takkedustukelgorundu
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
- 14 Mart 2017
- 356
- 189
- 53
- 32
- Konu Sahibi takkedustukelgorundu
-
Yani bence çok saçma böyle olması benimde bi sevgilim vardı böyle eski sevgilisi sürekli bizi rahatsız ediyolardı bende o zamanlar küçüktüm kızı dövmüştüm sonra da ailesine söyledim ailesi kızı evlendirmişti bu durumda bence sen sevgilisine güveniyosan hiç takma bile
Buram buram mantısızlık akıyor cümleden, size eski sevgili ile ilgili yalan söylediği o kadar aşikar ki. Siz bunlara inandıysanız kimse size yardım edemez.guvenseydım ona tanıstırırdım ama guven vermedı bana son 2 yıl zaten sevgımde kalmamıstı ayrılmak ıcın bahaneler arıyordum
O halde bu dönemde çektiğinizden yana dert yanmanız üzücü. Böyle olmasını kendiniz istemişsiniz çünkü. Kime insanca davranırsanız tepenize biniyor. Hayat böyle maalesef.O tehditi yapmadık ben insan gibi konusarak çözmeye çalışalım dediğim için ama onuda denicem onuda yapıcam illaki açığı vardır
O halde bu dönemde çektiğinizden yana dert yanmanız üzücü. Böyle olmasını kendiniz istemişsiniz çünkü. Kime insanca davranırsanız tepenize biniyor. Hayat böyle maalesef.
Buram buram mantısızlık akıyor cümleden, size eski sevgili ile ilgili yalan söylediği o kadar aşikar ki. Siz bunlara inandıysanız kimse size yardım edemez.
Bu adamın kafa ve karakter belli, iki gün sonra "ya nişan attık ya da boşanıyorum; ama sorun bu değil, nişanlım-eşim beni yatakta bastığını iddia ediyor etrafta, iftira atıyor." diye başlık açacaksınız yüksek ihtimalle.
Aile hasta dememiş "ne yapıyor, ne ediyor haberimiz yok." demiş, ailesi ile iletişim kurmaması onu hasta yapmaz. Kaldı ki pilotlarla aldatmasaydı tarzı bir cümleniz var, yüksek ihtimal kadın bir hostes ve bu kadının ruhsal hastalığı olsa o işi yapamaz, almazlar işe.
Madem o kadar çok kurtulmak istiyormuş, rahatsızmış sevgilin (tabi gerçekten rahatsızsa) "call blacklist" indirsin, tanımadığı hiçbir numara ne arayabilir ne mesaj atabilir.
Kuzenlerimin arkadaşı bana ters bir şey yapamaz demişsiniz de Türkiyede akraba evliliklerinde bile terslik yapan oluyor, tanış olmanız size karşı hata yapmayacağı anlamına gelmez, bu bir korku unsuru değildir.
Bir de göstercem ona vs. yazmışsınız da nedenini sormayın, sadece hislerim bu yönde. Bu olayın sonunda evet biri bir şeyleri görecek; fakat bu kişi o kız olmayacak.
kımden arıyorsa onu engelleyın mesaj atrsa sılın amann sılmek bi dk nızı almaz elbet bıkar bırakır pesinizi .. kesinlikle ego savasından yapıyor hasettinden.
Sevgiliniz 1.5 sene bekledi sonra da sizinle sevgililik sürecine girdiğini söylüyorsunuz, ve ardindan 3 ay icinde bu noktadasiniz peki o 1.5 senede neler oldu ? Bundan emin misiniz...
Tamam güven güzel bir kavram ancak; öncesinde o kızla gerekirse yüzyüze oturup konuşman gerekirdi.. erkek arkadasini akrabanin tanimasi kuzeninin arkadaş olması neyi degistirirki? İlişkide veya evlilikte göründüğü gibi olmayabilir insanlar... sen onlemini al bir dedektif gibi üzerine düşeni yerine getir akıllı ve uyanık ol ... bir erkeğin bir kızdan kurtulamama durumu bana açıkçası pek aklı selim gelmedi :s
kımden arıyorsa onu engelleyın mesaj atrsa sılın amann sılmek bi dk nızı almaz elbet bıkar bırakır pesinizi .. kesinlikle ego savasından yapıyor hasettinden.
Buram buram mantısızlık akıyor cümleden, size eski sevgili ile ilgili yalan söylediği o kadar aşikar ki. Siz bunlara inandıysanız kimse size yardım edemez.
Bu adamın kafa ve karakter belli, iki gün sonra "ya nişan attık ya da boşanıyorum; ama sorun bu değil, nişanlım-eşim beni yatakta bastığını iddia ediyor etrafta, iftira atıyor." diye başlık açacaksınız yüksek ihtimalle.
Aile hasta dememiş "ne yapıyor, ne ediyor haberimiz yok." demiş, ailesi ile iletişim kurmaması onu hasta yapmaz. Kaldı ki pilotlarla aldatmasaydı tarzı bir cümleniz var, yüksek ihtimal kadın bir hostes ve bu kadının ruhsal hastalığı olsa o işi yapamaz, almazlar işe.
Madem o kadar çok kurtulmak istiyormuş, rahatsızmış sevgilin (tabi gerçekten rahatsızsa) "call blacklist" indirsin, tanımadığı hiçbir numara ne arayabilir ne mesaj atabilir.
Kuzenlerimin arkadaşı bana ters bir şey yapamaz demişsiniz de Türkiyede akraba evliliklerinde bile terslik yapan oluyor, tanış olmanız size karşı hata yapmayacağı anlamına gelmez, bu bir korku unsuru değildir.
Bir de göstercem ona vs. yazmışsınız da nedenini sormayın, sadece hislerim bu yönde. Bu olayın sonunda evet biri bir şeyleri görecek; fakat bu kişi o kız olmayacak.
3 ayda aileyle tanışmalar, evlilik hazırlıkları
Ne çabuk güvendiniz de her söylediğinden emin oluyorsunuz.
Temkinli davranın daha çok erken.
İşin ilginci koca 2 sene boyunca adam ayrılmak için bahaneler aramış. Daha neler!
Besbelli kızı kullanmış işi bitmiş.
Adam 2 senede ayrılamıyor ama 3 ayda evlenebiliyor.
ben buraya nasıl kurtulurum kızdan dıye yardım ıstedım ama daha çok benım 3 ayda evlnmeme taktı insanlar ayrıca ben dasha evlenmedım evlılık yolunda gıdıyor ılıskımız ve ben 6 ayda evlenen insanlar tanıorum yıllarcada mutlular herkes kısa surede evlenınce mutsuz olcak dıye bı kaide yok sonucta
geçecen o işleri kendini kandırmaya devam et3 ayda evlenmedık biz evlılık yolunda gıdıyor ilişkimiz aileler tanıstı teklif etti vs eğerki sülük gibi yapışırsa bir insan 10 yılda kurtulamaz karakterle alakalı o kızın karaktersizliği bir insan bana istemşyorum seni derse yıllarca defalarca ben cekılırım kenara nasibimde varsa zaten doner gelır yoksada yapıcak bısey yok ama az gururu utanması olsa kendinden iğrendirene kadar ugrasmaz boyle
senin sevgilin de adam değil bence sen kızı değil sevgilini sorun et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?