• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nedir benim bu kızdan çektiğim :(

ihanet ettiği halde sevgiliniz hemen ayrilmamis.
defalarca demissiniz kabul mu etmiş?
2 yıl beklemiş mi ayrilmak icin?
gerçekten enterasan.simdi kızın iddaasida o beni aldattıdır kesin.
iyi düşünün bence.evet öncesinde taniyabilirsiniz ama arkadaş olmakla sevgili eş olmak farklı durumlar.
tekrar umarim hakkinizda hayırlısı olsun..

ilk basta kız kendını aklamıs bı sekılde ama sonra baskalarından aynı seyı duyunca defalarca tamamen kurtulmak için yollar aramıs ve o sure zarfında mumkun oldugunca konusmamaya calısmıs kı buraya yanına ıs yerıne gelmıs ve guvenlıklerle kovdurmus kızı sevseydı bunları yapmazdı

Kizin ihanet ettigine ben inanmadim.Hem sevgiliniz ihanet etti diyor hem 2 yil kurtulmaya calistim diyor .İhanete ugrayan insan kurtulmaya calismaz direk kesip atardi.Kiz takinti haline getirmis belli ama bu her dediginin yalan oldugunu gostermez

kızın kendı ablalarıda dıo rahatsızlığı var bızde anlayamadık ne yapmaya calısıyor evde durmuyor bıze bırsey anlatmıyor gelmıyor eve dıye ne halt yedıgı bellı deıl dıyen kendı canından olanlar

Siz mi konuştunuz kızın ailesiyle muhtemelen sevgiliniz söylemiştir bunu da böyle diyorlar diye. Bilemiyorum size kalmış tabi ama bence bu kadar gözü kapalı güvenmeyin.

Adam kiymete binmiş evlenecek olunca.
Ayni sekilde pesinden kosan var diye sizin içinde kiymetli olmus.
Bu adam evliligi düşünmeden önce o kizla sorununu cozmeliydi.

Gerçekten ulaşılmak istemeyen adama ulasamzdi bu kız.

ben de bu tarz bişey yaşadığım için yorum yapıyorum.
siz ne kadar cevap yazmasanız da o aklına geldikçe yazar size.
hani "cevap vermeyin ne kadar kendi kendine yazabilir ki sıkılır bırakır" diyenlere ithafen yazıyorum.
bunu ben evli olduğum halde yaşadım.
eşimin eski sevgilisi tabiri caizse sümük gibi yapışmıştı bize ve zindan etmişti hayatımı resmen.
ve kadının evli olduğunu öğrenmemle yazdığım bi mesajla bıçak gibi kesildi olay.
ona hadi kocasından utanmadığını, boyunca oğlundan da mı utanmadığını ; eğer bize tek bir kez dahi ulaşmaya çalışırsa artık kozlarımızı mahkemede oynayacağımızı ve o saatten sonra da kendi kocasına evli barklı bi adama ve onun karısına ne diye tacizde bulunduğunu kendisinin açıklayacağını yazdım.
ve sonuç: kadın bizi her yerden engelledi :D

Kizin ihanet ettigine ben inanmadim.Hem sevgiliniz ihanet etti diyor hem 2 yil kurtulmaya calistim diyor .İhanete ugrayan insan kurtulmaya calismaz direk kesip atardi.Kiz takinti haline getirmis belli ama bu her dediginin yalan oldugunu gostermez

ihanet ettiği belgeli elinde mesajlar var sevgilimde ve kendi aileside biliyor kızın ama evet takıntı haline getirdi ama ben çok fena takıntı yapıcam ona sabrımı zorluyor fazlasıyla

Adam kiymete binmiş evlenecek olunca.
Ayni sekilde pesinden kosan var diye sizin içinde kiymetli olmus.
Bu adam evliligi düşünmeden önce o kizla sorununu cozmeliydi.

Gerçekten ulaşılmak istemeyen adama ulasamzdi bu kız.

o kızla sorununu cozmus ama evlencegını duyunca ortaya cıktı tekrardan

ben de bu tarz bişey yaşadığım için yorum yapıyorum.
siz ne kadar cevap yazmasanız da o aklına geldikçe yazar size.
hani "cevap vermeyin ne kadar kendi kendine yazabilir ki sıkılır bırakır" diyenlere ithafen yazıyorum.
bunu ben evli olduğum halde yaşadım.
eşimin eski sevgilisi tabiri caizse sümük gibi yapışmıştı bize ve zindan etmişti hayatımı resmen.
ve kadının evli olduğunu öğrenmemle yazdığım bi mesajla bıçak gibi kesildi olay.
ona hadi kocasından utanmadığını, boyunca oğlundan da mı utanmadığını ; eğer bize tek bir kez dahi ulaşmaya çalışırsa artık kozlarımızı mahkemede oynayacağımızı ve o saatten sonra da kendi kocasına evli barklı bi adama ve onun karısına ne diye tacizde bulunduğunu kendisinin açıklayacağını yazdım.
ve sonuç: kadın bizi her yerden engelledi :KK70:

bende en sonunda bu sekilde bişey yapıcam ama ben gerçekten mahkemeye verıcem ona daha oncesınde soylemıstım bu sefer gercekten verıcem ne kadar cıddı oldugumu gorsun delı damarıma basmasın biri benim

Canim çözememiş demikki cozebilseydi çıkamazdı bu kiz sizin karsiniza.

bence çözüldü sorun zamanında ama onla değilde baskasıyla evlenmesını yedıremıyor kendınce ben hıc bı sevgılıme bu sekılde yapmadım gururu olmalı bı ınsanın ne kadar sevsede

kızlar merhaba 3 aydır sevgilim var herşey çok güzel gidiyor hatta evlenmeyi düşünüyoruz ama eski sevgilisi evlencemizi duyunca kız peşimizi bırakmıyor sürekli mesajlar aramalar aldı basını gıdıyor engellemesine ragmen baska numaralardan arıyor numarayı degıstıricek fakat cevresındekı arkadaslarından bulma ıhtımalı çok yuksek ben her seferınde bunu sorun edıyorum neden arıyor dıye tamam uzun dönem cıktı ama aldatmasaydı madem sevıyordu bu kadar kendıde aldattaıgını mesajlarında kabul edıyor ama hala bırakmıyor ve ben sevgılımle kuzenım sayesınde tanıstım benım kuzenlerıme kadar mesaj atıyor en son bana mesaj attı ınstagramdan bır suru yalan dolan tabıkıde yuzugu parmagımda gorunce söyledıklerının aslının olmadıgı anlasıldı aılesıyle konustuk basımızdan alın dıye ama takıntı hastalıgı varmıs kızın ve suanda yakamızdan dusmuyor erkek arkadasım bana benı sevdıgını soyluyor sevmeseydı zaten aılesıyle tanıstırmazdı o uzun dönemdir onu hıc tanıstırmamıs ılk tanıstırdıgı kız benım sevgılımın tek dediği şey bana guvenseydım ona tanıstırırdım ama guven vermedı bana son 2 yıl zaten sevgımde kalmamıstı ayrılmak ıcın bahaneler arıyordum dedı suan evlılık asamasındayız hazırlıklar oluo ama bu bızı bırakmıyor sızce ne yapmalıyım bana yardımcı olurmusunuz engin fikir düşünce ve tecrübelerinizle...:işsiz::KK11:
Siz sevgilinizi birlikte olmadan önce tanıyor muydunuz? 3 ayda yüzük ve evlilik ben şok. Ardında kendisini aldattığı için ayrıldığı, yıllarını verdiği bir kız, yanında ise 3 ayda evlenmeye karar verdiği bir kız. Yanlış anlamayın ama sanki aldatılmanın hıncıyla sizle tanışmış ve o kıza nispet vermek için de muhtemelen hemen yüzüğü parmağınıza takıvermiş. Kız da bunun farkında ki peşinizden düşmüyor. Yerinizde olsam çok iyi düşünürdüm şu evlilik işini

kızlar merhaba 3 aydır sevgilim var herşey çok güzel gidiyor hatta evlenmeyi düşünüyoruz ama eski sevgilisi evlencemizi duyunca kız peşimizi bırakmıyor sürekli mesajlar aramalar aldı basını gıdıyor engellemesine ragmen baska numaralardan arıyor numarayı degıstıricek fakat cevresındekı arkadaslarından bulma ıhtımalı çok yuksek ben her seferınde bunu sorun edıyorum neden arıyor dıye tamam uzun dönem cıktı ama aldatmasaydı madem sevıyordu bu kadar kendıde aldattaıgını mesajlarında kabul edıyor ama hala bırakmıyor ve ben sevgılımle kuzenım sayesınde tanıstım benım kuzenlerıme kadar mesaj atıyor en son bana mesaj attı ınstagramdan bır suru yalan dolan tabıkıde yuzugu parmagımda gorunce söyledıklerının aslının olmadıgı anlasıldı aılesıyle konustuk basımızdan alın dıye ama takıntı hastalıgı varmıs kızın ve suanda yakamızdan dusmuyor erkek arkadasım bana benı sevdıgını soyluyor sevmeseydı zaten aılesıyle tanıstırmazdı o uzun dönemdir onu hıc tanıstırmamıs ılk tanıstırdıgı kız benım sevgılımın tek dediği şey bana guvenseydım ona tanıstırırdım ama guven vermedı bana son 2 yıl zaten sevgımde kalmamıstı ayrılmak ıcın bahaneler arıyordum dedı suan evlılık asamasındayız hazırlıklar oluo ama bu bızı bırakmıyor sızce ne yapmalıyım bana yardımcı olurmusunuz engin fikir düşünce ve tecrübelerinizle...:işsiz::KK11:

Arasın açmayın. Yazsın cevap vermeyin. Biraz vahşice olacak ama bazıları dayağı hakkediyor. Ben olsam o dilini koparır eline veririm.:bicak:

Siz sevgilinizi birlikte olmadan önce tanıyor muydunuz? 3 ayda yüzük ve evlilik ben şok. Ardında kendisini aldattığı için ayrıldığı, yıllarını verdiği bir kız, yanında ise 3 ayda evlenmeye karar verdiği bir kız. Yanlış anlamayın ama sanki aldatılmanın hıncıyla sizle tanışmış ve o kıza nispet vermek için de muhtemelen hemen yüzüğü parmağınıza takıvermiş. Kız da bunun farkında ki peşinizden düşmüyor. Yerinizde olsam çok iyi düşünürdüm şu evlilik işini

evet tanıyordum öncesinde o ayrıldıktan 1,5 sene sonra sevgılı olduk ve herseyı tamamen kafasında bıtırıp geldıgıne emınım oyle olmasaydı eger hala konusmaya devam ederdı ve bana hıcbır sekılde yansıtmazdı kız hıc bıseyın farkında değil 1,5 senedır yazmıyorda evlencegını duyduncamı farkına varıyor mantıklı dusunursek boyle bı sonuc cıkıyor onun sorunu hem takıntılı olması hemde onla degılde bı baskasıyla evlılık dusunmesı bunu yedıremıyor kendınce ama bır ınsan ıstemıyorsa ıstemıyordur sülük gibi yapısmanın alemi yok bende zamanında cok sevdım ama hıc boyle seyler yapmadım kesınlıkle takıntı hastalıgı var ve aılesıde bı saglık problemı oldugundan ne yaptııgını bılmedıgını soyluyor yanı kısacası hıcbırseyın farkında değıl sadece hastalık onunkı ama ben bununn caresıne elbet bakıcam

Arasın açmayın. Yazsın cevap vermeyin. Biraz vahşice olacak ama bazıları dayağı hakkediyor. Ben olsam o dilini koparır eline veririm.:bicak:

aynen öyle sevgılımde en son olesıye dovucem dıo ama onun gıbı pislik yapmak yerıne ben adli yollarla insanca cozmeye calısıyorum heee baktım olmuyor evet dedıgınızı ben kendım bızzat yapıcam zaten

Siz gercekten evlenince birakir pesinizi de 3 aydir tanıdığınız biriyle evlenmeyi nasıl düşünüyorsunuz onu anlayamadım. Ani bir karar.

Siz gercekten evlenince birakir pesinizi de 3 aydir tanıdığınız biriyle evlenmeyi nasıl düşünüyorsunuz onu anlayamadım. Ani bir karar.

3 ayın öncesinde arkadaslıgımız var bizim ve kuzenlerımın arkadası cocuklauktan

aynen öyle sevgılımde en son olesıye dovucem dıo ama onun gıbı pislik yapmak yerıne ben adli yollarla insanca cozmeye calısıyorum heee baktım olmuyor evet dedıgınızı ben kendım bızzat yapıcam zaten
Bence bir kadın bir erkek icin asla baska bir kadınla kavga etmemeli. Erkek yapabilir ama kadında hos durmaz. Bu sorunu erkek gercekten halletmek isterse halleder. Demek ki kizin pesinde kosmasi hosuna gidiyor.

Back