nedir benim bu kızdan çektiğim :(

Bence bir kadın bir erkek icin asla baska bir kadınla kavga etmemeli. Erkek yapabilir ama kadında hos durmaz. Bu sorunu erkek gercekten halletmek isterse halleder. Demek ki kizin pesinde kosmasi hosuna gidiyor.

o hallediyor ama her seferınde ulasmaya calısıyor yenı hesap acıyoruz ona yazıyor bı sekılde ulasıyor artık yorulduk ıkımızde en son çare mahkeme gozukuyor bu gıdısle

Sevgilin sevmemiş doğru düzgün, güvenmemiş ama yıllarca beraber olmuş demek. Onu ailesiyle tanıştırmaya tenezzül etmemiş sizi 3 ayda tanıştırıyor. 3 ayda size güvendiyse sevgiliniz güven sorunu yok demek ki. Parçalar eksik. Dikkat edin o sevgiliye.

3 ayın öncesinde arkadaslıgımız var bizim ve kuzenlerımın arkadası cocuklauktan

Ama yine de acele etmeyin derim... Ben bile erken evlendim aslında. Tanıştıktan 6 ay sonra nişan, 6 ay sonra da düğün. Ha pişman değilim mutluyum 8 aydır evliyiz bir bebek bekliyorum. Ama o nişanlılık döneminde hatta düğün zamanlarına bile eşimin yeni yeni yönleriyle tanıştım. Kötü olmasa da... biz de tanıştıktan 3 ay sonra evlenmeyi isteyecek duruma gelmiştik ölüyorduk birbirimiz için (hala ölüyoz.) Yine de temkinli olun siz. Huyunuza yaşam tarzınıza uygun biri olduğundan emin olmadan ciddi bir adım atmayın derim. Hakkınızda hayırlısı.

Bence bir kadın bir erkek icin asla baska bir kadınla kavga etmemeli. Erkek yapabilir ama kadında hos durmaz. Bu sorunu erkek gercekten halletmek isterse halleder. Demek ki kizin pesinde kosmasi hosuna gidiyor.

Keşke öyle olsa bazıları var dayaktan bile anlamaz ya. Hoş ben kimse için bir kızı dövmedim gerçekten çok çirkin bir olay. Ama insanın içinden gebertmek geliyor gerçekten. (Eşimle arama girmek isteyenler olmuştu öyle bir hale geldi ki elime geçirsem katil olurdum. Çocuğum düşsün diye beddua etmişti)

o hallediyor ama her seferınde ulasmaya calısıyor yenı hesap acıyoruz ona yazıyor bı sekılde ulasıyor artık yorulduk ıkımızde en son çare mahkeme gozukuyor bu gıdısle
E acmayin hesap. Degistirin numarayi guvenmediginiz kimseye de vermeyin. Ne manyakları atıyor millet basindan. Bir erkek bir kizi mi durduramayacak?

Valla cirkeflikten cekinilmezse hersey yapılabilir. Ben çocuğun yerinde olsam kizin numarasini sohbet hatlarinda dagitirdim. Neler yapardim. Geçmişte kimlere neler yaptım. Anlat anlat bitmez. Illa kizin korktugu birileri vardir.

Son düzenleme:
Valla cirkeflikten cekinilmezse hersey yapılabilir. Ben çocuğun olsam kizin numarasini sohbet hatlarinda dagitirdim. Neler yapardim. Geçmişte kimlere neler yaptım. Anlat anlat bitmez. Illa kizin korktugu birileri vardir.

İnsan çirkefe çirkeflikle cevap vermezse altında eziliyor maalesef. Bazen kendimizi ezdirmemek için onun anladığı dilden konuşmak lazım.

İnsan çirkefe çirkeflikle cevap vermezse altında eziliyor maalesef. Bazen kendimizi ezdirmemek için onun anladığı dilden konuşmak lazım.
Aynen. Ben basima musallat olan manyaklar yuzunden ev basip rezillikler mi cikarmadim apartmanlarda. Nasilsa bir daha gormeyecegim insanlar. Rezil olsam ne olacakti. Itin birine boyun egmekten iyidir. Biri beni bunaltiyorsa ve tehdit ediyorsa, bundan rahatsiz oluyorsam cirkeflesirim

ben derim ki 3 ay çok erken. biraz tanımaya çalışın. aldatıldığı için bunu ofkeyle yapıyor olabilir. bunlar varsayım tabi ki ama yine de önlemini alman lazım.
Nişanlınız sevmemişte neden yıllarca birlikteymiş onunla. bu tarz bir cevaba ben inanmazdım. şuan istediğini söylesin nişanlınıza güvenin güvenmeyin demiyorum ama bunu ofkeyle yapıp yapmadığını anlamak için ilişkiye zaman verin.
size yazık olmasın sonra.

Sevgilin numarasini degistirsizde yalan demeden bir konussaydiniz sevgilinizle kızın derdi neymiş.
ben bir insanla gorusmemenin çok zor olduğunu düşünmüyorum ama o zaman kıza hak vermek düşüyor sevgilini unutamamis galiba her ki arasında ne geçti bilemezsin ki bakalım sevgilin doğru mu söylüyor Allah yardımcın olsun

Atamiyormusu kabul etmiyorum. Biraz tehditin cozemeyecegi sey yoktur. Dogru damari bulmak kafi. Onca zaman cikmis hic mi acigini, korkusunu bilmiyor kızın

O tehditi yapmadık ben insan gibi konusarak çözmeye çalışalım dediğim için ama onuda denicem onuda yapıcam illaki açığı vardır

Ben ilk başta konusma taraftarıyım onu sonraya bırakıyorum

Ben sevgilimin doğru söylediğine inanıyorum çünkü yalan söylücek olsa benden gizlerdi mesajları yanında olmasamda ekran görüntüsü atıyor harfiyen söylüyor bana madem seviyordu zamanında hatasını yapmıcaktı bir insanı seviyorsan aşırıya kaçıcak hatalar yapmıcaksın benim düşüncemde böyle

Ben hiç sevmemiş demiyorum evet sevmiş ama ikiside uzakta ıldugu için belli süre denemiş falan ve yalanlar cıkınca ortaya üstüne bide kanıtlar cıkınca 2 sene boyunca kurtulmaya calısmıs hatta sırf gıtsın diye burda baska kızlarla cıkmıs gene bırakmamıs en son konusma yapmıs ve bır daha aramamıs kız ama evlencegını yuzuk taktıgını duyunca bize sardı neden cunku artık bı baskasıyla yuva kurcak onu yediremiyor kendine

Yani bence çok saçma böyle olması benimde bi sevgilim vardı böyle eski sevgilisi sürekli bizi rahatsız ediyolardı bende o zamanlar küçüktüm kızı dövmüştüm sonra da ailesine söyledim ailesi kızı evlendirmişti bu durumda bence sen sevgilisine güveniyosan hiç takma bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…