Neeli Anneler ...(Fahriim Patoum buraya:)

vallahi bilmiyom hayatımmmmmmmmmmmmmm .. yarın sabah denicem...artık uyku sersemiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii yanlış yanlış şeyler yapmıyayımmmmmmmmmmmmm :roflol: :roflol: :roflol:

evet evet sabahalrı daha iy olacak bak görürüsün yok kızz açılırsın bişeycik yapmazsınnnnnnnnkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
ay düşünsene öyle bişey olduğunu...insanlar ordakiler sorar bu avize burda ne arıyor diye...ne dicen delinin biri var hatta konuşuyor susmuyor kadın çıldırmışşşşşşşş :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

evet evet sabahalrı daha iy olacak bak görürüsün yok kızz açılırsın bişeycik yapmazsınnnnnnnnkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

ay bakalım nasıl olcak..artık erken kalkıp kahvaltı hazırlamak yerine gtcez spora gelince benim bişey yicek halimde kalmazzzzzzzzzzzsırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey

anam sabahın 6:30 da :1shok:
beni öldürseler kalkmammm...8:30 a doğru anca kalkabiliyorum cıvıttım bu ara...
Bende akşam saçımı boyatmaya gidiyom kızlarr...yarın akşamda kocişim gidiyo bu son gecemizzzzzzzzzz :asigim:

ay anam ne biliyim kalcaz işte bakam hayırlısı......yarın sabah görçem kendimi..b.ben sabahları tuvalet yerine salona falan gidip tavalet ararımmmmmmmm :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
elimde bardak çeşme ararımmmmmmmm :roflol: :roflol: :roflol:

ay nasıl boyatcan saçlarını roflemi attırcaksın yine.....ne karar verdin zemuszemus zemuszemus zemuszemus

ay kıyamam kız kocanı yarın akşam göremicenmi ben...annelerdemi kalcan evdemi...:1no2:

annemde kalcam... zaten oda yalnızyaaa kızz...ırmağıda cuma günü götürmem uyur sabah...ctesi akşamı kızlarla bize gidedekde sabahlıyak dedik ama selçuk pazar sabah erken gelirim dedi...şimdi o yoldan gelecek olmaz dedikkk... a.s
saçımı aynı yaptırcam hayatım dipleri uzadıya baya...

ay canımm kıyamam yolcu da edecekmiş kocişiniiiiiiii iyi değerlendirin kız bu geceyiiiiiiii opuyorumnanaktan
ayy koyarsın fotoalrını yarında görürüz hayatımm seniiiiiiiiiinnn güzel halleriniiiiiiiiiiii:1hug:

aman zaten 2 gecedir değerlendiriyo saolsunnn ....Uykuya hasret kaldımmm yaaaa....
Bu gecede bi yolluk yaparımmm artık :kedi: :1hug:
koyarım kız çekerizz foto...

aman zaten 2 gecedir değerlendiriyo saolsunnn ....Uykuya hasret kaldımmm yaaaa....
Bu gecede bi yolluk yaparımmm artık :kedi: :1hug:
koyarım kız çekerizz foto...

aman boşver anacım o yokken bol bol uyursun iştee mirmirmirmir
yap hayatım yolluğunu da adamcağızı aç sefil gönderme oralara yazıkkk:sinifsinif:
ay bizimkide benim adetim bitsin diye dört gözle bekliyoooooooo vallaaaaaaaaadelikafaduldendelikafadulden

kızlaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr huhuhuhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu:teytey::teytey::teytey:

ay bende geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm opuyorumnanaktan ....... hiç kimsenin başının etini yemedim kafasını şişirmedimmmmmmmmmmmm :roflol:
yeni dönem için sosyal bilgilere öğretmen başvurusu geldi ...bayan yeni evli muğlalı eşiyle gelmişler..onunla görüştüm 2 saatten fazla sonra anlaştık sonra sözleşmesini hazırladım...falan filan ancak gitti ancak gelebildim...ay sizleri özledimmmmmmmmmm opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

ay güzel oluyor öyle sana yakışıyor..ilk günler fazla sarı oluyor ama çok attıl oluyorsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

ay ne güzel ırmakta uyurrrrrrrrrrrrrrr oh mis gibi....biz bu sabah aleynala uyuya kalmışızzzzzzzz annem gelmiş..kahvaltıya bize menemen yapmış hazırlamış kaldırdıııııı...çok iyi oluyor...

yine bulmuştur kafalarını şişircek birileriniiii nerde olcakkk :roflol:

seni yakalarsam seni şişiricem bennnnnnnnnnnnnnn :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
sanki kapının önüne dikilip geleni geçeni yakalıp....car car car çene yapıyom yaaaaaaaaaa:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
bak küserim hiç konuşmammmmmmmmmmmmm :umursamaz: :umursamaz: :umursamaz: :umursamaz: :umursamaz:

ay evet kızzz haklısın vallaaaaaaa yazık insanlara acıyorum inankiiiiiiiii:roflol::roflol::roflol:

kızım niye kaşınıyorsunnnnnnnnnnn arıcam şimdiiiiiiiiii görcen senin iş yeriniiiiiiiiiiii:umursamaz: :umursamaz: :umursamaz: :umursamaz: :umursamaz:

ayy insancıklarrrrrrr kalkacaklardır da senin çenen bitmemiştir ondan ayıp olmasın diye kalkamamışlardırrr. napsın kadıncaz işe de girmesi lazım heralde mecburen çekmiş senin çeneniiiiiiiiiiii:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

oda düştü yanii elineeeee :roflol::roflol::roflol:
Hadi hayırlı olsunn...
Akşam olsada gitsek yaaaa daraldımm bende bütün sorunlu müşteriler iti kopuğu beni buluyo... kafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…