• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nedir benim bu kızdan çektiğim :(

Sevgilin o kızdan ayrıldıktan ne kadar süre sonra senle sevgili oldu?Eğer arada az bir süre varsa ben senin yerinde olsam çoktq acele etmezdim evlilik için.Çünkü 2 yıl az bir süre değil neden 2 yıl çıktığı kızı ailesiyle tanıştırmadı da 3 aylık birlikte olduğu kızı tanıştırdı üstüne bir de evlenmek istiyo? Uzun ilişkilerin hemen ardından başlanılan helede evlilik kararı alınan ilişkiler bana genelde uzun ilişkiyi unutabilmek için başlanmış gibi gelir.

1,5 sene sonra sevgılı olduk

ve ben hatalarımı tekraralamam olursa ki bunada şahit oldu zaten ihanet etmek defalarca gerçekten çok çirkin bişey
Kız sevgilinle beraberken onu aldatmış ve sevgilin kıza karşı bir şey hissetmediği halde onla beraber olmaya devam etmiş öyle mi?Bir de üstüne ayrılmak için bahane aramış? E bundan ala bahane mi olur bence sevgilin sana karşı tamamen dürüst değil.

kendisi annesiyle yasıyor ve babasından kalan maas var bunada baglanmıs o parayla gelıp gıdıyor 3 aydan 3 aya aldıgı para asgarı ucret ki bileti istanbula veya izmire 3 ay oncesınde alcanız zaman zaten çok çok uygun fıyata alabılıosunuz
He kız baya baya 3 ay öncesinden plan yapıyo yani?Siz zaten 3 aydır berabersiniz ya.Şu dediğine kendin inandın mı cidden?

babası oleleı 3 ,5 sene oluyor yetım maasları 3 aydan 3 aya verılır bılmıosan soylıyım oğren

ve bu maası alan etrafımda arkadaslarım tnıdıklarım var evet maası almadan ona gore harcama planı yapıolar malum calısmıyorsa mecbur ona gore harcama planı yapmak zorunda ben bıle her ay aldıgım paranın maas gelmeden 1 ay oncesınde hacama planımı yaparım yerı geldıgınde

konu sahibesinin açtığı konu sevgilisinin eski sevgilisinin tacizleri.
hatta başlık da bu yönde.
bu konuda ne yapabiliriz diye fikir almak istiyor.
3 ayda tanışıp görüşüp evlilik kararı almasıyla çok da bağlantılı değil bence konu.
soruya odaklanıp yorum yapsak daha faydalı olur diye düşünüyorum.

zira ben de tanışıp iki hafta içinde aynı evde yaşamaya başlayıp 2 ay sonra ailemle tanıştırıp tanıştıktan tam 6 ay sonra da evlendim. evet çok problemler yaşadım sıkıntılar yaşadım ama bu 3 aylık süreçte ya da 3 yıllık süreçte de aynısı olabilirdi eminim ki.
kimse kimseyi asla ama asla tam anlamıyla tanıyamaz.

burada da öncelikli olarak takılmak gereken olay bence konu sahibesinin o şahsa güvenip evlilik kararı alması değil, evlilik kararı almış bir eski sevgiliye ulaşmaya çalışan eski sevgili kişisi. yani buna X diyelim.
yasemenin evlilik kararı ya da sevgilisi olan şahsın eski sevgilisinin hasta ya da dengesiz olması değil burda yorumlamamız istenen.

diye düşünüyorum.

3 ayda tanışıp görüşüp evlilik kararı almasıyla çok da bağlantılı değil bence konu.

zira ben de tanışıp iki hafta içinde aynı evde yaşamaya başlayıp 2 ay sonra ailemle tanıştırıp tanıştıktan tam 6 ay sonra da evlendim. evet çok problemler yaşadım sıkıntılar yaşadım ama bu 3 aylık süreçte ya da 3 yıllık süreçte de aynısı olabilirdi eminim ki.

burada da öncelikli olarak takılmak gereken olay bence konu sahibesinin o şahsa güvenip evlilik kararı alması değil, evlilik kararı almış bir eski sevgiliye ulaşmaya çalışan eski sevgili kişisi. yani buna X diyelim.
yasemenin evlilik kararı ya da sevgilisi olan şahsın eski sevgilisinin hasta ya da dengesiz olması değil burda yorumlamamız istenen.

diye düşünüyorum.

evet bı kısım benım sorumun ne oldugunu anlıyor ama bı kısım sadece 3 ayda evlılık kararına takılmıs heralde kendılerını tek ılgılendıren nokta bu ama ben asıl soruma cevap bulamıyorum pek

Canim o üc aydan üc aya dedigin yaslilara verilen maaş(babaannem aliyor) yetim maasi dedigin babamizdan bize kalan emekli maaşı onuda her ay aliyoruz bende aliyorum

benım etrafımda var kaç kısı ama onlar oyle alıyor ben onlardan gordugumu duydugumu bılıyorum ama konumuz maas değil şuan asıl soruma cevap bulamıyorum

evet bı kısım benım sorumun ne oldugunu anlıyor ama bı kısım sadece 3 ayda evlılık kararına takılmıs heralde kendılerını tek ılgılendıren nokta bu ama ben asıl soruma cevap bulamıyorum pek
canım yapılacak şey belli.
sevgilin hiç bekletmeden direkt olarak savcılığa gidecek.
bunun tehdit olayı olmaz artık.
tehdit etseniz de ciddiye almadı demek ki.
illa ki eski mesajları tacizleri kayıtlı tutuyorsunuzdur.
bunlarla gitsin bi şikayette bulunsun.
bak bakalım o X kişisi bir daha ulaşabiliyo mu size...

babası oleleı 3 ,5 sene oluyor yetım maasları 3 aydan 3 aya verılır bılmıosan soylıyım oğren
Ben yetim maaşının ne olduğunu kaç aydan aya alındığını biliyorum da sen 3 aydır sevgili olduğun kişinin eski sevgilisinin 3 ay öncesinden sizin için bilet alabileceğine inanıyo musun?Müneccim mi bu kız.Ayrıca üslubuna dikkat edersen sevinirim ukala ukala konuşacaksan eğer bende aynı şekilde karşılık verebilirim sıkıntı yok ama bu şekilde ilerlesin istemem bu konuşma.Derdini yazmışsın bende kendimce mantıksız gelen yerleri yazıp açık gözlü olman konusunda uyardım seni yorum yapılmasından rahatsızsan buraya yazma madem.

diye düşünüyorum.
Sizin de evliyken böyle bir eski sevgili mevzunuz vardı di mi, siz öneride bulunun bence yaşayan daha iyi akıl verir bence.
Ben bana mantıksız gelen yerleri sordum sadece, baştan dedim konu sahibine bir şeyler anlatma işine girişmeyeceğim diye.
Benim önerim gayet basit, adam bu kadar rahatsızsa madem mahkemeye başvurulur böyle bir olayda. Tabi kız cidden rahatsız ve tek taraflı bir rahatsızlık verme durumu varsa kendisi de şimdiye kadar 50 kere gitmeliydi mantıken.

Ben yetim maaşının ne olduğunu kaç aydan aya alındığını biliyorum da sen 3 aydır sevgili olduğun kişinin eski sevgilisinin 3 ay öncesinden sizin için bilet alabileceğine inanıyo musun?Müneccim mi bu kız.Ayrıca üslubuna dikkat edersen sevinirim ukala ukala konuşacaksan eğer bende aynı şekilde karşılık verebilirim sıkıntı yok ama bu şekilde ilerlesin istemem bu konuşma.Derdini yazmışsın bende kendimce mantıksız gelen yerleri yazıp açık gözlü olman konusunda uyardım seni yorum yapılmasından rahatsızsan buraya yazma madem.

ben yorum yapılma konusunda rahatsız değilim rahatsızım demedim farkındaysanız ki bizi aradıgı numaralar bulundugumuz yerın kodu kız baska sehırden gelmıs buraya en son aradıgı numarada izmire ait kod sürekli farklı yerlerden ve farklı cep numaralarından arıyor cep numaralarına dondugumuzde baska adamlar kadınlar cıkıyor benım uslubumda duzgun zaten

ben yorum yapılma konusunda rahatsız değilim rahatsızım demedim farkındaysanız ki bizi aradıgı numaralar bulundugumuz yerın kodu kız baska sehırden gelmıs buraya en son aradıgı numarada izmire ait kod sürekli farklı yerlerden ve farklı cep numaralarından arıyor cep numaralarına dondugumuzde baska adamlar kadınlar cıkıyor benım uslubumda duzgun zaten
Karşındaki insan bilmiyosan öğren diye yazarsan ukalalık yapmış olursun.Bu durumda da bi uslüp sıkıntısı olduğunu söyleyebiliriz ama her neyse.Son mesajım şu sadece olayı tek taraflı dinleme sevgilin yokken bir de kızdan dinle bence çünkü bazı tutarsızlıklar var.Ve sevgilinde kendinden bu kadar eminse sorun yok bir kaç arkadaşın daha dediği gibi ver mahkemeye gitsin uğraşma.

benım etrafımda var kaç kısı ama onlar oyle alıyor ben onlardan gordugumu duydugumu bılıyorum ama konumuz maas değil şuan asıl soruma cevap bulamıyorum
Senin basina gelenin aynisi benimde basima geldi hemde birebir aynisi biz belki biraz sacma bir yol izledik ama su sekilde yaptik 1 ay kadar ben kadinla muhabbetimi kesmesim su anki nisanlimla ayrilmisiz gibi bir rol yaptik cunku kadininki hastalikti ailesi dahi basa cikamiyoruz bu yaptigi kacinci demisti ardindan biraz ani bir sekilde benim sinir animla kadina sok yasattik aslinda hic ayrilmadigimizi onunla oynadigimizi söyledim ve sanirim gurur yapti defoldu gitti

Postayı koymak, kurtulmaya çalışmak.. Bir gün ayrılırsanız sizden sonrakine de bu tarz kelimeler kullanabilecek bir erkekle ömür geçer mi düşünün ne kadar kaba.. Aldatıldığına inanmadım nedense sanki sevgiliniz yalan söylüyor.. Uzun süren bir ilişkide nilan yüzüğü takmayan 3 aylık ilişksinde neden evlilik kararı alsın.. Acele etmeyin iyi tanıyın sonra geç kalmış olabilirsiniz..Yıllarca flört eden İnsanlar bile evlendikten sonra tanıyamamışım diye konu açıyorlar burda açın okuyun belki aydınlanırsınız..

Sizin de evliyken böyle bir eski sevgili mevzunuz vardı di mi, siz öneride bulunun bence yaşayan daha iyi akıl verir bence.
Ben bana mantıksız gelen yerleri sordum sadece, baştan dedim konu sahibine bir şeyler anlatma işine girişmeyeceğim diye.
Benim önerim gayet basit, adam bu kadar rahatsızsa madem mahkemeye başvurulur böyle bir olayda. Tabi kız cidden rahatsız ve tek taraflı bir rahatsızlık verme durumu varsa kendisi de şimdiye kadar 50 kere gitmeliydi mantıken.

aynen öyle. hem de benim olayımda karşı taraftaki kadın da evliydi düşünün.
o yüzden dava açarım sana deyince korktu ve bize ulaşmayı kesti.
ama bu kız belki tehditleri sadece blöf olarak algıladığı için sürdürüyo olabilir.
son yorumumda dediğim gibi direkt şikayet dilekçesi yazsın konu sahibesinin sevgilisi. çözüm olmasa bile o kız da rahatsız olsun en azından.

Karşındaki insan bilmiyosan öğren diye yazarsan ukalalık yapmış olursun.Bu durumda da bi uslüp sıkıntısı olduğunu söyleyebiliriz ama her neyse.Son mesajım şu sadece olayı tek taraflı dinleme sevgilin yokken bir de kızdan dinle bence çünkü bazı tutarsızlıklar var.Ve sevgilinde kendinden bu kadar eminse sorun yok bir kaç arkadaşın daha dediği gibi ver mahkemeye gitsin uğraşma.

ikimişzde resmi devlet kurumlarında calıstıgımız ıcın sıkıntı olma ıhtımalı var bu ıhtımalı dusunerekten hemen gıdıp mahkemeye veremıyoruz kendı aramızda ınsanca konusarak cozmeye calısıyoruz mahkemeye gıtmeden baska konusarak nasıl cozebılırız onun arayısı ıcındeyız buraya yazmamdakı amacda buydu zaten

Postayı koymak, kurtulmaya çalışmak.. Bir gün ayrılırsanız sizden sonrakine de bu tarz kelimeler kullanabilecek bir erkekle ömür geçer mi düşünün ne kadar kaba.. Aldatıldığına inanmadım nedense sanki sevgiliniz yalan söylüyor.. Uzun süren bir ilişkide nilan yüzüğü takmayan 3 aylık ilişksinde neden evlilik kararı alsın.. Acele etmeyin iyi tanıyın sonra geç kalmış olabilirsiniz..Yıllarca flört eden İnsanlar bile evlendikten sonra tanıyamamışım diye konu açıyorlar burda açın okuyun belki aydınlanırsınız..

ama bazı evlılıkler varkı 7 ayda evlenıp çok mutlu suren onu kımse bılemez sızede soylıyım kız aldattıgını kabul edıyor ben bızzat yanımda konustugunda duydum evet kabul edıyorum sana ıhanet ettım ama gerı donusun olmalı bana uzun zaman oldu bana dön hadı diye konusma yaptı ve sevgılım yapmıcagım ve bende bittin sen evlenıcem dıye ortaya cıkma sana hıcbı sekılde donusum olmaz senden iğreniyorum defalarca soyledım bunu anla artık dedı ve suratına kapadı teli yanı dıcem su hatasını kabul edıyor ama onu ıstemeyen bırıne neden hala ısrarla ulasmaya calısıyor anlamıyorum

Back