Neeli Anneler ...(Fahriim Patoum buraya:)

ay yeşim facebookta paylaşıtığın sarhoş adama bu yapılırmı var ya...ay izliyoru izliyorum kopuyorum deminden beriiiiiiiiiiiiiii:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

bizde özgürle kaç kere izledikk ama koptumm yani gözlerimizden yaş geldii halamın oğlu göndermiş onu bana bende sizee gönderdimmm :roflol::roflol::roflol::roflol:

ayyy bende düşünemiyorum .... :roflol:
Neyse bir araya gelirsek bi deneyelimm bakalım nasıl oluyomuşşşş kaydirigubbakcemile3

ay hoş geldin canımın içi nerdesin ya özledikkkkkkkkkkkkkkk kaydirigubbakcemile3

vallahi yeşim beni etkiledi canım çıktı altında..kız eteğinide sıvadı oturdu üstümeeeeeeeee sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
deli bu yaaaaaaaaaaaaaklava:

ayyy bende düşünemiyorum .... :roflol:
Neyse bir araya gelirsek bi deneyelimm bakalım nasıl oluyomuşşşş kaydirigubbakcemile3

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa deliye bak bide denivek..hadi be gitttttttttttt kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile

ayyy aynııı ben işteeeee.... :lepi::lepi:
Rüyanda bileeee kaydirigubbakcemile3
etekleri sıvayıpp heeeeee :roflol:

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa deliye bak bide denivek..hadi be gitttttttttttt kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile

ne olur bi kere deneyiversek hamilemisin sankiiiiii... :roflol:
yani kalp kırmana değermii alt tarafı karnına etekleri sıvayıp oturup zıplayacammmm :roflol:
ayyy fahrişşş aklıma ayberkin lafı geldi ırmak karnım ağrıyo demişti emel
ayberkte dediki kakanmı var ??? hamilemisin diyooooo ayy benn koptum o akşaammmm :roflol::roflol::roflol::roflol:

ay buralardayım canım da bu herifler beni bi rahat bırakmıyolar ki laelaelaelaelae

ay emel kız kırma kızı nolcak sanki deneyiversin bi kereeeeeeeeekaydirigubbakcemile3

ay evet yaa ayberk bu işte pat diye söyleyiveriyo aklına geleniii ay fotosunu çekcecm unutuyorum kabak yaptırdık yeşim kafasını ayberkin dur unutmazsam bu akşam çekeyimmm koyarım yarınna.s

ay evet yaa ayberk bu işte pat diye söyleyiveriyo aklına geleniii ay fotosunu çekcecm unutuyorum kabak yaptırdık yeşim kafasını ayberkin dur unutmazsam bu akşam çekeyimmm koyarım yarınna.s

anaaammm kabakmı ettiniz kız çocuğuuu kaydirigubbakcemile3
çek te görelim bi ben bi wc ye gidiyorum altıma salacam şimdi delikafadulden

anaaammm kabakmı ettiniz kız çocuğuuu kaydirigubbakcemile3
çek te görelim bi ben bi wc ye gidiyorum altıma salacam şimdi delikafadulden

evet kız kabak yaptıkk ama çok tatalı oldu keloğlan gibiii kaydirigubbakcemile3
hadi git yap şimdi batırcan ortalığı pis çişliiiiiiiiiiiiiiiii:roflol:

ay bu gün bir anda çok yoğunlaştı giremedim yaaaaaaaaaa delikafadulden
ay allah senin iyiliğini versin inşallah sırnaşık şey sırnaşık şey

ay ayberkte bizimkiler gibi patoş vallahi nerden bulmuşta omu söylemiş yaaaaaaaaa:roflol: :roflol: :roflol: nerden akıllarına geliyorsaaaaaaaaa:roflol:

amanın kel oğlan yaptırmış çocuğuuuuuuuuuuuuuuu..çekte görelim kızzzzzzzzz:teselli: :teselli:

üf kızlar çok canı sıkkın siz uyuyorsunuzdur kesin..keşke burda olsanızzzzzzzzzz... laflardıkkkkkkkkkkkkkk:1hug: özledim ben siziiiiiiiiiiii:asigim:

ee çocuk işte hayatımm akıllarına ne gelirse söyleyiveriyolarrrdelikafadulden

amanın kel oğlan yaptırmış çocuğuuuuuuuuuuuuuuu..çekte görelim kızzzzzzzzz:teselli: :teselli:

evet ya kel yaptım oğlumu ama akşam yine çekemedim evde değildik

üf kızlar çok canı sıkkın siz uyuyorsunuzdur kesin..keşke burda olsanızzzzzzzzzz... laflardıkkkkkkkkkkkkkk:1hug: özledim ben siziiiiiiiiiiii:asigim:

yok valla ben uyumuyodum o satte yeni dönüyoduk eve daha hayrola canım noldu niye canın sıkkın benneyaptımkibenneyaptımki

kaydirigubbakcemile3 günaydın canımmmmmmmmm...nasılsın hayatım...akşam gezmeyemi çıktıızzzzzzzzzzzzz kaydirigubbakcemile3

günaydın canım hoşgeldinnn Şeniz
annemlere gitmiştik hayatım ordan dönüyodukk:dance:

ay kardeşinle buluştunuz yani canım..çok güzel geçmiştir...benimde dün akşam misafierlerim vardı pırıl pırıl evimde otutturdum...yatağı falan çevirdimmasayı konsolu....çok beğendiler yeni halini.....ay sarkacımda bitti akşam ordüm bu akşam deldittiricemmmmmmmm..duvarı asıcam

ayyy ben o saatte sitedeydim ama girdim çıktım hemen ...12 de yattım msnde kimse yok diye ... benneyaptımki
niye canın sıkkındıkiii nolduuuuuu a.s.

günaydınnnnnn canalrımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmŞeniz

a.s.a.s.a.s.

ohhh misler gibi oldu evin desen hadi güle güle oturursun artık canımm asınca fotosunu çekde görelim bizdeee hihoyyyt

hayrola senin canın neye sıkıldı hayatımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…