Neeli Anneler ...(Fahriim Patoum buraya:)

ayyyy bu ne yaaaa böyle hayatmı geçerrrr...hayatımm eşine söyle gelmesin yemeğe hergün onun için yemek yetiştirmeye toplamayamı uğraşıcan ömrün boyuncaa ...All kızını çık dışarııı ...annen falan yokmu ona bırak kızını kendi başına bişeyler yap... :çok üzgünüm:

valla çok zor bir adamla evlenmişim :1no2:işi zor ,kendi zor ona çalışmaktan kendimi unuttum :bbo:bu arada çocuk da zor bir çocuk oldugamyoncuiremsu bende ev düzensiz olunca tahammül edemiyorum gerçekten ev hanımlığı eğer işini sallamıyorsan zorrrr! hizmetçi gibi hissetmeye başladım gözümü açıyorum iş yapmaya başlıyorum maaşla çalışsam para veriyorlar bari ayy çok dolmuşum bu ara asabiyim!az önce çamaşırları asıyordum komşum geçti kadın hiç evde oturmuyor sürekli geziyor kocası emekli olmuşi evin işlerini yapıyor birgün baktım adam bahçe demirlerine halıları asmış tozlarını çırpıyordu :1shok:kadın da komşuda oturmuş börek çörek yiyip dedikodu ediyordu!beni görünce şimdi dalga geçer gibi geçti kolay gelsiiinnn diyerek beni sürekli temizlik yaparken görüyorlarhihoyyyt anacımm ama benim eşim birgün yemeksiz kalsın kafayı yiyor!....
ne çok söylendim değil mi?kaydirigubbakcemile3bu arada siz iyi tanıyorsunuz birbirinizi sanırım!...

annem istanbulda:a015: ailelerimiz uzakta onun ailesi adanada olmasa da olur annesi yok zaten:1no2: üvey annesini de salla gitsin!şu an yanımda teyzem var ama kızım bana bağımlı kaydirigubbakcemilebırakmıyor peşimi şimdi o olmasa size yazamazdım!adam dışardaki yemekleri beğenmiyor maalesef özellikle evi yakın tutuyor hergün gelmek için!a.s

NEYSE BEN YİNE KAÇIYORUM KIZIM DURMUYOR ÖPTÜM SİZLERİ....a.s.

hehhh evet hayatım onlarrr...Ama bu ara çok iyi zaten doğum yapacaktıya ben onu hep aradımm :teselli:
facebook ta valla gördümde hiçç kim ne hatırlamıyormkiiiii

ay iyi hadi hayatm aranızın iyi olmasına sevindim canımkaydirigubbakcemile3

aynen katılıyorum ya..gerçekten eşin falan ehrgün gelmesin sonra çok üzülürsün gençliğim öyle geçti diyeeeeeeeeeeeee:a015:

ay hayatım zor senin işinde...evet tanıyoruz canım ama yüz yüze tanışmadık bir iki senedir netten grüyoruzmsn denfalan görüşüyoruz..telde öyle....

sen bak bizi dinle hayatını değiytir..kaç yaşındasın hayatım sen

AAAA bu ne böyle hayatım yaa hergün hergün insan kafayı yer ee o zaman gerçekten eşin bir eş değil kendine hizmetçi almış olurmu hep böyle hergün söylesene canım eşine senin hiç eşin dostun yokmu gidecek gezecek bi yerin yokmu canım ayy gelemem doğrusu bu kadarınaa yazık etme kendine biran evvel bu duruma bence bi çare bul canımm a.s

günaydın kızlar!a.s.evet buna bir çözüm bulmam lazım artık sinirlerim gerildi iyice:1shok: birde şartlar yüzünden aslında biraz böyle eşim şu an doktora yapıyır, ondan önce askere gittik ve yüksek lisans vardı öğretim görevlisi ve her zaman çalışmak zorunda:1no2: ben evde kaldım iş olmayınca ve çocuk olunca gamyoncuiremsuburda da çok çevrem yok olanlar da bana uymuyor kafa dengi değiller:1no2: işte böyle arkadaşlar düzelecek inşallah ben kafayı çizmeden!....a.s

günaydın canımm hoşgeldin a.s
e yani bencede bi çözüm bulman lazım eşin kariyer yapacak sen kafayı yiyecen evde olurmu hiç öylee daha ne kadar devam edecek ki bu böyle

günaydın canlarım nasılsınızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz .....
iyimisinizzzzzzzzzzzzzzzkaydirigubbakcemile3

günaydınn canımmmmmmm hoşgeldinnnnnnŞeniz

hoş bulduk canım nasılsın hayatım...ay arkadışm geldi geçenlerde doğum gününe giktmiştik face booka benim sayfama doğum günü fotomuzu eklemiş...oturukkahve içtik fal baktık vallahi keyfim yerine geldi...bu gün hiç işimde yok

günaydın kızlarrrr!a.s.nasılsınız?ben kendime dönme çalışmalarına başladım!...a.s

günaydın kızlarrrr!a.s.nasılsınız?ben kendime dönme çalışmalarına başladım!...a.s

günaydın canımm iyiyiz sen nasılsınna.s hadi bakalım gazan mübarek olsun sana başarılar diliyorum çalışmalrında kaydirigubbakcemile3 ne yapmayı düşünüyosun konuştunmu eşinle hiçça.s

eşimle konuşmam pek birşeyi değiştirmiyo :1no2:anlamak istemiyor çünkü o benim çok rahat olduğumu düşünüyor a.sruh halim problemli ona göre yani ben mutsuz olacak birşeyler hep buluyorum! tavırlarımla anlatacağım!onu bırakıp hiçbiryere gitmedim şimdiye kadar şimdi gideceğim mesela evle çok ilgileniyordum ona göre temizlik hastası oldum :1closedeyeseşlerini toplamaktan umursamayacağım artık!...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…