Umarım bu konumuzda kapanmaz...
geldim hayatımmm ok şükürrrrrrrrrr:Saruboceq:Şeniz
nbr nasılsınnnnnnnnnnŞeniz
günaydın canım benim...İyiyim valla ne olsun...bi yorgunluk var üstümde hafta sonunun olmasını bekliyorummm...
neber kıslaarrrr ben de burdayummmmmmm:)))))))))))))))
çok sevindim la sizi görünce gurbette türk görmüş gibiimmmm dermanı zate biliyordum ama beni pek sallamıyor kendisi çok üzülüümmmm
neber kıslaarrrr ben de burdayummmmmmm:)))))))))))))))
çok sevindim la sizi görünce gurbette türk görmüş gibiimmmm dermanı zate biliyordum ama beni pek sallamıyor kendisi çok üzülüümmmm
hoşgeldin arzucum...neyi sallamıyom bacım neye üziliyin sen...Anam senin işin gücün makyaj hep o topiktesin yapıp yapıp koyuyon ne diyeyim ne yazayım sıkılıyom ben öyleeee
günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr canlarım ciğerlerim...konunun adında patoşum yazması çok hoşuma gittiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiikaydirigubbakcemile3
yeşimcim fahrişim..kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr...özledim sizi....
arzucum senide görmek hoş oldu canım nasılsın
günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr canlarım ciğerlerim...konunun adında patoşum yazması çok hoşuma gittiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiikaydirigubbakcemile3
yeşimcim fahrişim..kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr...özledim sizi....
arzucum senide görmek hoş oldu canım nasılsın
günaydın gülüüm patoşum hoşgeldinnn Şeniz
kız evet yanlış yere açmışız konuyu kapanmış işallah burası doğrudur :Saruboceq:
hoşgeldin bitanem nasılsın???
Güzel oldu yeni konumuz valla...Ne yaptın akşam nasıl geçti ???
ayy ben uyudum gene ne güzellll :)
yaa şu topik nee beeeeeeeee kafamçokkarıştı
kız yeşimm bakk benimm yine cahıllığımm tutuyo galibaaaaaaaa:uhm:
ay evet olsun hayatımmmmmmmmmm...doğrudur bak geyik yazıyor....
nasılsınnnnnnnnn endamlı sazanımmmmmmmmm .....naptınız akşam ayberk napıyor..birez iyimisiniz.....öyle yine titreyim..rahatsızlandınmı......eşin nasıl oldu düzeldimiyerimseniben
topik : konu
Cahil şey
topik : konu
Cahil şey