yüzsüz nolcakkkkkkkkkk ay sen bana gelince benim çiçeklerden de istersinnnnnnnn delikafaduldendelikafadulden
anaammm gelmişler bacılar ben telde çene yapmaktan bi mesajı yazamadım kaydirigubbakcemile3
ee anacım allah sana bi çene vermiş maşallah hiç durmuyo kiiiiiiii hep lak lak lak lak:roflol::roflol:
kızzz o kadar geldimde bi terasını göremedimm haaaaaa :1hug:
kızzz o kadar geldimde bi terasını göremedimm haaaaaa :1hug:
vallahi hayatım güzellerse istemem..direk çalarım..çalınca daha çok tutuyormuş öyle duymuştummmmmmmmmmm kaydirigubbakcemile3
gözün nereye bakıyordu yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa delikafadulden ben olsam her şeyi ince ince incelerdimmmmmmmmmmm :lepi: :lepi:
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:vallahi hayatım güzellerse istemem..direk çalarım..çalınca daha çok tutuyormuş öyle duymuştummmmmmmmmmm kaydirigubbakcemile3
Kadriyeyleeeeee kaydirigubbakcemile3ay allah seni kiminle çene yapıyon zilli....:roflol: :roflol:
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
öylemi bu çokmu çenesi düşükkkkkkkkkkk :roflol: :roflol: :roflol:
yuhhh Allahtan korkk be bakk Allağaaannn adını verdimmm fahrişşşş...Senden ala gevezemi var kimseye fırsat vermedinn :mymeka:
ay kız o benim endamıma bakmakdan başka bişey gözü görmüyodu kiiiiiiiiiii:roflol::roflol:
anam zaten bi hoh dedik oturduk ondada elektürükleriniz getttii.... :mymeka:
iftira atma senden fırsat mı kaldı bize konuşmayaaaaaaa lülülülülülülülülülülülü
anacım endamımım gözünüzü almasın diye elektrik idaresine ben rica etmiştim ondan gitti elektriklerrrrrrr:roflol::roflol::roflol:
çal hayatım çal da koca saksıları nerene sokcan kiiiiiiiiiiii:roflol::roflol::roflol:
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
Kadriyeyleeeeee kaydirigubbakcemile3
senceeeeeeeee ?????
Yalan kız vallahi iftira kendi 2 sn. susmadııı ....hep kendi konuştu fırsatta vermiyo bideee :roflol:
yavruuummm sen karanlıktada ay ışığıııı gibi parlıyoduunnnn...
Ne gerek vardı :jeyyar: canımın içi endamlım benim ay parçammmmmmm a.s.a.s.a.s.a.s.
Topal bacağına bakmadan bize hizmet etmeye çalışıyoduuuu ayyy yerimm ben seniiii kızzzzz :1hug:
ay yeşim..ne delisin sen ya..
demek karanlıkta ay ışığı gibi parlıyoduuuuuuuuuuuuuuuu:roflol: :roflol: :roflol:
neresi parlıyordu kız ay ışığı gibiiiiiiiiiiii :teytey: :teytey:
bak yine kıyamadı topal bacağınla hizmetlendi diye..
sizde hiç utanmadınızmı hizmet ettirmene kalkıp kendiniz alı versediniz yaaaaaaaaaaaaa:sm_cool:
Anaaaammm oneeeee :1shok::1shok::1shok::1shok:
Ayyy karı koca bi çift geldi karının etek abartmıyorum tam kıçının tepesindeee aman allahım bu oturmasın bi yere vallahi şeyi görünür dememe kalmadı oturdular yanındaki herifteee erkeğim diye geziyo yanında yaaaaaaaa :mymeka:
Tam kaşar tipli götüde kocaman bide kısa bacakkkk ...Götü yere yakın yaniiiii :roflol::roflol::roflol:
yok valla parlıyoduuu bebek gibi yüzü var ..Cildi falan harika pürüzsüz bir ten vallaha parlıyoduuuuuuuu..Karanlıkta ne sigara içtik yaaaa..sigaranın ışığında parlıyoduuu bebeğeeeemmm Şeniz
Zaten bizde yaptık heralde ama onu oturtturamadıkk
yavruuummm sen karanlıktada ay ışığıııı gibi parlıyoduunnnn...
Ne gerek vardı :jeyyar: canımın içi endamlım benim ay parçammmmmmm a.s.a.s.a.s.a.s.
Topal bacağına bakmadan bize hizmet etmeye çalışıyoduuuu ayyy yerimm ben seniiii kızzzzz :1hug: