Neeli Anneler ...(Fahriim Patoum buraya:)

yok valla parlıyoduuu bebek gibi yüzü var ..Cildi falan harika pürüzsüz bir ten vallaha parlıyoduuuuuuuu..Karanlıkta ne sigara içtik yaaaa..sigaranın ışığında parlıyoduuu bebeğeeeemmm Şeniz
Zaten bizde yaptık heralde ama onu oturtturamadıkk

kız sizle beraber bende dünyanın sigarısını içtim yanlız sizinle içtiğimizden beri dün akşam içtim bitane ondan öncesi içmedim hiçç a.s:nazar::nazar:

yok valla parlıyoduuu bebek gibi yüzü var ..Cildi falan harika pürüzsüz bir ten vallaha parlıyoduuuuuuuu..Karanlıkta ne sigara içtik yaaaa..sigaranın ışığında parlıyoduuu bebeğeeeemmm Şeniz
Zaten bizde yaptık heralde ama onu oturtturamadıkk

allah allahhhhhhhhhhhhhhhhhh yesinler onun bebek gibi yüzünü ....parlak sazanım benim...ay fahriş artık ben sana parlağım ..dicemmmmmmmmmmm kaydirigubbakcemile2

aferin yaptırmamışınızdır zatennnnnnnn alkisalkisalkis

Anaaaammm oneeeee :1shok::1shok::1shok::1shok:
Ayyy karı koca bi çift geldi karının etek abartmıyorum tam kıçının tepesindeee aman allahım bu oturmasın bi yere vallahi şeyi görünür dememe kalmadı oturdular yanındaki herifteee erkeğim diye geziyo yanında yaaaaaaaa :mymeka:
Tam kaşar tipli götüde kocaman bide kısa bacakkkk ...Götü yere yakın yaniiiii :roflol::roflol::roflol:

şirketemi geldi kız o karıı CADIARZU

canım benim yaaaaaaaa yerim kız ben seniiiiiiiiiiicokacimcoook
siz gelin yeterki hayatım ben size topalda olsam hizmet ederim :1hug:
ama allah var sizde bana doğru düzgün bişey yaptırmadınız yanii hep yardım ettiniz canalrım benimmmmmmmmmŞenizŞeniz

ay ay ay mütevazimişte buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu kaydirigubbakcemile3
ay allahım gazada gelmezmişşşşşşşşşşşşşşşşşş :1hug:

ÖLDÜREN DİALOGLAR 2
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

ay ay ay mütevazimişte buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu kaydirigubbakcemile3
ay allahım gazada gelmezmişşşşşşşşşşşşşşşşşş :1hug:

ÖLDÜREN DİALOGLAR 2
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

:asigim::asigim::asigim::asigim::asigim::asigim:

yok kız evlerine gelmiş...selçuğun arkadaşının karısımış ya...yeşimde ona sinir olmu..adam yanında erkeğim diye geziniyor diyeeeeeeeeeeee -tatlicadiarzu-

evelrine değil anacım şirketedir kız yeşim hiç öyle birini eve alırmııııııııı paralar valla o kadınıııııııııııkötükedihüsokötükedihüso

SEN İÇMİYORMUSUN ARTIK CANIM..İYİCE BIRAKTINMI ? alkisalkisalkis

ben her zaman içmiyorum haytaım zaten yeri geliyo 1 sene ağzıma koymuıyorum bazen 2 3 ay içmiyorum ama zaten normalde öyle hafta arası falan içmem içersem pazar günleri bitane iki tane öyle yani benimki keyfii :nazar:

ben her zaman içmiyorum haytaım zaten yeri geliyo 1 sene ağzıma koymuıyorum bazen 2 3 ay içmiyorum ama zaten normalde öyle hafta arası falan içmem içersem pazar günleri bitane iki tane öyle yani benimki keyfii :nazar:

he özel gecelerde içiyon yani dün akşam ondanmı içtinnnnnnnnnnnnn kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2

canım benim yaaaaaaaa yerim kız ben seniiiiiiiiiiicokacimcoook
siz gelin yeterki hayatım ben size topalda olsam hizmet ederim :1hug:
ama allah var sizde bana doğru düzgün bişey yaptırmadınız yanii hep yardım ettiniz canalrım benimmmmmmmmmŞenizŞeniz
ŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz

kız sizle beraber bende dünyanın sigarısını içtim yanlız sizinle içtiğimizden beri dün akşam içtim bitane ondan öncesi içmedim hiçç a.s:nazar::nazar:
Valla ogünkü tadı alamadım bende hiç bi sigaradan :asigim:
evelrine değil anacım şirketedir kız yeşim hiç öyle birini eve alırmııııııııı paralar valla o kadınıııııııııııkötükedihüsokötükedihüso
Valla paralarım kovarım kızzz :mymeka:
Bi kere daha kovmuştumya selçuğun arkadaşlarınııı sırnaşık şey

ya bak hep beraberken sigaranın tadı bile bi başka oluyo dimi hayatımmmmmm Şeniz

ee gerçekten evemi geldiler bu söylediğin kadınlarrrrrrCADIARZU

haaaaaa dimiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiikaydirigubbakcemile3

aman be hemen ne bozuyon ne güzel kekliyodummmmmmmmmm kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2

sen beni kekelemek için kır fırın ekmek yemen yemen lazım anacımmmmmmmmmmm geçcen bunlarıııııııııııı:dance::dance::dance:

X