ay yeşim facebookta paylaşıtığın sarhoş adama bu yapılırmı var ya...ay izliyoru izliyorum kopuyorum deminden beriiiiiiiiiiiiiii:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
AYY selammmmmmmmm canalrımmmmmmm benim anca boşa çıktımmmmmmm rahat bırakırlarsaaaaaahihoyyyt
emelcim nasılsın hayatımm:1hug:
ay kız o nasıl rüya öyleeeeee kesin bi tarafların açıkta kalmış ay düşünemiyorum sizi öyleeeee sen altta ıkınıyon yeşim karnındaaaaaaa :roflol::roflol::roflol::roflol:
AYY selammmmmmmmm canalrımmmmmmm benim anca boşa çıktımmmmmmm rahat bırakırlarsaaaaaahihoyyyt
emelcim nasılsın hayatımm:1hug:
ay kız o nasıl rüya öyleeeeee kesin bi tarafların açıkta kalmış ay düşünemiyorum sizi öyleeeee sen altta ıkınıyon yeşim karnındaaaaaaa :roflol::roflol::roflol::roflol:
ayyy bende düşünemiyorum .... :roflol:
Neyse bir araya gelirsek bi deneyelimm bakalım nasıl oluyomuşşşş kaydirigubbakcemile3
ay hoş geldin canımın içi nerdesin ya özledikkkkkkkkkkkkkkk kaydirigubbakcemile3
vallahi yeşim beni etkiledi canım çıktı altında..kız eteğinide sıvadı oturdu üstümeeeeeeeee sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
deli bu yaaaaaaaaaaaaaklava:
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa deliye bak bide denivek..hadi be gitttttttttttt kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile
ay hoş geldin canımın içi nerdesin ya özledikkkkkkkkkkkkkkk kaydirigubbakcemile3
vallahi yeşim beni etkiledi canım çıktı altında..kız eteğinide sıvadı oturdu üstümeeeeeeeee sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
deli bu yaaaaaaaaaaaaaklava:
ne olur bi kere deneyiversek hamilemisin sankiiiiii... :roflol:
yani kalp kırmana değermii alt tarafı karnına etekleri sıvayıp oturup zıplayacammmm :roflol:
ayyy fahrişşş aklıma ayberkin lafı geldi ırmak karnım ağrıyo demişti emel
ayberkte dediki kakanmı var ??? hamilemisin diyooooo ayy benn koptum o akşaammmm :roflol::roflol::roflol::roflol:
ay evet yaa ayberk bu işte pat diye söyleyiveriyo aklına geleniii ay fotosunu çekcecm unutuyorum kabak yaptırdık yeşim kafasını ayberkin dur unutmazsam bu akşam çekeyimmm koyarım yarınna.s
anaaammm kabakmı ettiniz kız çocuğuuu kaydirigubbakcemile3
çek te görelim bi ben bi wc ye gidiyorum altıma salacam şimdi delikafadulden
ne olur bi kere deneyiversek hamilemisin sankiiiiii... :roflol:
yani kalp kırmana değermii alt tarafı karnına etekleri sıvayıp oturup zıplayacammmm :roflol:
ayyy fahrişşş aklıma ayberkin lafı geldi ırmak karnım ağrıyo demişti emel
ayberkte dediki kakanmı var ??? hamilemisin diyooooo ayy benn koptum o akşaammmm :roflol::roflol::roflol::roflol:
ay evet yaa ayberk bu işte pat diye söyleyiveriyo aklına geleniii ay fotosunu çekcecm unutuyorum kabak yaptırdık yeşim kafasını ayberkin dur unutmazsam bu akşam çekeyimmm koyarım yarınna.s
ay bu gün bir anda çok yoğunlaştı giremedim yaaaaaaaaaa delikafadulden
ay allah senin iyiliğini versin inşallah sırnaşık şey sırnaşık şey
ay ayberkte bizimkiler gibi patoş vallahi nerden bulmuşta omu söylemiş yaaaaaaaaa:roflol: :roflol: :roflol: nerden akıllarına geliyorsaaaaaaaaa:roflol:
amanın kel oğlan yaptırmış çocuğuuuuuuuuuuuuuuu..çekte görelim kızzzzzzzzz:teselli: :teselli:
üf kızlar çok canı sıkkın siz uyuyorsunuzdur kesin..keşke burda olsanızzzzzzzzzz... laflardıkkkkkkkkkkkkkk:1hug: özledim ben siziiiiiiiiiiii:asigim:
kaydirigubbakcemile3 günaydın canımmmmmmmmm...nasılsın hayatım...akşam gezmeyemi çıktıızzzzzzzzzzzzz kaydirigubbakcemile3
günaydın canım hoşgeldinnn Şeniz
annemlere gitmiştik hayatım ordan dönüyodukk:dance:
ayyy ben o saatte sitedeydim ama girdim çıktım hemen ...12 de yattım msnde kimse yok diye ... benneyaptımkiüf kızlar çok canı sıkkın siz uyuyorsunuzdur kesin..keşke burda olsanızzzzzzzzzz... laflardıkkkkkkkkkkkkkk:1hug: özledim ben siziiiiiiiiiiii:asigim:
günaydınnnnnn canalrımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmŞeniz
ay kardeşinle buluştunuz yani canım..çok güzel geçmiştir...benimde dün akşam misafierlerim vardı pırıl pırıl evimde otutturdum...yatağı falan çevirdimmasayı konsolu....çok beğendiler yeni halini.....ay sarkacımda bitti akşam ordüm bu akşam deldittiricemmmmmmmm..duvarı asıcam