Buram buram mantısızlık akıyor cümleden, size eski sevgili ile ilgili yalan söylediği o kadar aşikar ki. Siz bunlara inandıysanız kimse size yardım edemez.
Bu adamın kafa ve karakter belli, iki gün sonra "ya nişan attık ya da boşanıyorum; ama sorun bu değil, nişanlım-eşim beni yatakta bastığını iddia ediyor etrafta, iftira atıyor." diye başlık açacaksınız yüksek ihtimalle.
Aile hasta dememiş "ne yapıyor, ne ediyor haberimiz yok." demiş, ailesi ile iletişim kurmaması onu hasta yapmaz. Kaldı ki pilotlarla aldatmasaydı tarzı bir cümleniz var, yüksek ihtimal kadın bir hostes ve bu kadının ruhsal hastalığı olsa o işi yapamaz, almazlar işe.
Madem o kadar çok kurtulmak istiyormuş, rahatsızmış sevgilin (tabi gerçekten rahatsızsa) "call blacklist" indirsin, tanımadığı hiçbir numara ne arayabilir ne mesaj atabilir.
Kuzenlerimin arkadaşı bana ters bir şey yapamaz demişsiniz de Türkiyede akraba evliliklerinde bile terslik yapan oluyor, tanış olmanız size karşı hata yapmayacağı anlamına gelmez, bu bir korku unsuru değildir.
Bir de göstercem ona vs. yazmışsınız da nedenini sormayın, sadece hislerim bu yönde. Bu olayın sonunda evet biri bir şeyleri görecek; fakat bu kişi o kız olmayacak.