ayy insancıklarrrrrrr kalkacaklardır da senin çenen bitmemiştir ondan ayıp olmasın diye kalkamamışlardırrr. napsın kadıncaz işe de girmesi lazım heralde mecburen çekmiş senin çeneniiiiiiiiiiii:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
oda düştü yanii elineeeee :roflol::roflol::roflol:
Hadi hayırlı olsunn...
Akşam olsada gitsek yaaaa daraldımm bende bütün sorunlu müşteriler iti kopuğu beni buluyo... kafamçokkarıştı
küstümmmmmmmmmmmmmm konuşmuyom.. :umursamaz: :umursamaz: :umursamaz:
bunu yeni düşürdümmmmmmmmmmmm :roflol: :roflol: :roflol: körpecikkkkkkkkkkk hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
ay sıkıldınmı canınmı sıkıldın ...sevim falan yokmu kız seni eğlendirsin birazzzzzzzzzzzz kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2
bunu yeni düşürdümmmmmmmmmmmm :roflol: :roflol: :roflol: körpecikkkkkkkkkkk hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
ay sıkıldınmı canınmı sıkıldın ...sevim falan yokmu kız seni eğlendirsin birazzzzzzzzzzzz kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2
ay gel kızzz küsme küsmeeeeeee kıyamam ben sanaaaaaaaaaaaa ay hemen alınırmış daaaaaaa opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan ama niye öyle yapıyon hemen küsüyon dost acı söylermiş derlerrrrrrrrrr:roflol::roflol::roflol::roflol:
ayy var.. sevim varda işi var onunda...zaten duramıyoz ayrı bi o geliyo bi ben gidiyomm ama hep beraber kalamıyoz işteeeee :teselli:
arıyom bekle beniiiiiiiiiiiiiiiiiii aç telfonuuuuuuuuuuuuuuu
ay canım gel hayatım...ben bütün gün seninle oynaşırımmmmmmmmmmmmmmmmmzemuszemus
GÜNAYDINLAR KIZLARRRRRRR opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
nasılsınızzzzzzzzzzzzz:1hug:
Günaydın cicişleerrrrrr....:1hug:
günaydın derman
Günaydın canım ..Nasılsın vereliniortakgünaydın derman
günaydın canalrımmmmmmmmmmmmmmmmmŞenizŞenizŞeniz
günaydın canım..gmailde grup sohbetiyaptık senide ekledim anlatıyom anlatıyom sen niye yazmıyonnnnnnnnnGünaydın cicişleerrrrrr....:1hug:
günaydın hoş geldin topiğimizegünaydın derman
günaydın canımmmmmmmmgünaydın canalrımmmmmmmmmmmmmmmmmŞenizŞenizŞeniz
bende geldimmmmmm kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3ayyy kızlar ben geldim tamamen yerleştim artıkkk...
alkisalkisalkishihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
Sizi çoooookkkk seviyorummmm öpüyorum kucaklıyorummmmm :1hug:ŞenizŞenizŞeniz