Neeli Anneler ...(Fahriim Patoum buraya:)

kız sizle beraber bende dünyanın sigarısını içtim yanlız sizinle içtiğimizden beri dün akşam içtim bitane ondan öncesi içmedim hiçç a.s

allah allahhhhhhhhhhhhhhhhhh yesinler onun bebek gibi yüzünü ....parlak sazanım benim...ay fahriş artık ben sana parlağım ..dicemmmmmmmmmmm kaydirigubbakcemile2

aferin yaptırmamışınızdır zatennnnnnnn alkisalkisalkis

şirketemi geldi kız o karıı CADIARZU

ay ay ay mütevazimişte buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu kaydirigubbakcemile3
ay allahım gazada gelmezmişşşşşşşşşşşşşşşşşş :1hug:

ÖLDÜREN DİALOGLAR 2
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

:asigim::asigim::asigim::asigim::asigim::asigim:

yok kız evlerine gelmiş...selçuğun arkadaşının karısımış ya...yeşimde ona sinir olmu..adam yanında erkeğim diye geziniyor diyeeeeeeeeeeee -tatlicadiarzu-

evelrine değil anacım şirketedir kız yeşim hiç öyle birini eve alırmııııııııı paralar valla o kadınıııııııııııkötükedihüsokötükedihüso

SEN İÇMİYORMUSUN ARTIK CANIM..İYİCE BIRAKTINMI ? alkisalkisalkis

ben her zaman içmiyorum haytaım zaten yeri geliyo 1 sene ağzıma koymuıyorum bazen 2 3 ay içmiyorum ama zaten normalde öyle hafta arası falan içmem içersem pazar günleri bitane iki tane öyle yani benimki keyfii

ben her zaman içmiyorum haytaım zaten yeri geliyo 1 sene ağzıma koymuıyorum bazen 2 3 ay içmiyorum ama zaten normalde öyle hafta arası falan içmem içersem pazar günleri bitane iki tane öyle yani benimki keyfii

he özel gecelerde içiyon yani dün akşam ondanmı içtinnnnnnnnnnnnn kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2

ŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz

kız sizle beraber bende dünyanın sigarısını içtim yanlız sizinle içtiğimizden beri dün akşam içtim bitane ondan öncesi içmedim hiçç a.s
Valla ogünkü tadı alamadım bende hiç bi sigaradan :asigim:
evelrine değil anacım şirketedir kız yeşim hiç öyle birini eve alırmııııııııı paralar valla o kadınıııııııııııkötükedihüsokötükedihüso
Valla paralarım kovarım kızzz :mymeka:
Bi kere daha kovmuştumya selçuğun arkadaşlarınııı sırnaşık şey

ee gerçekten evemi geldiler bu söylediğin kadınlarrrrrrCADIARZU

haaaaaa dimiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiikaydirigubbakcemile3

aman be hemen ne bozuyon ne güzel kekliyodummmmmmmmmm kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2

sen beni kekelemek için kır fırın ekmek yemen yemen lazım anacımmmmmmmmmmm geçcen bunlarıııııııııııı:dance::dance::dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…