Neeli Anneler ...(Fahriim Patoum buraya:)

ayy ben öyle sarkaç markaç hiç sevmiyorum emel nerden aklına geldi onu örmek :mymeka:
çiçekte hiç sevmem şu otları evde ne diye büyütürler anlamıyorum derim hep kaydirigubbakcemile3

ayyy ben o saatte sitedeydim ama girdim çıktım hemen ...12 de yattım msnde kimse yok diye ... benneyaptımki
niye canın sıkkındıkiii nolduuuuuu a.s.

a.s.a.s.a.s.

aman öyle geçti gitti..sıkıldıydım vallahi siz uyuyursunuz diye çaldıramadım özlediydim sizi....sırnaşık şey
napıyorsun sen geç geldin ya hayatım.....

ayy ben öyle sarkaç markaç hiç sevmiyorum emel nerden aklına geldi onu örmek :mymeka:
çiçekte hiç sevmem şu otları evde ne diye büyütürler anlamıyorum derim hep kaydirigubbakcemile3

a sevmiyonmu sen sarkaç...benim hiç yoktu....yaptım..benim bi çeçiğim vardı böyle ince ince yapratları var..ilk defa bu sene büyüddddddddddüüüüüüüüüüü böyle uçlar fşkırttı sarkıyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr....onu asıcamda nereye asıcamm..ay ben böyle ağaç gibi olan üyük çicekleri severim..kocaman kocaman yaprakları oluyo ya..mistik hava veriyor....

aaa sevmezmisin canım sen çiçek ben hele camın önünde duran çiçekleri çok sevreim zaten ikinci kata parmaklık yaptırınca sıralayacam çiçeklerimiiiiiiiii:dance:

yok be haytaım o kadar da koca çiçekleri sevmem evin içindeeeee orman gibiiiiiiiiiiii:roflol:

ayy hiç sevmem evet bizim köy evlerinde olur öyle her evde asılıdırr ..Çiçek doludur falan ben hiç sevmiyom çiçekte yaprak ot parçası yaa ne o öyleeee :1closedeyes:

yok be haytaım o kadar da koca çiçekleri sevmem evin içindeeeee orman gibiiiiiiiiiiii:roflol:

onun için kocamaaaaaann şöylee modern bi evinin olması lazım amaaa ...
Ben sevmiyom sıcak gelmiyo hiç o tarz büro gibi şirketlerde falan koyarlaryaaa :bbo:

aaa sevmezmisin canım sen çiçek ben hele camın önünde duran çiçekleri çok sevreim zaten ikinci kata parmaklık yaptırınca sıralayacam çiçeklerimiiiiiiiii:dance:

aaaaaaaaaaaaa o benim hayalim canımmmmmmmmm...böyle iki talı bahçeli dublex dışı ahyam veya rumeli evleri ibi evim olsun isterim hep..camlarında parmaklıklar..onun içinde sardunya menekşe...çok severim hep hayalimdi....

evin içindede sadece bi tane çiçeğim var 10 kere falan denedim o büyüklerden bakamadım kurudu...bunu denedim oldu......severim çiceği suluyayım..sabah mesala balkona kilim yaydım ben...üstüne minder attım....orda kahvaltı ettik aleyna daha yuyordu çiçeğimi suladım...kahve içtim öyle şeyleri çok seveyiorum..belkide öyle şeyler huzur veriyor olabilir

ayy hiç sevmem evet bizim köy evlerinde olur öyle her evde asılıdırr ..Çiçek doludur falan ben hiç sevmiyom çiçekte yaprak ot parçası yaa ne o öyleeee :1closedeyes:

ot zaten ama sıcaklık veriyor kız....
hazır suni süs çiceğide sevmezmisin.....böyle vazoda güller falan simli...

onun için kocamaaaaaann şöylee modern bi evinin olması lazım amaaa ...
Ben sevmiyom sıcak gelmiyo hiç o tarz büro gibi şirketlerde falan koyarlaryaaa :bbo:

ay evet bürolardan ben gittiğimde öyle hep isterdim verseniz ya bi kök diye..verirerdi ben büytemezdim :roflol::roflol::roflol:

ot zaten ama sıcaklık veriyor kız....
hazır suni süs çiceğide sevmezmisin.....böyle vazoda güller falan simli...

yaa bazılarını severimde çok değil...Çiçekçilerdeki çiçeklere bayılırım mesela misss gibi kokarlar ama böyle otlu saplı ev çiçeklerini sevmem...

yaa bazılarını severimde çok değil...Çiçekçilerdeki çiçeklere bayılırım mesela misss gibi kokarlar ama böyle otlu saplı ev çiçeklerini sevmem...

ay ben hazır çiçeklerede bayılırm yeşim...böyle ....değişik cam vazoda yaa sepette yada tabakta...borda güller mumlu eskitmeler ay bayılıdım çok severimmmmmmmmm

ay evet bürolardan ben gittiğimde öyle hep isterdim verseniz ya bi kök diye..verirerdi ben büytemezdim :roflol::roflol::roflol:

yüzsüz nolcakkkkkkkkkk ay sen bana gelince benim çiçeklerden de istersinnnnnnnn delikafaduldendelikafadulden

ben mesela fesleğeni falan çok severim mis gibi kokuyorr bizim terasta da ortancalar ebegömecleri falan var çok güzellerr a.s

Acı macı bize işlemez bacıııııııııııııııııııı nerdesinizzzzz :roflol::roflol:

ay ben hazır çiçeklerede bayılırm yeşim...böyle ....değişik cam vazoda yaa sepette yada tabakta...borda güller mumlu eskitmeler ay bayılıdım çok severimmmmmmmmm

yüzsüz nolcakkkkkkkkkk ay sen bana gelince benim çiçeklerden de istersinnnnnnnn delikafaduldendelikafadulden

ben mesela fesleğeni falan çok severim mis gibi kokuyorr bizim terasta da ortancalar ebegömecleri falan var çok güzellerr a.s

anaammm gelmişler bacılar ben telde çene yapmaktan bi mesajı yazamadım kaydirigubbakcemile3

ee anacım allah sana bi çene vermiş maşallah hiç durmuyo kiiiiiiii hep lak lak lak lak:roflol::roflol:

yuhhh Allahtan korkk be bakk Allağaaannn adını verdimmm fahrişşşş...Senden ala gevezemi var kimseye fırsat vermedinn :mymeka:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…