vallahi bilmiyom hayatımmmmmmmmmmmmmm .. yarın sabah denicem...artık uyku sersemiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii yanlış yanlış şeyler yapmıyayımmmmmmmmmmmmm :roflol: :roflol: :roflol:
ne bağırıyon heeeeeeeeee ne bağırıyonnnnnnnnklava: klava: yzaık değilmi o kadar insana lmaz: yaparsın sen valla patoşsun bekelrim senden ben de bırakırım ahizeyi elimden konuşursun sen orda kendi kendineeeeeeeeeeeeeeeeeeee:roflol::roflol::roflol:
evet evet sabahalrı daha iy olacak bak görürüsün yok kızz açılırsın bişeycik yapmazsınnnnnnnnkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
iyiyim hayatım...ben artık spora akşamları değil sabahları gidicem...akşak arkadaşlarla oturduk onlarda geliceklermiş..ama onlar akşam gidemiyorlar sabah 6,30 dan 8 e kaar gidicezzzzzzzzz zemuszemus bu sabah bol bol uyudummmmmmm
anam sabahın 6:30 da :1shok:
beni öldürseler kalkmammm...8:30 a doğru anca kalkabiliyorum cıvıttım bu ara...
Bende akşam saçımı boyatmaya gidiyom kızlarr...yarın akşamda kocişim gidiyo bu son gecemizzzzzzzzzz :asigim:
ay anam ne biliyim kalcaz işte bakam hayırlısı......yarın sabah görçem kendimi..b.ben sabahları tuvalet yerine salona falan gidip tavalet ararımmmmmmmm :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
elimde bardak çeşme ararımmmmmmmm :roflol: :roflol: :roflol:
ay nasıl boyatcan saçlarını roflemi attırcaksın yine.....ne karar verdin zemuszemus zemuszemus zemuszemus
ay kıyamam kız kocanı yarın akşam göremicenmi ben...annelerdemi kalcan evdemi...:1no2:
anam sabahın 6:30 da :1shok:
beni öldürseler kalkmammm...8:30 a doğru anca kalkabiliyorum cıvıttım bu ara...
Bende akşam saçımı boyatmaya gidiyom kızlarr...yarın akşamda kocişim gidiyo bu son gecemizzzzzzzzzz :asigim:
ay canımm kıyamam yolcu da edecekmiş kocişiniiiiiiii iyi değerlendirin kız bu geceyiiiiiiii opuyorumnanaktan
ayy koyarsın fotoalrını yarında görürüz hayatımm seniiiiiiiiiinnn güzel halleriniiiiiiiiiiii:1hug:
aman zaten 2 gecedir değerlendiriyo saolsunnn ....Uykuya hasret kaldımmm yaaaa....
Bu gecede bi yolluk yaparımmm artık :kedi: :1hug:
koyarım kız çekerizz foto...
kızlaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr huhuhuhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu:teytey::teytey::teytey:
canııııımmmmmmmmmmmmm burdayımmm :icecream:
ayyy canım canımmmmmmmm hoşgeldinnnnnnnn emel nerelere kayboldu ki yaaaaaaaaaaadelikafaduldenalkisalkisalkis
yine bulmuştur kafalarını şişircek birileriniiii nerde olcakkk :roflol:
annemde kalcam... zaten oda yalnızyaaa kızz...ırmağıda cuma günü götürmem uyur sabah...ctesi akşamı kızlarla bize gidedekde sabahlıyak dedik ama selçuk pazar sabah erken gelirim dedi...şimdi o yoldan gelecek olmaz dedikkk... a.s
saçımı aynı yaptırcam hayatım dipleri uzadıya baya...
yine bulmuştur kafalarını şişircek birileriniiii nerde olcakkk :roflol:
ay evet kızzz haklısın vallaaaaaaa yazık insanlara acıyorum inankiiiiiiiii:roflol::roflol::roflol:
ay bende geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm opuyorumnanaktan ....... hiç kimsenin başının etini yemedim kafasını şişirmedimmmmmmmmmmmm :roflol:
yeni dönem için sosyal bilgilere öğretmen başvurusu geldi ...bayan yeni evli muğlalı eşiyle gelmişler..onunla görüştüm 2 saatten fazla sonra anlaştık sonra sözleşmesini hazırladım...falan filan ancak gitti ancak gelebildim...ay sizleri özledimmmmmmmmmm opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
ay bende geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm opuyorumnanaktan ....... hiç kimsenin başının etini yemedim kafasını şişirmedimmmmmmmmmmmm :roflol:
yeni dönem için sosyal bilgilere öğretmen başvurusu geldi ...bayan yeni evli muğlalı eşiyle gelmişler..onunla görüştüm 2 saatten fazla sonra anlaştık sonra sözleşmesini hazırladım...falan filan ancak gitti ancak gelebildim...ay sizleri özledimmmmmmmmmm opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan