Neeli Anneler ...(Fahriim Patoum buraya:)

Günaydın cicişlerrrrrrrr.... Şeniz
Hadi üçümüz toplanalım bugün yaaaaa :1hug:

günaydınnn..
oo dönmüşsünüz topiğinize nerdeydiniz ya kayboldunuz 3 ünüzde birden:uhm:

biz zaten görüşüyoruz rosemmcim telde msn de sürekli...arada bi esiyor geliyoruz :1hug:

Anladım derman cığım ben burayı neden boşladınız anlamında sordum..ee ben size bakıyorumm bari beni yanlız bırakmayaydınız yahu..:dilcikar:

Anladım derman cığım ben burayı neden boşladınız anlamında sordum..ee ben size bakıyorumm bari beni yanlız bırakmayaydınız yahu..:dilcikar:
fırsat olmuyo burayı açıpta yazmaya işlerimizde yoğun bu ara...unutuyoruz burayı valla...
koskoca kk kız biz yoksak başkaları var yalnız kalınırmı hiç... :bbo: sırnaşık şey

CANLARIMMMMMMMMM opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
hadi bu gün burda neşelenelim...nerdesiniz hadi gelinnnnnnnnnnn opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

CANLARIMMMMMMMMM opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
hadi bu gün burda neşelenelim...nerdesiniz hadi gelinnnnnnnnnnn opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

ben geldim bilemmmm a.s.kaydirigubbakcemile

ben geldim bilemmmm a.s.kaydirigubbakcemile

hoş geldin canımın içiiiiiii opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
fahrişe gel kız sitedeyiz yazdım ama..okuyup gelene kadar akşam olabilirrrrrrrrrrr şakkıdı şakkıdı şakkıdı şakkıdı

fahrişe gel kız sitedeyiz yazdım ama..okuyup gelene kadar akşam olabilirrrrrrrrrrr şakkıdı şakkıdı şakkıdı şakkıdı

geldim kız geldim hemde bak akşam olmadan geldimmmmmmmmmmmmmhihoyyyt

:roflol::roflol::roflol:

geldim kız geldim hemde bak akşam olmadan geldimmmmmmmmmmmmmhihoyyyt
hayret kız nasıl gelebildin..bende yemeğimi yiyip geldim ayy hiçç çalısasım yok yaaa akşam olsada iznime çıksamm...yarın arkadaşa gitmem iptal oldu tatile yarından çıkıyolarmışşş..bende evde yatarım kalkarım artıkkk :lepi:

ay bende yedim yemeğimiiiiiii geldim bugün bende şimdilik biraz sakinimm fazla koşuşturmaca yok yerimseniben ay sen şimdi yarın yoksun dimiiiiiiiiii uyuzzzzz izine çıkıyonnnnnnnnn ama evde olunca açarsın dimiiiiiiiiiiiiiii:gitme::gitme:

açarım kızz ...özliycenmi beniii sırnaşık şey

ayy kızz kapıya çıktıydım şimdi o geçen günkü hülya ablayı gördüm... yeşimm diye bağırdı geçiyomuşş dünde gördüm seni kapıdan izledim okudum okudum seni gittim diyo :gitme:
ayy nasıl allllllah razı olsuunn diyo
kızı yemiş götürdüklerimizden ağladı çok diyo offfff mafoldumben

ay allahım kadına bak yaaa ama çok sevaba girdiniz canımm özgürede anlattım da çok iyi yapmışlar diyo bide babasını söyledim çok kızdı o da babalarına ...

ay allahım kadına bak yaaa ama çok sevaba girdiniz canımm özgürede anlattım da çok iyi yapmışlar diyo bide babasını söyledim çok kızdı o da babalarına ...

Evet canım yaaa...pislik adam
emel aradı ben giremem heralde dedi çok yoğunmuş sınav sonuçları falan açıklancakmışş haberin olsun

Evet canım yaaa...pislik adam
emel aradı ben giremem heralde dedi çok yoğunmuş sınav sonuçları falan açıklancakmışş haberin olsun

ever biliyom banada gmailden yazmış ben çıkıyom diye işi varmış...
hayır bide bakkalada kızdı babaları öyleyse o insanalrın suçu ne açmı oturcaklar diyeee o da bi uyuz yaniiiiklava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…