Neeli Anneler ...(Fahriim Patoum buraya:)

Merhaba canım :1hug:
kolay gelsin sana o zaman... benneyaptımki

günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
canlarım ciğerlerim nasılsınızzzzzzzzzzzzz

koay gelsin canım kaydirigubbakcemile3

Günaydın görümceeeeeeee nassıınnnn Şeniz

günaydın canımcımmmmmmmmŞeniz

kolay gelsin canım sanaaaaa.s

günaydınlar bebişimnasıl geçti nikanız..hadi hayırlı olsun bakalım......
sen nasılsın canımkaydirigubbakcemile3

sağol canım benim işallah hayırlı olur bakalımm :Saruboceq: iyi geçti nasıl olsun iki dakkada kıyılıverdi iştee ama güzeldii benim kuaför faciam haricinde dün kuaföre gititm dip boyası yaptırmaya saçlarım açılmadı bi görsen delircektim sabah 10 buçuktan 3 ekadar kuafördeydim sinirlerim çok bozulduuuuulaelaelaelaelaelaelaelaelaelae

Ehh tünaydın artıkkkk hoşgeldinnn bebişim .. a.s.
İyiyim sen nasılsın....

ay eveit tünaydın oldu anım dimi....yaaaaaaaaa
iyiyim hayatım vallahi çok mutluyum bu gün ..buraki halamın kızının haziran 5-6 sında düğünü var...evleniyor.....benden 2 yaş küçük..
benim edremitti büyük halamvar babamın ablası..çok severim ama yıllardır görüşemiyodukkkkk o gelcekmişşşşşşşşşşşşşşş ..onu sevindim yıllardır görüşemedik ya..inanabiliyormusun

aaa iyi hadi canımm allah mesut etsin yeni evlenenleri :1hug:
sanada gözün aydın canımm halanı görecen kısmetse ama edremit çok uzak değilki niye görüşemediniz yıllarca hayırsız yeğennnnn yerimseniben kaydirigubbakcemile3

Aaaaa ...iyi hadi görüşmüş olacaksınızzz ...

kız görüşemiyoruzzzzzzzzzzzz haatım ya.....ben gidemiyorum zaten..oa torunlarına bakıyorrrrrrrrrrrr hiç gelemiyordu.....ama çok sevindim sen naptın ya anlatsana

delikafadulden

a yazmışın giörmemeşimmmmmmmmm...
ay iyi hadi olmuş bitmiş...ama senin saçın niyeeeeeeeee açılmadıkiiiiiiiiiiiii delikafadulden
sinirden gerçekten delirir insan ya.....
çektinmi canım foto ...bizeeeeeeeeeeee

Aaaaa ...iyi hadi görüşmüş olacaksınızzz ...

evet ya...vallahi bu akşamda kızımla arkdaşlarla dışarı yemeğe çıkcaz.....sonrada bi yerlerde oturucaz..şimdiden güzel vakit geçircem diye seviniyorummmmmmmmm...
belki eşimde gelcekmiş

evet ya...vallahi bu akşamda kızımla arkdaşlarla dışarı yemeğe çıkcaz.....sonrada bi yerlerde oturucaz..şimdiden güzel vakit geçircem diye seviniyorummmmmmmmm...
belki eşimde gelcekmiş

oh oh ne güzel ben arkadaşlarımı unuttum yaaa :a015:daha kıçımın üstüne yeni oturabildim yemek yapılmada üstelik akşam için!....:1no2:

oh oh ne güzel ben arkadaşlarımı unuttum yaaa :a015:daha kıçımın üstüne yeni oturabildim yemek yapılmada üstelik akşam için!....:1no2:

ay o kadar çok sürdümü işlerin hayatım ya...ne yaptın o kadarrrrrkaydirigubbakcemile3
ay niye unuttun arkadaşlarını çık arada stres at değişiklik olur insana çok iyi geliyor canım

kızlar...bebişlerim nerdesiniz ya nereye kayboldunuzzzzzzzzzz:lepi:

geldim burdayımmm...
Akşama kimle gitcen yemeğee kaç kişi gitceksiniz ... :uhm:
Ayyy benimde arkadaşım doğum yapmış normalde 1 haziranda girecekti doğuma ırmaktan bir gün önce tesadüfe bakarmısın...ama suyu gelmiş ctesi almışlarrr. daha bugün haberim oldu...Bizimde ona gitmemiz lazım artık ne zaman gideriz bilmiyom...eşimle bizi yapan arkadaşlar bunlar :jeyyar: biz çıkmaya başladıktan sonrada biz onları ayarlamıştık kaydirigubbakcemile3

ay o kadar çok sürdümü işlerin hayatım ya...ne yaptın o kadarrrrrkaydirigubbakcemile3
ay niye unuttun arkadaşlarını çık arada stres at değişiklik olur insana çok iyi geliyor canım

sabah başlıyorum kardeş hihoyyytkahvaltı hazırla, çocuğu doyur ,topla,sonra hemen öğlen oluyor yine eşime yemek hazırla topla bu arada ortalığı topluyorum, çamaşırım bitmiyor yıkanacakları yıka as!:1shok:ütü oluyor sonra akşam yemeği bu arada kız durmuyor gamyoncuiremsubahçeye çıkalım oyun oynayalım vs...akşam eşim gelince yemekten sonra çay atıştırmalık derken yatana kadar iş yapıyorumlaelaelaelaelae dışarı çıkamıyorum bile kızımda sağolsun hiper cadı....birde kpss.ye girmek istiyorum eşim diyor ki kk.ya takılacağına ders çalış napıyorsun ki!...Çok üzgünüm çoook

ha 4 kişi 4 arkadaş gitcez canımhani face bookta vardı ya öğretmenler gülşah emine falan görmüşündür fotolarını.. onlarla ikisinin koasıg gelcek.......ay çok eğlencez geçenkinde eğlenememiştim canım...

ay hadi gözünüz ayın bebek gelmiş... hani eşinle isizi yapıp sonra aranızın açıldığı mu bunlar hani davet etcekti bi türlü edemiyordu hayatım onlarmııııııııı

aaaaaaaaaaaaaaaaaa
çildırmamamk elde değilllllllllllllll delikafadulden delikafadulden
yemin ederim evdede oturmak çok zor ya....ev kadınlığı adamı delirtir her gün aynı işşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş alkisalkisalkis
ay ay ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy vallahi çok zor ..allah yardımcın olsun ama kızınıda al çık vallahi dışarlara evde bunalırsınnnnnn kaydirigubbakcemile3

one ya her gün hergün ütü bulaşık çamaşırrrrrrrrrrr fisfisfis fisfisfis

hehhh evet hayatım onlarrr...Ama bu ara çok iyi zaten doğum yapacaktıya ben onu hep aradımm :teselli:
facebook ta valla gördümde hiçç kim ne hatırlamıyormkiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…