Neeli Anneler ...(Fahriim Patoum buraya:)

oh afiyet olsun anım...ben de birazcık kapının önüne çıkıcammmmmmmmmmmmm.......
karşı kuaförler falan çıkmış azıcık keyif yapayımmmmmmmmm opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

burdaki çenen yatemedi git kapının önünde de çene yap biraz insancıkalrın kafasını şişirirsin sen şimdiii onlarda napsın ayıp olur diye seslrini çıkarmadan dinlerlerdelikafaduldendelikafadulden

ohh afiyet olsun canalrım bende şimdi türk kahvesi içiyorummmmmm....:içelim:
ohh afiyet olsun şekerimmm....

burdaki çenen yatemedi git kapının önünde de çene yap biraz insancıkalrın kafasını şişirirsin sen şimdiii onlarda napsın ayıp olur diye seslrini çıkarmadan dinlerlerdelikafaduldendelikafadulden

herkes bizmi dimi kız fahrişş..bunu idare etsinnn..Çenesi düşükk patoşşşş :lepi:

herkes bizmi dimi kız fahrişş..bunu idare etsinnn..Çenesi düşükk patoşşşş :lepi:

sağol canım benim..Şeniz
ay evet kız yeşimmm napcan arkadaşlık hatrına garibim üzülmesin diyee idare ediyoz iştee olsun ama sevap sevapp hayatımm:roflol::roflol:

sağol canım benim..Şeniz
ay evet kız yeşimmm napcan arkadaşlık hatrına garibim üzülmesin diyee idare ediyoz iştee olsun ama sevap sevapp hayatımm:roflol::roflol:

Boşver hayatım biz insanlığımızı yapalımda kaydirigubbakcemile3
kız ırmakların video ve resim lerinin slaytları çıkmışş verdiler bugün...hepsi 37 lira anam 40 da geçen verdim bilet parasıı 100 de kıyafetlerine verdikk...para pull kalmadııı :uhm: mafoldumben

Son düzenleme:
Boşver hayatım biz insanlığımızı yapalımda kaydirigubbakcemile3
kız ırmakların video ve resim lerinin slaytları çıkmışş verdiler bugün...hepsi 37 lira anam 4 da geçen verdim bilet parasıı 100 de kıyafetlerine verdikk...para pull kalmadııı :uhm: mafoldumben

anaaa bu ne kızzz okulda adım atsan paraa desenee yandık valla yandıkkkmafoldumben

GÜNAYDIN demeye geldim amm neşeli anneler yok...gününüz aydın gönlünüz aydın olsun ....a.s.a.s.

GÜNAYDIN demeye geldim amm neşeli anneler yok...gününüz aydın gönlünüz aydın olsun ....a.s.a.s.
günaydın canım opuyorumnanaktan

Günaydınnnn canım arkadaşlarım güzel annelerimmmm ŞenizŞenizŞeniz

günaydın canımın içi opuyorumnanaktan
günayıdn kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrŞenizŞeniz
günaydın hayatım.....opuyorumnanaktan
x
nasılsınız bi tanelerimmmmmmmmmmmmmmm :1hug:

günaydın canım opuyorumnanaktan

günaydın canımın içi opuyorumnanaktan

günaydın hayatım.....opuyorumnanaktan
x
nasılsınız bi tanelerimmmmmmmmmmmmmmm :1hug:

ayy neolsun iyiyiz hayatım hep aynı işteee...
sen nasılsınn a.s.

pis kıllıııııııııııııııııııı

ay yesinler senin idareniiiiiiiiiiiiiiiiiiii laelaelaelaelae laelaelaelaelae laelaelaelaelae
sağol canım benim..Şeniz

he çok sevappppppppppppppp...koca koca karılarsınız utanmıyonuz dedikoduya..bi gittik hemen arkamdan dedikoduuuuuuuuuuuuuuu :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:
ben illaki sizi tenhada yakalırmmmmmmmmmmmmmmm :lepi: :lepi: :lepi: :lepi:

günaydın canım hoşgeldinnn nbrrrrrrrrrŞeniz

iyiyim sizi gördüm daha iyi oldum......sabahtan beriiiiii gelen giden öss puanın hesaplatan çoktu anca oturdum..birazdan kahve yapıcam içicemmmmmm......

sen napıyon canım ayberk nasılllllllopuyorumnanaktan

pis kıllıııııııııııııııııııı

ay yesinler senin idareniiiiiiiiiiiiiiiiiiii laelaelaelaelae laelaelaelaelae laelaelaelaelae

he çok sevappppppppppppppp...koca koca karılarsınız utanmıyonuz dedikoduya..bi gittik hemen arkamdan dedikoduuuuuuuuuuuuuuu :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:
ben illaki sizi tenhada yakalırmmmmmmmmmmmmmmm :lepi: :lepi: :lepi: :lepi:

eeee anacım bi gittin gelmedinki bidaha hani senin gittiğine değil seni dinleyen insancıklara acıdımm kafaları şişti gariplerinnnnnnnnnn:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

ayy neolsun iyiyiz hayatım hep aynı işteee...
sen nasılsınn a.s.

iyiyim hayatım...ben artık spora akşamları değil sabahları gidicem...akşak arkadaşlarla oturduk onlarda geliceklermiş..ama onlar akşam gidemiyorlar sabah 6,30 dan 8 e kaar gidicezzzzzzzzz zemuszemus bu sabah bol bol uyudummmmmmm

iyiyim hayatım...ben artık spora akşamları değil sabahları gidicem...akşak arkadaşlarla oturduk onlarda geliceklermiş..ama onlar akşam gidemiyorlar sabah 6,30 dan 8 e kaar gidicezzzzzzzzz zemuszemus bu sabah bol bol uyudummmmmmm

ohhh ne güzell valla aslında sabahları gitmek daha iyi olur kız insan şyle bi kendine gelir zinde başalar günee kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

eeee anacım bi gittin gelmedinki bidaha hani senin gittiğine değil seni dinleyen insancıklara acıdımm kafaları şişti gariplerinnnnnnnnnn:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

ay sanane yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.... kafası şişenlerden senimi şişiriyommmmmmmm...bak fena yaparımmmm.. şimdi ararım iş yerindennnnnnnnnnnn iki saat konuşurup ..sen kapatırsan tekrar ararımmmmmmmmmmmmm :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

ohhh ne güzell valla aslında sabahları gitmek daha iyi olur kız insan şyle bi kendine gelir zinde başalar günee kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

vallahi bilmiyom hayatımmmmmmmmmmmmmm .. yarın sabah denicem...artık uyku sersemiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii yanlış yanlış şeyler yapmıyayımmmmmmmmmmmmm :roflol: :roflol: :roflol:

ay sanane yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.... kafası şişenlerden senimi şişiriyommmmmmmm...bak fena yaparımmmm.. şimdi ararım iş yerindennnnnnnnnnnn iki saat konuşurup ..sen kapatırsan tekrar ararımmmmmmmmmmmmm :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

ne bağırıyon heeeeeeeeee ne bağırıyonnnnnnnn :eek:klava::eek:klava: yzaık değilmi o kadar insana :eek:lmaz: yaparsın sen valla patoşsun bekelrim senden ben de bırakırım ahizeyi elimden konuşursun sen orda kendi kendineeeeeeeeeeeeeeeeeeee:roflol::roflol::roflol:

X