırlı bişey çıkmaz...Kızın ablasının kayın validesi...ortamın biti gibi bişey..çocuk olsa o çocuk benden diye ortaya atılır.. delikafadulden delikafadulden delikafadulden

enn iyisii kadını öldürmek a.s
Evine hırsız girdi süsü verilebilir CADIARZU

bu hiç aklıma gelmemişti süper fikir bunu benim koca tarafımdan akrabalarımada uygulayabilirizzzzzzzzzzzz

Günaydınnnnnnlarr günaydınlarrr...
İyi bir güne başlamak dileğiyle öpüyorum seviyorumm sizleriiiiii opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

kızlarrrrrrrrrrrrrrrr günaydınnn Şeniz

hepinizin kandili hayırlı olsunn

oo bakıyorum kaynatmışsınız vallahiiiiiiiiiiiii :teytey:

Günaydınnnnnnlarr günaydınlarrr...
İyi bir güne başlamak dileğiyle öpüyorum seviyorumm sizleriiiiii opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

canımmmmm canım canım canım canımmmmmmmmmmmmmm günaydınnnnnnnnnnnnŞeniz hadi bakemmmmmm işallah iyi bir gün olmasını temenniiii ediyorum bendeeeeeeeeeeee :teytey: ay kızzzzzzzzz bende seni seviyorummmmmmmmmmmmm:1hug::1hug::asigim::asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…