• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nedir benim bu kızdan çektiğim :(

engellenenler kısmını görseniz 10 u geçik numara var ama kurumsal bir yerde çalışıyor ve numara oraya ait o yuzden değiştiremiyor ama tekrardan konuscak şirketiyle

saplantı yapmış sanırım şıkayette bulanabilir sevgılın canım kapak olur yaptıgı sapıklık gibi birsey insanda biraz gurur olur ya..

3 ayda evlilik? Çok ilginç. Adam sanki nispet yapıyor. Bana da pek mutlu olursunuz gibi gelmiyor. Tabiki Allah bilir, inşallah olursunuz.

3 ayda evlilik? Çok ilginç. Adam sanki nispet yapıyor. Bana da pek mutlu olursunuz gibi gelmiyor. Tabiki Allah bilir, inşallah olursunuz.

nispet yapıcak olsaydı benden öncekilerle nispet yapardı hsayır anlamadıgım su ben farklı konuda yardım ıstıyorum herkes takmıs 3 ayda evlılık dıye ben yarın evlenmıyorum sonucta ocakta evlenıyorum suan aıleler tanıstı teklıf ettı bu yanı ılıskımız evlılık yolunda gıdıyor demekten yoruldum herkese

abov aç gozlerini halbuki karaktersiz adamların fix yalanıdır bu google a yazsan orda bile çıkar nasıl kandın bu yalana

gençler saf olmayın bu kadar insanlar sizin egolarınızı kullanarak sizi kandırıyor ya komik komik durumlara düşüyorsunuz

demekki siz komik duruma dusmussunuz bılıosunuz ama ben komık duruma dusmuyorum dusmemde hiçbir zaman:KK54:

demekki siz komik duruma dusmussunuz bılıosunuz ama ben komık duruma dusmuyorum dusmemde hiçbir zaman:KK54:
başıma öyle bir iş gelmedi
kardeşim seni tanımam etmem
sana garezim yok
sadece bir hemcinsimin salak yerine koyulmasına tahammül edemiyorum abuk subuk erkekler tarafından
ama sen memnunsan bana laf sokmaya çalış ehehe sen yaşadın ondan biliyon filan de

İşin ilginci koca 2 sene boyunca adam ayrılmak için bahaneler aramış. Daha neler!
Besbelli kızı kullanmış işi bitmiş.
Valla ben konu sahibisine bir şey anlatmam, anlamak istemeyecek çünkü.
2 yılda ayrılık kararı alamayan adam 3 ayda evlilik kararı alabiliyor. (bakın evlilik yapıyor demiyorum, evlilik kararı diyorum):deli:
Bi de adamın kafa yapısı ve karakteri çok net, bu adam kimle olursa olsun rezil eder iki gün sonra.
Ruh hastası birini kolay kolay kimse işe almaz hala diyorum.
Bir de 1,5 sene gece-gündüz yanındaymış gibi hiç iletişimleri olmadı diyor, belki adam gece yazıp bir anda engelliyordu. Konu sahibi gözlerini kapatmış, burda kim ne dese nafile.

başıma öyle bir iş gelmedi
kardeşim seni tanımam etmem
sana garezim yok
sadece bir hemcinsimin salak yerine koyulmasına tahammül edemiyorum abuk subuk erkekler tarafından
ama sen memnunsan bana laf sokmaya çalış ehehe sen yaşadın ondan biliyon filan de

kardeşim derken önce üslubunuzu düzeltirmisiniz siz önce bu biricisiydi ikinci olarakda sevgilimin hakkında abuk sabuk diye konusamassınız yorum yapmaya herkesin hakkı var ama düzgün bir üslubla

Valla ben konu sahibisine bir şey anlatmam, anlamak istemeyecek çünkü.
2 yılda ayrılık kararı alamayan adam 3 ayda evlilik kararı alabiliyor. (bakın evlilik yapıyor demiyorum, evlilik kararı diyorum):deli:
Bi de adamın kafa yapısı ve karakteri çok net, bu adam kimle olursa olsun rezil eder iki gün sonra.
Ruh hastası birini kolay kolay kimse işe almaz hala diyorum.
Bir de 1,5 sene gece-gündüz yanındaymış gibi hiç iletişimleri olmadı diyor, belki adam gece yazıp bir anda engelliyordu. Konu sahibi gözlerini kapatmış, burda kim ne dese nafile.

kız zaten çalışmıyor evet ruh hastası bırını ıse almıyorlar haklısınız bos gezenın bos kalfası kendısı zaten anca sevgılı yapsın onların paralarıyla gecınmeye calıssın 2 yılda ayrılık kararı alamıyor degıl ayrılmaya calısmıs kararı almıs yanı kendısı alamamıs degıl yanlıs telaffuz etmeyın lutfen

Peki birkez de başka bir ihtimal ile baksan? Gerçekten de kızı bu hale getiren şuanda görüştüğünüz BEYEFENDİ ise?
O kızcağızı tanımıyoruz da siz ileri geri konuşuyorsunuz tanıyorsunuz galiba çok yakından...
Ancak hiç suçu günahı yoksa ve iftira atılarak yarı yolda bırakılmışsa,
Sanki böyle ohh ayrıldılar da bana kaldı dercesine bu kadar körü körüne bağlanmak, inanmak bu devirde bana pek bi mantıklı gelmiyor, neler neler duyuyoruz ya da bir tek biz duyuyoruz da siz başka bir dünyada mı yaşıyorsunuz? Hakkınızda hayırlısı olsun...

kız zaten çalışmıyor evet ruh hastası bırını ıse almıyorlar haklısınız bos gezenın bos kalfası kendısı zaten anca sevgılı yapsın onların paralarıyla gecınmeye calıssın 2 yılda ayrılık kararı alamıyor degıl ayrılmaya calısmıs kararı almıs yanı kendısı alamamıs degıl yanl
ıs telaffuz etmeyın lutfen
Karar alsa uygular, bak seninle almış tak diye parmağına yüzüğü takmış, karar alıp uygulamak o kadar da zor değilmiş demek ki.
Madem bu kız bi yerde çalışmıyor da nasıl uçakla sürekli seyahat edebiliyor, uçak bileti bu otobüs değil ki ucuz olsun. Aile hasta diyor para vermez zaten kontrol edebilmek için ki dediginize göre zaten onlarla iletişimi de yok.
Bi de üniversite okumuyor, işi de yok; ama kız aileden ucakla gelip gidebilecek kadar uzakta bir mesafede ne yapıyor? Hem de hastaymış ya aile niye müsade ediyor buna?
Bu kadar ilgisiz, alakasız bir aile kızın hasta olduğunu nerden biliyor?

Karar alsa uygular, bak seninle almış tak diye parmağına yüzüğü takmış, karar alıp uygulamak o kadar da zor değilmiş demek ki.
Madem bu kız bi yerde çalışmıyor da nasıl uçakla sürekli seyahat edebiliyor, uçak bileti bu otobüs değil ki ucuz olsun. Aile hasta diyor para vermez zaten kontrol edebilmek için ki dediginize göre zaten onlarla iletişimi de yok.
Bi de üniversite okumuyor, işi de yok; ama kız aileden ucakla gelip gidebilecek kadar uzakta bir mesafede ne yapıyor? Hem de hastaymış ya aile niye müsade ediyor buna?
Bu kadar ilgisiz, alakasız bir aile kızın hasta olduğunu nerden biliyor?

kendisi annesiyle yasıyor ve babasından kalan maas var bunada baglanmıs o parayla gelıp gıdıyor 3 aydan 3 aya aldıgı para asgarı ucret ki bileti istanbula veya izmire 3 ay oncesınde alcanız zaman zaten çok çok uygun fıyata alabılıosunuz

Peki birkez de başka bir ihtimal ile baksan? Gerçekten de kızı bu hale getiren şuanda görüştüğünüz BEYEFENDİ ise?
O kızcağızı tanımıyoruz da siz ileri geri konuşuyorsunuz tanıyorsunuz galiba çok yakından...
Ancak hiç suçu günahı yoksa ve iftira atılarak yarı yolda bırakılmışsa,
Sanki böyle ohh ayrıldılar da bana kaldı dercesine bu kadar körü körüne bağlanmak, inanmak bu devirde bana pek bi mantıklı gelmiyor, neler neler duyuyoruz ya da bir tek biz duyuyoruz da siz başka bir dünyada mı yaşıyorsunuz? Hakkınızda hayırlısı olsun...

kimse iftira atmıyor kendı sucunu kendıde kabul edıyor evet ben senı aldattım ama gerı donusu olsun demesını bılıosa sonuclarına katlanmalı sonucuna katlanmıcaksa yapmıcaktı hata bu kadar basit:KK66:

kendisi annesiyle yasıyor ve babasından kalan maas var bunada baglanmıs o parayla gelıp gıdıyor 3 aydan 3 aya aldıgı para asgarı ucret ki bileti istanbula veya izmire 3 ay oncesınde alcanız zaman zaten çok çok uygun fıyata alabılıosunuz
Yalnız bu kız hasta ya hani babasının maaşını bu kızdan alabilirler, bu kadar müdahalesiz bir aile nasıl biliyor bu kızın hasta olduğunu. Bi de o para da çok cuzi bir miktar öyle sürekli gezemez, SGK ile biraz iç içeyimdir de ben.

Sevgilin o kızdan ayrıldıktan ne kadar süre sonra senle sevgili oldu?Eğer arada az bir süre varsa ben senin yerinde olsam çoktq acele etmezdim evlilik için.Çünkü 2 yıl az bir süre değil neden 2 yıl çıktığı kızı ailesiyle tanıştırmadı da 3 aylık birlikte olduğu kızı tanıştırdı üstüne bir de evlenmek istiyo? Uzun ilişkilerin hemen ardından başlanılan helede evlilik kararı alınan ilişkiler bana genelde uzun ilişkiyi unutabilmek için başlanmış gibi gelir.

He birde içine kurt düşürmek için değil ama çevremde gördüğüm bu tip olaylarda erkekte pek masum çıkmıyo sevgilinin her dediğine koşulsuz inanma bence iyice öğren olayın aslını astarını.

Yalnız bu kız hasta ya hani babasının maaşını bu kızdan alabilirler, bu kadar müdahalesiz bir aile nasıl biliyor bu kızın hasta olduğunu. Bi de o para da çok cuzi bir miktar öyle sürekli gezemez, SGK ile biraz iç içeyimdir de ben.

benimde arkadasım alıyor 1700 lira alıyor gayette iyi geçiniyor çpok lükse kaçmadıgı sürece ve illaki o kadar ablası var yardımediyorlardır kardesıyle annesıne mesela suan kız nerde kımse bılmıyor en son ablasıyla konustugumuzda nerde oldugunu bılmıyoruz dedıler en son ulasmaya calısıyorlardı

benimde arkadasım alıyor 1700 lira alıyor gayette iyi geçiniyor çpok lükse kaçmadıgı sürece ve illaki o kadar ablası var yardımediyorlardır kardesıyle annesıne mesela suan kız nerde kımse bılmıyor en son ablasıyla konustugumuzda nerde oldugunu bılmıyoruz dedıler en son ulasmaya calısıyorlardı
Canim ben de sana zaten bunları anlatıyorum, bu kıza dair hiçbir şey bilmeyen aile kızın hasta olduğunu nerden biliyor?
Ve bu kız hasta ise eline para vermezler kontrol edebilmek için, hatta o maaşı da elinden alırlar, almaları da bir mahkemeye bakar çok zor şeyler değil bunlar.
Sgk dan bir tanışımla akşam konuşacağım bu kıza en fazla net olarak kaç para düşermiş, anne de yaşıyor dedin çok düşeceğini sanmıyorum.

Back