Neeli Anneler ...(Fahriim Patoum buraya:)

yüzsüz nolcakkkkkkkkkk ay sen bana gelince benim çiçeklerden de istersinnnnnnnn delikafaduldendelikafadulden

vallahi hayatım güzellerse istemem..direk çalarım..çalınca daha çok tutuyormuş öyle duymuştummmmmmmmmmm kaydirigubbakcemile3

vallahi hayatım güzellerse istemem..direk çalarım..çalınca daha çok tutuyormuş öyle duymuştummmmmmmmmmm kaydirigubbakcemile3
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

ay allah seni kiminle çene yapıyon zilli....:roflol: :roflol:
Kadriyeyleeeeee kaydirigubbakcemile3

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
öylemi bu çokmu çenesi düşükkkkkkkkkkk :roflol: :roflol: :roflol:

senceeeeeeeee ?????
Yalan kız vallahi iftira kendi 2 sn. susmadııı ....hep kendi konuştu fırsatta vermiyo bideee :roflol:

iftira atma senden fırsat mı kaldı bize konuşmayaaaaaaa lülülülülülülülülülülülü

La Allahtan kork laaaa...ağzımı açsam lafımı kestinnnnn zaten bidahakine ağzına bant çekecem olmadı aha böyle kafana vuracamm :mymeka:
bıdı bıdı bıdı bıdı bıdı ayyyyyyyyyyyy .... :bbo:

anacım endamımım gözünüzü almasın diye elektrik idaresine ben rica etmiştim ondan gitti elektriklerrrrrrr:roflol::roflol::roflol:

yavruuummm sen karanlıktada ay ışığıııı gibi parlıyoduunnnn...
Ne gerek vardı :jeyyar: canımın içi endamlım benim ay parçammmmmmm a.s.a.s.a.s.a.s.
Topal bacağına bakmadan bize hizmet etmeye çalışıyoduuuu ayyy yerimm ben seniiii kızzzzz :1hug:

Son düzenleme:
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

Kadriyeyleeeeee kaydirigubbakcemile3

senceeeeeeeee ?????
Yalan kız vallahi iftira kendi 2 sn. susmadııı ....hep kendi konuştu fırsatta vermiyo bideee :roflol:

ayyyyyyyyyyyyyyyy çenesi düşüklerrrrrrrrrrrrr sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey

Ne gerek vardı :jeyyar: canımın içi endamlım benim ay parçammmmmmm a.s.a.s.a.s.a.s.
Topal bacağına bakmadan bize hizmet etmeye çalışıyoduuuu ayyy yerimm ben seniiii kızzzzz :1hug:

ay yeşim..ne delisin sen ya..
demek karanlıkta ay ışığı gibi parlıyoduuuuuuuuuuuuuuuu:roflol: :roflol: :roflol:
neresi parlıyordu kız ay ışığı gibiiiiiiiiiiii :teytey: :teytey:

bak yine kıyamadı topal bacağınla hizmetlendi diye..
sizde hiç utanmadınızmı hizmet ettirmene kalkıp kendiniz alı versediniz yaaaaaaaaaaaaa:sm_cool:

Anaaaammm oneeeee :1shok::1shok::1shok::1shok:
Ayyy karı koca bi çift geldi karının etek abartmıyorum tam kıçının tepesindeee aman allahım bu oturmasın bi yere vallahi şeyi görünür dememe kalmadı oturdular yanındaki herifteee erkeğim diye geziyo yanında yaaaaaaaa :mymeka:
Tam kaşar tipli götüde kocaman bide kısa bacakkkk ...Götü yere yakın yaniiiii :roflol::roflol::roflol:

ay yeşim..ne delisin sen ya..
demek karanlıkta ay ışığı gibi parlıyoduuuuuuuuuuuuuuuu:roflol: :roflol: :roflol:
neresi parlıyordu kız ay ışığı gibiiiiiiiiiiii :teytey: :teytey:

bak yine kıyamadı topal bacağınla hizmetlendi diye..
sizde hiç utanmadınızmı hizmet ettirmene kalkıp kendiniz alı versediniz yaaaaaaaaaaaaa:sm_cool:

yok valla parlıyoduuu bebek gibi yüzü var ..Cildi falan harika pürüzsüz bir ten vallaha parlıyoduuuuuuuu..Karanlıkta ne sigara içtik yaaaa..sigaranın ışığında parlıyoduuu bebeğeeeemmm Şeniz
Zaten bizde yaptık heralde ama onu oturtturamadıkk

Anaaaammm oneeeee :1shok::1shok::1shok::1shok:
Ayyy karı koca bi çift geldi karının etek abartmıyorum tam kıçının tepesindeee aman allahım bu oturmasın bi yere vallahi şeyi görünür dememe kalmadı oturdular yanındaki herifteee erkeğim diye geziyo yanında yaaaaaaaa :mymeka:
Tam kaşar tipli götüde kocaman bide kısa bacakkkk ...Götü yere yakın yaniiiii :roflol::roflol::roflol:

ıy iğrenç ya o kadarıda iğrenç duruyor...kız çaktırmadan çeksedin bi fotosunu gülerdik... :eek: :eek:

yok valla parlıyoduuu bebek gibi yüzü var ..Cildi falan harika pürüzsüz bir ten vallaha parlıyoduuuuuuuu..Karanlıkta ne sigara içtik yaaaa..sigaranın ışığında parlıyoduuu bebeğeeeemmm Şeniz
Zaten bizde yaptık heralde ama onu oturtturamadıkk

canım benim yaaaaaaaa yerim kız ben seniiiiiiiiiiicokacimcoook
siz gelin yeterki hayatım ben size topalda olsam hizmet ederim :1hug:
ama allah var sizde bana doğru düzgün bişey yaptırmadınız yanii hep yardım ettiniz canalrım benimmmmmmmmmŞenizŞeniz

X