Neeli Anneler ...(Fahriim Patoum buraya:)

ayy insancıklarrrrrrr kalkacaklardır da senin çenen bitmemiştir ondan ayıp olmasın diye kalkamamışlardırrr. napsın kadıncaz işe de girmesi lazım heralde mecburen çekmiş senin çeneniiiiiiiiiiii:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

küstümmmmmmmmmmmmmm konuşmuyom.. :umursamaz: :umursamaz: :umursamaz:

oda düştü yanii elineeeee :roflol::roflol::roflol:
Hadi hayırlı olsunn...
Akşam olsada gitsek yaaaa daraldımm bende bütün sorunlu müşteriler iti kopuğu beni buluyo... kafamçokkarıştı

bunu yeni düşürdümmmmmmmmmmmm :roflol: :roflol: :roflol: körpecikkkkkkkkkkk hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

ay sıkıldınmı canınmı sıkıldın ...sevim falan yokmu kız seni eğlendirsin birazzzzzzzzzzzz kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2

küstümmmmmmmmmmmmmm konuşmuyom.. :umursamaz: :umursamaz: :umursamaz:

ay gel kızzz küsme küsmeeeeeee kıyamam ben sanaaaaaaaaaaaa ay hemen alınırmış daaaaaaa opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan ama niye öyle yapıyon hemen küsüyon dost acı söylermiş derlerrrrrrrrrr:roflol::roflol::roflol::roflol:

bunu yeni düşürdümmmmmmmmmmmm :roflol: :roflol: :roflol: körpecikkkkkkkkkkk hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

ay sıkıldınmı canınmı sıkıldın ...sevim falan yokmu kız seni eğlendirsin birazzzzzzzzzzzz kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2

tühhhhhh tühhhhhhhhhhhh yaktın kadıncağızın başınıda desene bakalım bu ne kadar dayanacakkkkkkkkkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ayy var.. sevim varda işi var onunda...zaten duramıyoz ayrı bi o geliyo bi ben gidiyomm ama hep beraber kalamıyoz işteeeee :teselli:

ay gel kızzz küsme küsmeeeeeee kıyamam ben sanaaaaaaaaaaaa ay hemen alınırmış daaaaaaa opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan ama niye öyle yapıyon hemen küsüyon dost acı söylermiş derlerrrrrrrrrr:roflol::roflol::roflol::roflol:

arıyom bekle beniiiiiiiiiiiiiiiiiii aç telfonuuuuuuuuuuuuuuu :eek: :eek: :eek: :eek: :eek:

GÜNAYDINLAR KIZLARRRRRRR opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
nasılsınızzzzzzzzzzzzz:1hug:

AAAAA ... nolmuş bu topiğee örümcekler bağlamışşş..
yokmu buranın sahipleri bi vatan bi koca birde topik boş bırakılmaz bilmiyomusunuz siz yaa..Allah Allahh
hu huuuuuuu.......
:nazar:

ayyy kızlar ben geldim tamamen yerleştim artıkkk...
alkisalkisalkishihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
Sizi çoooookkkk seviyorummmm öpüyorum kucaklıyorummmmm :1hug:ŞenizŞenizŞeniz

ayyy kızlar ben geldim tamamen yerleştim artıkkk...
alkisalkisalkishihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
Sizi çoooookkkk seviyorummmm öpüyorum kucaklıyorummmmm :1hug:ŞenizŞenizŞeniz
bende geldimmmmmm kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
hoş geldin hayatım oh ...artık en sonunda bol bol görüşebilcizzzzzzzzzzz opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

günaydınlar herkese iyi haftalarrrrrrrrr......opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

X