ben şimdi buzzz gibi kola içtimm canımm saoll :içelim:
ay kızlar mis gibi çay demledim şimdi hadi gelin 5 çayı içelimmmmmmmm :içelim: :içelim: :içelim:
oh afiyet olsun anım...ben de birazcık kapının önüne çıkıcammmmmmmmmmmmm.......
karşı kuaförler falan çıkmış azıcık keyif yapayımmmmmmmmm opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
ohh afiyet olsun şekerimmm....ohh afiyet olsun canalrım bende şimdi türk kahvesi içiyorummmmmm....:içelim:
burdaki çenen yatemedi git kapının önünde de çene yap biraz insancıkalrın kafasını şişirirsin sen şimdiii onlarda napsın ayıp olur diye seslrini çıkarmadan dinlerlerdelikafaduldendelikafadulden
ohh afiyet olsun şekerimmm....
herkes bizmi dimi kız fahrişş..bunu idare etsinnn..Çenesi düşükk patoşşşş :lepi:
sağol canım benim..Şeniz
ay evet kız yeşimmm napcan arkadaşlık hatrına garibim üzülmesin diyee idare ediyoz iştee olsun ama sevap sevapp hayatımm:roflol::roflol:
Boşver hayatım biz insanlığımızı yapalımda kaydirigubbakcemile3
kız ırmakların video ve resim lerinin slaytları çıkmışş verdiler bugün...hepsi 37 lira anam 4 da geçen verdim bilet parasıı 100 de kıyafetlerine verdikk...para pull kalmadııı :uhm: mafoldumben
günaydın canım opuyorumnanaktanGÜNAYDIN demeye geldim amm neşeli anneler yok...gününüz aydın gönlünüz aydın olsun ....a.s.a.s.
Günaydınnnn canım arkadaşlarım güzel annelerimmmm ŞenizŞenizŞeniz
günaydın hayatım.....opuyorumnanaktangünayıdn kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrŞenizŞeniz
günaydın canım opuyorumnanaktan
günaydın canımın içi opuyorumnanaktan
günaydın hayatım.....opuyorumnanaktan
x
nasılsınız bi tanelerimmmmmmmmmmmmmmm :1hug:
günaydın canım opuyorumnanaktan
günaydın canımın içi opuyorumnanaktan
günaydın hayatım.....opuyorumnanaktan
x
nasılsınız bi tanelerimmmmmmmmmmmmmmm :1hug:
pis kıllııııııııııııııııııııburdaki çenen yatemedi git kapının önünde de çene yap biraz insancıkalrın kafasını şişirirsin sen şimdiii onlarda napsın ayıp olur diye seslrini çıkarmadan dinlerlerdelikafaduldendelikafadulden
ay yesinler senin idareniiiiiiiiiiiiiiiiiiii laelaelaelaelae laelaelaelaelae laelaelaelaelaeohh afiyet olsun şekerimmm....
herkes bizmi dimi kız fahrişş..bunu idare etsinnn..Çenesi düşükk patoşşşş :lepi:
sağol canım benim..Şeniz
ay evet kız yeşimmm napcan arkadaşlık hatrına garibim üzülmesin diyee idare ediyoz iştee olsun ama sevap sevapp hayatımm:roflol::roflol:
günaydın canım hoşgeldinnn nbrrrrrrrrrŞeniz
pis kıllıııııııııııııııııııı
ay yesinler senin idareniiiiiiiiiiiiiiiiiiii laelaelaelaelae laelaelaelaelae laelaelaelaelae
he çok sevappppppppppppppp...koca koca karılarsınız utanmıyonuz dedikoduya..bi gittik hemen arkamdan dedikoduuuuuuuuuuuuuuu :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:
ben illaki sizi tenhada yakalırmmmmmmmmmmmmmmm :lepi: :lepi: :lepi: :lepi:
ayy neolsun iyiyiz hayatım hep aynı işteee...
sen nasılsınn a.s.
iyiyim hayatım...ben artık spora akşamları değil sabahları gidicem...akşak arkadaşlarla oturduk onlarda geliceklermiş..ama onlar akşam gidemiyorlar sabah 6,30 dan 8 e kaar gidicezzzzzzzzz zemuszemus bu sabah bol bol uyudummmmmmm
eeee anacım bi gittin gelmedinki bidaha hani senin gittiğine değil seni dinleyen insancıklara acıdımm kafaları şişti gariplerinnnnnnnnnn:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
ohhh ne güzell valla aslında sabahları gitmek daha iyi olur kız insan şyle bi kendine gelir zinde başalar günee kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
ay sanane yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.... kafası şişenlerden senimi şişiriyommmmmmmm...bak fena yaparımmmm.. şimdi ararım iş yerindennnnnnnnnnnn iki saat konuşurup ..sen kapatırsan tekrar ararımmmmmmmmmmmmm :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: