Neeli Anneler ...(Fahriim Patoum buraya:)

Kız emel sen facebook ta bana ne terbiyesiz terbiyesiz şeyler yazıp rezil ediyon ....Farklı ortamlarım var benimm aaaaaaaa ne diyceksen aç telde de burda de...
benimde bi karizmam saygınlığım var canımmm :mymeka: :sm_cool:

ayy kızlarrrrrr sahi söyliyeyim şimdiedn ben pazartesi olmucamm kardeşimin nikahı var 4.30 daa yıldırım nikahııııııııı:teytey::teytey:

şekerler çıkıyorum bennn öpüyorum sizleri ve kuzucuklarımı iyi tailler sizeeeeeeeeeeeeŞenizŞenizŞeniz

ayy kızlarrrrrr sahi söyliyeyim şimdiedn ben pazartesi olmucamm kardeşimin nikahı var 4.30 daa yıldırım nikahııııııııı:teytey::teytey:

hayda ne nikahı bu beeeeeeeeeeee ay senin kardeşin askerden yeni gelmedimi ..ne oluyor ya...
ay ne uyuzsun her şeyi son dakika söylüyorsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnndelikafadulden

ay pardon ne biliyim ben senin her yerde farklı kişilikte davrandığınııııııııııııııııııııı :teytey: :teytey:

ay pardon ne biliyim ben senin her yerde farklı kişilikte davrandığınııııııııııııııııııııı :teytey: :teytey:

Her yerde farklı kişilik diye bişey yok canım...
Ortamına göre davranmak diyelim onaa...
Seninle paylaştığım şeyler farklı başkasıyla farklı ...Her şey her yerdede denmezkiii..
Anladınmı patoşum benimmmm :1hug:

iyide ben sana orda allah iyiliğin versindedim bişey demedim pardonnnnnnnnnnn

allah seni ne etmesin emi kıllı şeyy
demişinnnnnnnnnnnnn

ay allah seniiiiiiiiiii :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
kız ben onu kıllıyı recebe dedim sen niye üstüne alınıyon..ben recebin hayranıyım sana ne oluyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ...

ay şoklardayım yeşim delikafadulden delikafadulden delikafadulden ..şimdi fahrişi aradımmmmmmmmmmmm....ne bu ni kah kız dedim..ay onun kardeşi kız kaçırmış..geldiği gibi annesi babası bi anda düğn telaşına düşmüşler..neler olmuş bir haftada....benim hiç haberim yok..o sana anlatmış..banada söyledim sanıyormuş..şok oldum ..
kız dedim..ben akşam evde ne olsa şöyle oldu böyle oldu diye natlen size gelince anlatıyom..sen bi hafta bundan hiç bahsetmesin..ne dilisin dedim ya..ama çok acayip..ne biçim kardeşi var gençlik hevesinle kaçırı vermiş kızıııııııııı :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:

ay allah seniiiiiiiiiii :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
kız ben onu kıllıyı recebe dedim sen niye üstüne alınıyon..ben recebin hayranıyım sana ne oluyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ...

banada diyonuz ya kıllı pisliği...iyi hadi ben yanlış anladım ...
Uyarayım dedim naniknanik
Patoşş ne yapacağın belli olmaz senin...

banada diyonuz ya kıllı pisliği...iyi hadi ben yanlış anladım ...
Uyarayım dedim naniknanik
Patoşş ne yapacağın belli olmaz senin...

yuh ben sana ne zaman kıllı dedimmmmmmmmmmmmmmmmmm....
sen kendi yaptıklarına bak...
üstüne alınıp alınıp tavır yapıyorsun..deli yaaaaaaaaaaaaaa kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile

bende diyorum ne yazmışım döndüm baktım bişeylde yazamışım...ay allahım. :lepi: :lepi: :lepi:
hayatta bir daha paylaştıklarına yorum yapmamlülülülülülü

evet bursaya gittiğimiz hafta oldu olaylar...ben biliyodum orda olduğum için.Fahriş pek yazamadı ya bu ara ...Msn de dedim sanıyomuş heraldeee...
Valla hayırlısı olsun artık ne diyelim Allah pişman etmez işallahda çook iyi olurlarrrr :1hug:

yapmazsan yapma beeeeeeeeee :dilcikar::dilcikar::dilcikar:

ay inşallah pişman olmazlarda mutlu olurlar ya...vallahiiiiiiiiii amin ...ama çok şaşırdım deli cesareti yani..gençlik yaaaaaaaaaaaaaa

yapmazsan yapma beeeeeeeeee :dilcikar::dilcikar::dilcikar:

lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü

canım ben çıkıyorummmmmmmmmmmmmmmmm iyi akşamlar öptüm seni ve ırmağııııııııııııııııııııııııııııııııı Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz

merhaba kızlarrrr!a.s.herkes nasıl:sm_confused: bir bakıp kaçayım dedim az sonra eşim öğle yemeğine eve gelir!sabah öğle akşam hiç bitmiyor işim!görüşürüz yine ben hazırlıklarımı yapayım da!....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…