nedir benim bu kızdan çektiğim :(

Tabikide güveniyorum sevgilime ama benimde dövmem yakındır hani derler ya küçük sinek miğde bulandırır diye buda öyle işte

Sevgiliniz 1.5 sene bekledi sonra da sizinle sevgililik sürecine girdiğini söylüyorsunuz, ve ardindan 3 ay icinde bu noktadasiniz peki o 1.5 senede neler oldu ? Bundan emin misiniz...
Tamam güven güzel bir kavram ancak; öncesinde o kızla gerekirse yüzyüze oturup konuşman gerekirdi.. erkek arkadasini akrabanin tanimasi kuzeninin arkadaş olması neyi degistirirki? İlişkide veya evlilikte göründüğü gibi olmayabilir insanlar... sen onlemini al bir dedektif gibi üzerine düşeni yerine getir akıllı ve uyanık ol ... bir erkeğin bir kızdan kurtulamama durumu bana açıkçası pek aklı selim gelmedi :s

kımden arıyorsa onu engelleyın mesaj atrsa sılın amann sılmek bi dk nızı almaz elbet bıkar bırakır pesinizi .. kesinlikle ego savasından yapıyor hasettinden.

guvenseydım ona tanıstırırdım ama guven vermedı bana son 2 yıl zaten sevgımde kalmamıstı ayrılmak ıcın bahaneler arıyordum
Buram buram mantısızlık akıyor cümleden, size eski sevgili ile ilgili yalan söylediği o kadar aşikar ki. Siz bunlara inandıysanız kimse size yardım edemez.
Bu adamın kafa ve karakter belli, iki gün sonra "ya nişan attık ya da boşanıyorum; ama sorun bu değil, nişanlım-eşim beni yatakta bastığını iddia ediyor etrafta, iftira atıyor." diye başlık açacaksınız yüksek ihtimalle.
Aile hasta dememiş "ne yapıyor, ne ediyor haberimiz yok." demiş, ailesi ile iletişim kurmaması onu hasta yapmaz. Kaldı ki pilotlarla aldatmasaydı tarzı bir cümleniz var, yüksek ihtimal kadın bir hostes ve bu kadının ruhsal hastalığı olsa o işi yapamaz, almazlar işe.
Madem o kadar çok kurtulmak istiyormuş, rahatsızmış sevgilin (tabi gerçekten rahatsızsa) "call blacklist" indirsin, tanımadığı hiçbir numara ne arayabilir ne mesaj atabilir.
Kuzenlerimin arkadaşı bana ters bir şey yapamaz demişsiniz de Türkiyede akraba evliliklerinde bile terslik yapan oluyor, tanış olmanız size karşı hata yapmayacağı anlamına gelmez, bu bir korku unsuru değildir.
Bir de göstercem ona vs. yazmışsınız da nedenini sormayın, sadece hislerim bu yönde. Bu olayın sonunda evet biri bir şeyleri görecek; fakat bu kişi o kız olmayacak.

O tehditi yapmadık ben insan gibi konusarak çözmeye çalışalım dediğim için ama onuda denicem onuda yapıcam illaki açığı vardır
O halde bu dönemde çektiğinizden yana dert yanmanız üzücü. Böyle olmasını kendiniz istemişsiniz çünkü. Kime insanca davranırsanız tepenize biniyor. Hayat böyle maalesef.

O halde bu dönemde çektiğinizden yana dert yanmanız üzücü. Böyle olmasını kendiniz istemişsiniz çünkü. Kime insanca davranırsanız tepenize biniyor. Hayat böyle maalesef.

insanlık ettik zarar görüyoruz ama bundan sonra insanlık yapmıcam

kız hostes değil üniversiteye gitmiyor ama özentiler gıbı profiline üniversite adı yazıyor ailesi takıntı hastalıgı oldugunu kabul edıyor ve soyluyor pilotlar aldatma mevzusuna gelınce baska sehırde oturuyor ve buraya uçakla gelıo devamlı ablalarınada uçakla gıdebılecegı mesafede ve bı grup var ınstada ordan bulup eklıyor konusuyor ve bulusuyormus bunu aılesıde yalanlamıyor ayrılma nedenlerını sebebplerini yalanlarını bılıo ben bızzat ablasıyla sevgılımın konusmasına sahıt oldum mesajları gordum daha sonrasında sunada gelınce evet sevgılım rahatsız olmasaydı aılesıne basımdan alın bana ulasmasın artık iğreniyorum anlamıyor hastaneye yatırın yada bulun bır adam evlendırın benden uzak olsun yoksa cok kotu seyler yaparım demezdı eğerki eşler birbirine saygı duyarsa terslik yapan olmaz vede o dediğiniz programı biz bilmiyoruz şimdi öğrendim ve hemen indiricez herkesin düşüncesi farklıdır herkese herşey mantıklı gelmez

evet o 1,5 seneden eminim çünkü o süre içerisinde hiçbir şekilde arama falan yoktu o dönemde profilinde hiçbir kızla resmi vs yoktu ama benle olduktan sonra resimler koyulunca bunu duyuyor görüyor ve bize sarmaya baslıyor 3 ay oncesınde arkadaslıgımız var bizim

kımden arıyorsa onu engelleyın mesaj atrsa sılın amann sılmek bi dk nızı almaz elbet bıkar bırakır pesinizi .. kesinlikle ego savasından yapıyor hasettinden.

engellenenler kısmını görseniz 10 u geçik numara var ama kurumsal bir yerde çalışıyor ve numara oraya ait o yuzden değiştiremiyor ama tekrardan konuscak şirketiyle

3 ayda aileyle tanışmalar, evlilik hazırlıkları

Ne çabuk güvendiniz de her söylediğinden emin oluyorsunuz.

Temkinli davranın daha çok erken.

İşin ilginci koca 2 sene boyunca adam ayrılmak için bahaneler aramış. Daha neler!
Besbelli kızı kullanmış işi bitmiş.

3 ayda aileyle tanışmalar, evlilik hazırlıkları

Ne çabuk güvendiniz de her söylediğinden emin oluyorsunuz.

Temkinli davranın daha çok erken.

ben buraya nasıl kurtulurum kızdan dıye yardım ıstedım ama daha çok benım 3 ayda evlnmeme taktı insanlar ayrıca ben dasha evlenmedım evlılık yolunda gıdıyor ılıskımız ve ben 6 ayda evlenen insanlar tanıorum yıllarcada mutlular herkes kısa surede evlenınce mutsuz olcak dıye bı kaide yok sonucta

İşin ilginci koca 2 sene boyunca adam ayrılmak için bahaneler aramış. Daha neler!
Besbelli kızı kullanmış işi bitmiş.

zamanında kullanmıs veya kullanmamıs benı ılgılendırmıyor o kısmı benı sadece suanda bızı rahatsız etmesı ılgılendırıyor

Adam 2 senede ayrılamıyor ama 3 ayda evlenebiliyor.

3 ayda evlenmedık biz evlılık yolunda gıdıyor ilişkimiz aileler tanıstı teklif etti vs eğerki sülük gibi yapışırsa bir insan 10 yılda kurtulamaz karakterle alakalı o kızın karaktersizliği bir insan bana istemşyorum seni derse yıllarca defalarca ben cekılırım kenara nasibimde varsa zaten doner gelır yoksada yapıcak bısey yok ama az gururu utanması olsa kendinden iğrendirene kadar ugrasmaz boyle

ben de 3 ayda nişanlandım 1 yılda nişanlı kaldım evlendim. 5 yıldır evliyim çok şükür mutluyum. ama eşim böyle saçma sapan şeyler yaşatmadı bana. hiçbir kızın hayaliyle oynamadı.
karşındaki insan doğru dürüst olsa yani senin anlattıklarından biz bu kanıya vardık neyse tamam deriz. ama belli ki sıkıntılı biri adam. 2 yıldır ayrılamıyorum diyen erkeği yeni duydum hayatımda.

geçecen o işleri kendini kandırmaya devam et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…